BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 7 miesiąc temu #436189 przez lenusia7
Lusia zdrowie zycze..... Ja juz posprzatalam kapusniaczek wstawiony takze chwilaodpoczynku :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #436192 przez lenusia7
hehe ja znowu słodnie jak nie ziem bułeczki z nutela dziennie to chora jestem :D

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #436206 przez andzia_zg
A ja mam mega zachcianki na pizze :silly: Jak tylko usłyszę słowo pizza, lub o niej pomyśle, to tak mnie skręca, że szok. Poza tym typowych zachcianek nie mam.

Czasami aż sobie myślę, że gdyby nie to, że boli mnie czasem brzuch,albo, że cały czas teraz boli mnie kręgosłup to chyba nie wiedziałabym,że jestem w ciąży. Nie wymiotowałam, czasem mnie pomdliło. Jedynie tak porządnie mnie zemdliło jak miesiąc temu sąsiad kosił trawę i jak parę dni temu robiłam ogórkową i odrzucił mnie zapach ogórków. A tak to toleruje wszystko, w sumie to dobrze się czuję, tylko ten ból pleców mi dokucza.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu #436209 przez mamcia2013
Ja nie mam żadnych konkretnych zachcianek. Raz chce mi się jeść kapuśniak a raz bułka z powidłami :)

12 lata 7 miesiąc temu #436218 przez lenusia7
U mnie tez zero wymiotow mdlosci i innych.. jedyne co to bardzo chce sie słodkiego ...bardzo dobrze znosze ciaze oby tak dalej

12 lata 7 miesiąc temu #436227 przez andzia_zg
Mnie nawet do słodkiego w ogole nie ciagnie. tak jak zawsze musialam podjesc sobie jakiegos batonika tak teraz lezą w domu i nie jem. Jedynymi batonikami, które z checia moge zjesc sa 3Bit i Kinder MaxiKing (bo maja mleko), a reszta typu wafelki itp to zjem jednego i mam dosc. Za to mąż pochlania teraz podwojnie słodycze.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu #436266 przez aksa
katarzyna ja uwielbiam taką kołderkę świeżą wywietrzoną i jak tylko jest pogoda to zawsze swoją pościel wywieszam na balkon, dziś też się wietrzy ale tak patrze, że chyba zbiera się na deszcz musze przypilnować;p

ja właśnie zachcianek nie mam, mój tata się śmieje pyta czy może kapuste kiszoną albo wody z ogórków bym się napiła a tu nic;p małż mówi, że ciągle ma nadzieje zobaczyć mnie zajadającą np śledzia z nutellą zapijając to wodą z ogórków :laugh: a ja ani jednego śledzia nie zjadałam w ciąży ;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 7 miesiąc temu #436331 przez kika1985
kasia ja nie mam szczególnie na coś konkretnego ochoty, jem regularnie i chyba dlatego nie miewam napadów głodu:P

12 lata 7 miesiąc temu #436333 przez kika1985
o przypominało mi se jak pisałyście o zupach:p jedyne na co mam zawsze ochotę to barszcz czerwony albo ukraiński:p mogę jeść łyżką z garnka:P

12 lata 7 miesiąc temu #436334 przez AniaCzajka
ja miałam dziś ochotę na krokiety z kapustą i grzybami ale jak zrobiłam je to jakoś ledwo jednego zjadłam ;) nie mam apetytu jakoś;/ i ogólnie źle się czuje i nie wiem czy to możliwie ale chyba dziś poczułam jak Franuś się poruszył:)

12 lata 7 miesiąc temu #436341 przez andzia_zg
AniaCzajka to gratuluje Ci, ze poczułaś ruchy - najwyższa pora, żeby nasze szkraby zaczęły dawać znać o sobie :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 7 miesiąc temu #436375 przez Lafi
Ania super że poczułaś ruchy:) moja dzidzia dzis bryka od rana, jak sie tylko połoze to od razu czuje jak mi coś przesuwa się bo brzuchu i delikatnie kopie, nawet sie zastanawiałam ze chyba niezłe akrobacje wyprawia:)
ja dziś mam lenia, ze słodyczy to ostatnio zajadam się kinderkami, ale czasami mam dziwne zachcianki, ale to raczej rzadko, zgada mnie zaczyna ostatnio męczyć.

12 lata 7 miesiąc temu #436378 przez lusiaczek82
rety za szarlotkę oddałabym dziś wszystko :laugh: nie umiem sama upiec i chyba będe musiała podejść do cukierni i sobie kupić bo pypcia dostanę :laugh: wczoraj naszło mnie na łazanki narobiłam się jak wół a dziś już ochota minęła i łazanki leżą i jeszcze najgorsze że zapach ich z lodówki powoduje u mnie odruch wymiotny chociaż je dobrze przykryłam

12 lata 7 miesiąc temu #436382 przez Lafi
lusiaczek też tak mam, zrobie coś, zjem, a potem zapach mnie mdli:) mój mąż nawet pprzecierz jadłam to więć ja kto jest że teraz wymiotuje, ale faceci .....

12 lata 7 miesiąc temu #436404 przez kika1985
ania to super że czujesz synka:P a z nastrojem u nas podobnie, raz lepiej raz gorzej

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka