- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
depecje ale ci dobrze

Moja noc koszmar , mala prezyla się przez
sen , pierdziala, kupę robiła 5 razy , pobudki miałam co godzinę ale mala spala tylko przez sen kwekala
Zaraz zbieramy się do domu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia, probiotyki piszesz!NO wlasnie moj co upije mojego mleka, to pierdzi i wali kleksa. Troche sporo pampków idzie na taka zabawe. Po mm znowu nie moze i jest problem. Sprobuje z tymi prebiotykami, no i chyba przed dokarmianiem mm dam mu espumisan, bo zauwazylam , ze jeszcze na niego dziala i jak mu potem podaje to sie normuje. Ale szkoda go meczyc, jak wiem ,ze to od mm to moze podam mu przeddokarmianiem . W sumie on je mm tylko raz dziennie, wczoraj jak wrocilismy ze spacerku nazrec sie nie mogl i zjadl jeszcze 90 m oprocz mojego mleka, a tak to jedziemy na cycorach, chociaz liche, jednak nie mam chyba az tyle ile on potrzebuje. Ma juz trzy brody i body musze mu kupowac na 68, bo jest taki dlugi w tułowiu.
Tak probiotyki. Ta lekarka powiedziała,że najpierw mam sprobować ja pojeść przez kilka dni probiotyki, bo mały dostanie to z moim mlekiem. Jeśli to nie pomoze to wtedy dopiero podać bezpośrednio małemu.
Mówiła zeby brac BioGaia lub Dicoflor. Ja kupiłam Dicoflor dla dorosłych, jak to nie pomoze to kupie Dicoflor dla dzieci.Oby pomogło bo inaczej to ja nie wyrobie na pampersy jak pryz każdym pierdku jest kleks, ktory go szczypie w pupke i odparza.
Acha... i ta lekarka powiedziala, że jesli po probiotyku dostałby zatwardzenie to wtedy przez kilka dni regularnie podawac Espumisan i wszystko sie unormuje.
Hmm... od wczoraj kupki małego są takie jakby serkowate... czytalam w gazetach dzieciowych, że to normalne. Czy wasze dzieciaczki tez tak maja?
wiewiórka a ta biegunka to przez rotawirusy? czy jest jakas inna przyczyna?
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- Lafi
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- alebazi1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kocham cię córeczko
- Paulina 77
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
wiewiórka wracajcie szybko do formy i do domku

alebazi poprobuj różnych metod, zobaczysz, co zadziała. Ja próbowałam wszystkich wymienionych przez Ciebie i skończyło sie na dopajaniu herbatka koperkową i mm bebilon pepti - bo po HA i comfort brzuch bolał. Zamiast espumisanu daje sab simplex, no i delicol.
Ja dzisiaj karmiłam i beczałam, próbowałam odespać, ale młody sie budził, ciagle chciał cycka. W koncu mu dałam mm - nie chciał, ale kilka razy mu wkładałam do buzi i chyba w koncu sie kapnął, że z cycka nie bedzie. Nie wiem czy trace pokarm z tych nerwów czy co, a on nie chce mm. Wieczorem późno zasypia, w nocy normalnie sie budzi na karmienie, a w dzien nie bardzo chce spac. To kiedy ja mam odespać!!!!?? M na szkoleniu do 18 i nie skonczą wczesniej, bo jest finansowane z UE. Nie ma to jak zostac z wszystkim na głowie. Może jeszcze mam do pracy zawodowej wrócić??! Jutro ma przyjsc kolezanka na kawe. Ciekawe, kto posprząta w domu...
ufolka mam bujaczek z fisher p. cudowna planeta - zielono-turkusowy z lwem. Troche w nim posiedzi, ale szału nie ma.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paulina też mam taki bujaczek, kupiłam go jeszcze Amelce, obie go uwielbiają, Amelka nawet teraz lubi w nim siedzieć albo leżeć, tylko już przy leżeniu nogi jej zwisają. Ja jak Oli nakarmię, odbiję, kładę w bujaczku na kocyku, włączam wibracje i pobujam troszkę i śpi jak zabita

Wiewiórka zdrówka !! napisz jak będziesz wiedziała coś więcej
Andzia ja bym Twojego męża chyba zakrzyczała hehe chociaż i swojego ciągle opierdzielam ostatnio
- Lenucha217
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- alebazi1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kocham cię córeczko

- alebazi1986
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- kocham cię córeczko
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Lenucha cudnie

ufolka zakrzyczałam go ale i tak nic nie dało

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...

Andzia super, że już lepiej się czujesz:)
Lenusia fajnie, będzie pamiątka jak nic

Któraś pytała ile ml mm zjadają dzieciaki. Moja Zosia zjada max 120, nie wiem czy nie mało, ale skoro dobrze przybiera to widocznie jej wystarcza. Je około 7 razy na dobę.
Zosia jest dzieckiem, które zdecydowanie nie lubi spać w dzień. I jest tez dzieckiem, które szybko nudzi się leżeniem w jednym miejscu więc jest ciągle kwękanie a ja nic zrobić nie mogę! Teraz się ululała, przy dźwięku suszarki od Paulinki (dzięki

- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-