BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

11 lata 10 miesiąc temu #936994 przez Anabelle
Tylko na moment

Ja już o świcie męża prosilam żeby do pracy nie jechał ale maja 2 dniowe zlecenie. MaZ dzwonił do teściowej ale ona ma dziś badania w szpitalu. Jak juz o 8 biegunka, wymioty i klucie napadowe w jelitach niczym poczatek pprodu to zadzwoniłam do mojej mamy. Kazała mi przyjechać do Krakowa póki mam resztki sił a ona zwolni się z pracy po 12. Będę prosić męża że jak wróci we wtorek wieczorem to żeby nie jechal w sr do pracy bo musze cos odpocząć. Chyba ktoś nade mną czuwa żebym nie przytyla przypadkiem - koszmarek. Dbajcie o siebie dziewczyny .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #936996 przez Ada2424
Amorfivel gratuluje córci :) imie już wybrane? Super wózek :)

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #936998 przez Ada2424
Anabelle o kurde :ohmy: zjadłaś dużo wczoraj czy to samo z siebie tak złapało?

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #937002 przez Anabelle
Amorfi Gratuluję zdrowej córeczki :-)

Ada samo mnie złapało. Całą noc w łazience spędziłam a maz o 6 rano wyjechał. ...
Nawet z domu nie wychodziłam a tu proszę

11 lata 10 miesiąc temu #937004 przez Kasia81
Amorfivell gratuluję córeczki :) Mnie też się marzy bo łobuziaka płci męskiej już mam ;) ale muszę do 06 listopada wytrzymać...
Karola - Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodzę życia !!! Wyglądaliście przepięknie :) Tylko zacznij karmić swojego męża bo taki szczuplutki :)) Chociaż mój też przed ślubem był chudziutki a teraz ubrania XL trzeba kupowaĆ :)

No i NARESZCIE czuję moje Maleństwo :))))))))))))) Już zdążyłam zapomnieć jakie to piękne uczucie :) Co prawda juz kilka dni coś tam smyrało ale teraz to na 100 a co najśmieszniejsze że poczułam już Jego/Jej czkawkę :)))) Mati też miał często w brzuchu wiec na pewno to dzidzia :))
happy, happy, happy :)))))))))))))))

no i z mniej wesołych rzeczy to jutro glukoza mnie czeka ...

[/url]

11 lata 10 miesiąc temu #937008 przez Ada2424
Anabelle a może to jelitówka, ponoć teraz panuje :unsure:

My wczoraj wieczorem zobaczyliśmy jak nasza dzidzia się wypięła, aż mi brzuch w pewnej chwili zaczął falować B)

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #937030 przez Amorfivell
Anabelle wspołczuje wracaj szybko do zdrowia :) super , ze chociaz na mame mozesz liczyc .... a mezu niech wraca jak najszybciej i niech troszke sie Toba zaopiekuje :*

Ada wstepnie wybralismy imie Amelia ale tatus jeszcze sie zastanawia czy nie zmienic hehe :) wózek i mi sie podoba jest na pompowanych duzych kołach widziałam jak znajoma z nim smigala i sprawdzil sie swietnie :) wiec nie bede miała problemu nawet jak spadnie za rok śnieg :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #937032 przez Ada2424
Amorfivel ja też jestem za takimi wózkami :) my wózek 3w1 i łóżeczko z całym wyposażeniem kupujemy w grudniu :) już się doczekać nie moge, najchętniej to bym już kupiła :cheer:

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #937038 przez syza24
Karola Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodzę życia :) :) :) super wyglądaliście no i jacy szczęśliwi :)
Anabelle kuruj się i wracaj szybko do zdrowia ;)
Amorfivell gratulacje córeczki i super, że zdrowa :lol: no i wózek też fajny taki typowy dla dziewczynki ;)
Mnie niestety też chwyciło przeziębienie i jeszcze do tego ostatnio mam straszne problemy z trawienie :angry: z tego co kiedyś pisałyście to macie jakieś ziółka na trawienia, możecie podać nazwę bo w aptece nic nie mieli???? :(
No i byłam u położnej z mojego rejonu. Powiedziała, że jest taka opieka i mogę z niej skorzystać tylko mam sama do niej przyjechać, naszykować sobie pytania i może być takich wizyt z 3-4 :blink: więc zupełnie inaczej od tego co czytałam w internecie i niż wy to opisywałyście.

11 lata 10 miesiąc temu #937040 przez karola1322
Allelomorfia gratulacje córki ..... Dzięki dziewczyny ........ Ha Jestem Padnięta

11 lata 10 miesiąc temu #937048 przez Karlinka
Ale naskrobałyście :)
Karola -widać , że szczęśliwi i zadowoleni :) Wszystkiego Najlepszego :)
Amorfivell gratulacje córeczki no i super, że wszystko jest oki :)
Anabelle zdrówka !!!!
Syza faktycznie dziwne z tą położną...Widać chce odbębnić i tyle
ja dzisiaj mam wizytę a jutro połówkowe :D

11 lata 10 miesiąc temu #937056 przez kristi*
Karola Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze życia. Ślicznie wyglądaliście.
Anabelle nie choruj już.
Amorfivell Gratuluje córeczki, kolejna w marcówkach. No i fajny wózek, nasz będzie w podobnych kolorach.
syza24 również zdrówka życzę.

Byłam na tym USG z nfzu - TRAGEDIA, na 11:00 miałam, weszłam 12:16, w gabinecie okropnie zimno, a lekarka mówi że musi się przewietrzyć bo wcześniejsza kobieta z facetem była i chyba był na kacu, bo strasznie śmierdział. Samo USG trwało pół godziny, troszke zmarzłam. Ale zobaczyłam śliczne rączki i nóżki, i potwierdziła znowu że na pewno chłopak, widać było idealnie. Wszystko jak zwykle prawidłowe i wiek równy ciąży, waży 430g.
Jutro się chyba wybiorę do lekarza, a dzisiaj o już jestem wykończona. Nic normalnie mi się nie chce, a jest trochę do ogarnięcia w domu, mężu wróci to będzie musiał mnie zastąpić.

A z samego rana mieliśmy niespodziankę, o 6:15 listonosz przyszedł z paczką, aż zapytałam od której pracują, bo jeszcze się niespotkałam z pocztą o takiej godzinie, a oni podobno od 6:00 pracują.
Później wrzucę zdjęcia, tego co przyszło, sporo tego.

11 lata 10 miesiąc temu #937063 przez monique1983
Dziewczyny przyszedł mi dzisiaj ten kocyk i rożek Minky. Nie mam porównania do innych minky, ale z tego jestem bardzo zadowolona, super milutki i do tego ciepły.

11 lata 10 miesiąc temu #937064 przez Ada2424
Monique wstaw fotki :)

[/url] [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #937088 przez monique1983
Ada - zepsuł mi się aparat w telefonie, jak wróci z serwisu to zrobię :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia