- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Agusiu chodziło mi że jeśli Amelcia nie przyjedzie do nas na Mikołaja to lalkę dostanie młoda, no chyba że jakoś zgadamy się wcześniej na inny termin, a lala może będzie już dziśA laleczka dla Amelki bardzo fajna
Na pewno się jej spodoba . I na bank przyjdzie do mikołajek . W końcu to jeszcze 6 dni

A z tym kakao to u nas jest identycznie, tyle samo o mniej więcej w tym samym odstępie czasowym wypija co u Was

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

.....dobra śpi wreszcie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas też szarawo,a jeszcze godzinę temu przebijało się błękitne niebo. Ale przynajmniej nie pada,bo wczoraj to lało cały dzień.
No a ja,nie spojrzawszy za okno zapisałam Hańkę do lekarza,bo mi się ten kaszel nie podobał. Więc do autobusu szłam z wózkiem pod jedną pachą(co bym nie musiała składać na ostatnią chwilę)i Hanulą pod drugą. To mi mięśnie znowu urosły

Wieczorem mąż zawiózł mnie na zumbę,a tu zonk. Zumby brak jest Slim Fit. No kurcze,się zdenerwowałam nieco. Pewnie wypadło coś w ostatniej chwili,a zapisywałam się dzień wcześniej i nie mówiły o zmianach. No i dzisiaj mam nieco zakwasów,pewnie część od dźwigania Hani z bagażem,ale część na pewno po wczorajszym fitnessie. Kurcze,po ćwiczeniach wkurzona byłam z kuzynką jak nie wiem co. Zrezygnowałyśmy z ABFu dla zumby,a tu... No,ale nic tam. Jak wróciłam byłam tak zmęczona,że spałam na stojąco,a mąż do mnie,"nie kładź się,bo jak Ty śpisz to mi się źle gra" no i się zlitowałam,przez co poszłam spać przed północą a dziś pokutuję okropnym bólem głowy

Agusiak,ja bym sobie odpuściła tą pracę i zgadzam się w 100% z dziewczynami.
Lala bardzo ładna,taka właśnie magicznie zimowa

Hańka dzisiaj też ciężko zasypiała

Agi,gratuluję Majci

A ja znowu czekam na rodziców. Ostatnio nie przyjechali bo się okazało,że mama ma złe wyniki i musiała jeszcze iść raz na wizytę. Dzisiaj już chyba raczej przyjadą.
Sylka,Kubuśko to jest super chłopczyk

Dziewczyny,już ostatnie dni,więc głosujcie x3

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z tą zumbą też nie fajnie, nie dziwię się że byłyście wkurzone, ja też bym była bo nie lubię jak ktoś zmienia plany a ja o tym wcześniej nie wiem. No ale widocznie to była jakaś nagła sytuacja.
Gosiu głosujemy, pamiętamy, ja to nawet czasami próbuję 4x ale mi wyskakuje że przekroczyłam limit

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gdyby nie ten deszcz to było by ok,bo Hania by sobie szła,a tak jak lało to wolałam ją nieść,co by mnie potem w autobusie błotem nie ubrudziła.
Też się bidula umęczyła,bo zwykle chodzi spać ok.11,a my o 11.07 miałyśmy autobus,wizyta na 12,a że był poślizg to weszłyśmy o 13,potem do apteki i w sumie Hania mi usnęła w wózku o godzinie,o której mniej więcej już wstaje,ale się zdrzemnęła godzinkę i dzięki temu jakoś funkcjonowała do końca dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

od wczoraj znow wznowilam nauke czystosci i mamy sukcesy Kuba chetniechodzi na kibelek i zawsze cos robi. Czasem popusci w pampka ale sam mnie prowadzi albo zapytany czy chce. wczoraj pierwszy raz siku zrobil bo tak nigdy nie robil tylko zaraz w majtki albo pampka. ladnie mu idzie oby tak dalej i bedzie pozegnanie z pieluszka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mnie się jakoś nie chce za to specjalnie zabierać ale może jednak już najwyższy czas

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

wkurzyl mnei szef S bo nie dosc ze dzis konczy mu sie umowa to w poniedzialek wyplata am ial ostatniego zawsze i gdybysmy nie mieli pieniedzy odlozonych to nie wiem zeby w sciane

allegro.pl/kuchnia-dla-malej-gosposi-swi...aja-i2800311549.html
dzis przyszla chrzesniak chce klocki i cos do malowania a najstarszy gre planszowa ...ale ja nie wiem co moj Syn chce kupie mu jakis sorter bo on lubi wkladac klocki i nie mam pomyslu co moze S cos jutro wymysli .. musze buty na zime sobie kupic moje nie zdazyly do szewca pojsc i zostaly u mamy i mam tylko adidasy ktore tez sie rozwalaja ..jutro pol dnia bede lazic a ja jestem chyba jedyna kobieta co nie znosi zakupow planowanych

to tak w skrocie co u nas hehe aaaa robimy malemu kacik po nowym roku regal i krzeselko i stolik a krzeselko do karmenia bedzie czekac na druga dzidzie .. no wlasnie tesciowa lazi za mna zebysmy sie juz starali

apropo bo nie moge doczytac
Agi wiesz juz jaka plec dzidzia bedzie miec ??

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia to miałaś akcje i z zumba i wyprawą do lekarza, ale najważniejsze że HAnia osłuchowo czysta

Kuba póki co nawet na zęby nie smarka co zawsze miało miejsce. Nie wiem czy to zasługa tranu który pije czy przypadek. Niedawno byłam podziębiona i tez nie złapał. Oby tak dalej.
Kuba też już śpi, tzn. niedawno zasnał
Agusiak kurcze

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ta ja tak caly czas mu wszystko opowiadam i tez sie dziwnie patrza dzis u lekarza ltumaczylam mu ze musimy poczekac bo ktos jest u doktora przylozyl ucho i sluchal i byl bardzo grzecznyWidzicie ja składałm na koniec listopada i mam już decyzję a Wy czekacie do grudnia!!! szok.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My pomimo deszczu o którym Wam pisałam pospacerowaliśmy. Nie odchodzilismy daleko domu ale dobrze było tak pochodzićKuba grzecznie szedł za rączkę a ja mu ciagle opowiadałąm co widzimy. Pewnie dla innych wyglądam jak nawiedzona tak trajkocząc do dziecka
ale co mi tam przecież musio poznać jakoś ten świat

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dziewczyny czytałyście, ma być sroga zima w Polsce, ciekawe czy się sprawdzi

polskalokalna.pl/wiadomosci/mazowieckie/...darach-a,1868867,217
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Oj , zeby sie sprawdziło z tą ciemnooką i długowłosą Majeczką

Megi super , ze już jesteście sobie razem. Troszkę sprzatania , a nawet nadmiar , jak to zwykle bywa jak Mężczyzna zostaje sam w domku

A waga Tymka imponująca

Dzięki za gratki

Sylka faktycznie jeszcze troszkę i nastąpi pożegnanie z pampersem

Zaraz poczytam o tej zimie

My z Amą pospałysmy 3 godziny