- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tymże brzuszka nie masz nie martw się, moja mama zawsze była bardzo szczupła i mi powiedziała że u niej brzuszek pojawił się dopiero w 6miesiącu!
mam nadzieje że maluszek będzie dalej dzielnie walczył i wszystko się ułoży, pisz do nas częściej jeśli najdzie Cię ochota
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Gosia współczuje tego wszystkiego co przechodzisz. ściskam mocno. wiele kobiet na początku chudnie moja koleżanka zgubiła 6kg. a później wszystko nadrobiła. powtórzę się ale kurde musi być dobrze!!!
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
mam ochotę z Wami pisać, tylko ja już nie cieszę się tak ciążą jak Wy choć bardzo bym chciała.I nie chcę Was zadręczać swoimi zmartwieniami i przygnębieniem. Bo złe samopoczucie szybko się udziela a tego bardzo nie chcę żebyście je też odczuwały
- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja już w domu.Nie robili mi żadnego zabiegu i w sumie to nie wiem co dalej:( Mam sie oszczdzac,moge chodzic,ale mam nie dzwigac,w czwartek spotkam sie jeszcze na usg z moja gin,byla bardzo zaskoczona ze mnie juz do domu wypuscili.Tak to jest jak sie kilkunastu lekarzy zajmuje jednym pacjentem.W piatek na obchodzie lekarz kazal mi lezec i nie wstawalam z lozka az do dzis,a dzis lekarka ktora mnie wypisywala powiedziala,ze ciaza to nie choroba i mam nie przesadzac

Mąż tez sie mnie nie spodziewal dzis tylko gdzies w czwartek i nie posprzatal,takiego syfu to dawno nie widzialam,ale nie mam zamiaru sie za niego brac.
Gosia trzymajcie sie,jakos sobie dacie rade,nie trzymaj w sobie zlych emocji bo beda cie zatrowac,czasem lepiej pogadac o swoich lękach
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Lafi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Koticz myslało mi się o Tobie:) teraz to będziesz leżeć i rozkazywac mężulkowi

Lenusia nie martw się moja koleżanka ma stwierdzoną chorobę haszimoto czy jakoś tak i urodziła zdrową dziewuche 3,5 kg.
Kasia teżmnei to zastanawia dlaczego już kazał mi to zrobić, może przez te moje zawroty głowy.
a co do spania to od kilku dni mam tą poduche, kręgol mnie przestaje boleć, jak sięleży to przynosi niezłą ulge.
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Lafi podobno ten "ulepek" jest strasznie słodki i ciężko wypić cały pojamnik. Ja na razie musze zrobić tylko morfologie i mocz, bo za 1,5 tygodnia wizyta, a na kolejną wizytę w listopadzie też będę musiała pić to świństwo

lenusia mam nadzieję, że endokrynolog szybciutko doprowadzi Twoja tarczyce do porządku i wyniki już będą dobre.
koticz dziwne, że nie miałaś zabiegu. Równie dobrze leżeć mogłabyś tez w domu.Dziwna ta nasza służba zdrowia. Oby wszystko było ok. Leż, nic nie rób i sie oszczędzaj.
gosia27 wyrazy współczucia z powodu smierci taty. Ale już sie nie męczy i nie cierpi. A Ty sie nie zamartwiaj. Widzisz dzieciątko ruchliwe,jest na pewno silne więc liczmy na cud, że wszystko będzie dobrze. Wszytsko sie w dzieciątku jeszcze rowija więc liczmy, że maleństwo nadrobi zaległości, że serduszko się wzmocni i że wszystko będzie ok. Trzeba wierzyć, że wszystko będzie dobrze.
A małym brzuchem sie nie przejmuj.Ja jestem teraz w 18 tygodniu, a brzucha praktycznie nie widac. Baa.. jak mam np polara bądź luźny sweter to zupełnie nie można poznać po mnie, że jestem w ciąży. Nawet jak mam obcisła bluzkę to wszyscy mówią,ze wyglądam normalnie i gdybym nie powiedziała,że spodziewam sie maluszka to by się nawet nie domyślili, że jestem w ciąży. Także brzuchem się w ogóle nie przejmuj.
Głowa do góry.Będzie dobrze. Jestesmy z Toba

- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A ja dziś się lenie obiad mam wczoraj dostałam od mamy tyle jedzenia że starczyło na kolacje i dziś na obiad. Mamusia dogadza mi jak tylko może uwielbiam jej mielone z buraczkami i wczoraj na obiad oczywiście były na deser jakby czytała w moich myślach chodziło za mną ciasto metrowiec i oczywiście też był nawet jej nie mówiłam że mam ochotę ach te mamcie

wczoraj wieczorem przyjechała do Nas moja szwagierka z mężem i oświadczyli Nam że dzidzia w drodze super również długo się starali i się doczekali. Nasz Szkrab będzie się miał z kim bawić bo to tylko 3 miesiące różnicy między Nimi będzie. Wogóle ten weekend uważam za bardzo udany.
- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Koticz odpoczywaj jak najwięcej, daj się wykazać mężowi. Masz rację z tymi lekarzami, ja też gdy leżałam w szpitalu słyszałam co obchód inne wręcz diagnozy! a najlepsze był tekst jednego doktora, który powiedział, ze nie trzeba robić usg, a za 10 min kolejny wołał mnie na badanie. Jeden wypuszczał do domu, drugi kazał leżeć w szpitalu...ach..
Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
Gosiu wyrazy głębokiego współczucia...Przykro mi z powodu Twojego Taty. Będę modliła się za Ciebie, za Twoje maleństwo. Widzisz ono walczy, dlatego musi być dobrze, trzymaj się. I tak jesteś dla mnie dzielna..Pisz, nie będziesz nas (mnie) dołować. Trzeba się wygadać.A obcy człowiek to zazwyczaj dobry rozmówca.
Katarzyna miałam robione badania na cytomegalię w "pakiecie" z toksoplazmozą. Trochę to dziwne, że lekarz nie kazał Ci ich wykonać.Może czeka na III trymestr? No i gratuluję kopniaczków

Jutro masz wizytę?
Leniusia dobrze, ze jesteś pod opieką endokrynologa, będzie dobrze, zobaczysz. Jak coś, to masz wsparcie w nas:)
BeataCzajka też mam bezsenne noce, albo poranki, ok.4-5 nie mogę już spać wstaję, albo przewracam się z boku na bok.A wiem, że będzie się to pogłębiało wraz z rośnięciem dziecka

Patrycja trzymam kciuki.Na pewno napiszesz dobrze test. Zdasz, dzidzia Ci pomoże

- patrycja85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
dziękuję dziewczyny za kciuki!!! trudne było, ale jakoś poszło. jestem dobrej myśli. jak tylko będziecie potrzebowały żeby za coś trzymać kciuki to walcie do mnie jak w dym:)
ja nie mam koszmarów-póki co:) w ogole dobrze śpię. ale to chyba dlatego ze jestem w transie naukowym i wieczorami padam ze zmęczenia.
tak jak czytam co niektóre z was przechodzą to naprawdę ja jakoś "bezciążowo" przechodzę ciąże:)
Gosia - przykro mi z powodu twojego taty. trzymaj się. najważniejsze że dzidzia się ożywiła. ja też nie mam brzucha, a jestem w 18 tyg. schudłam 1 kg więc to nie ma zasady.
moje przesłanie na dziś-dziewczyny dbamy o siebie! teraz sezon grypowy, trzeba uważać. ciepło się ubierać, dbać o gardło:)