BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #486094 przez sylka
Agi to dałyście po spaniu. W sumie Kuba tez jeszcze spi :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Zimna to i ja nie lubię :P Cipełolubny typ jestem nigdy mi za goraco nie jest :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #486126 przez agi-p

Ja też ciepłolubna jestem :) Ale jako dziecko uwielbiałam zimę :P Nieraz już sine usta miałam , Mama mnie już wołała do domku, a ja jeszcze z kolegami i koleżankami bałwany lepiliśmy i śnieżkami się rzucaliśmy :P
No , ale z wielu rzeczy wyrosłam ;)

12 lata 5 miesiąc temu #486131 przez sylka

Ja uwielbiałam jazde na łyżwach i sankach :) A moje sanki jeszcze stoją u nas w piwnicy tyle że drewniane i już sie nie nadaja do jazdy. Musimy z P. je wynieśc naśmietnic bo po tylu latach po prosty spuchły i zbutwiały

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #486176 przez Agusiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja tam akurat lubię zimę i z pewnością ciepłolubna nie jestem :P :P oby było dużo śniegu :P :P

12 lata 5 miesiąc temu #486237 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja właśnie przygotowałam stosik do prasowania . Te ubranka , które teraz kupiłam i napatrzeć się na nie nie mogę :)
Jeszcze rozmawiałam z tą koleżanką , ze chętnie przeglądnę też małe ciuszki dla Majeczki . Po 2 zł za sztukę ,t o nic nigdzie nie kupię . A to same firmówki (5 10 15, H&M , George i inne ) :)

I zaraz kąpiel Ameleczki :) A jakis katarek mi dostała . Kurcze powiem Wam , ze może i dobrze , ze zima nadciąga ... te wszystkie bakterie i wirusy wymrozi może .

12 lata 5 miesiąc temu #486323 przez Agusiak
Dobry wieczór :)

Aguś święte słowa, trochę mrozu się przyda bo znowu jakieś bakterie i wirusy się panoszą.
Ale masz fajnie z tymi ubrankami, na pewno są śliczne. Szkoda że ja nie mam takiej znajomej :dry: :P

Ja wyprasowałam ubranka młodej na jutrzejszą imprezę- imieniny teścia :) Sobie też coś przyszykowałam, to został tylko T, ale nie wiem w czym chce iść to mu nie prasuję :silly:

A jeszcze dziś się dowiedzieliśmy że sklep, który jest niemal na przeciwko naszego domu, i który nie raz ratował nam tyłki jak czegoś akurat w domu brakło będzie zamknięty :( Powoli się już zwijają, są do końca roku a potem się przenoszą bo właściciel gruntu wypowiedział im umowę, zburzą sklep i będą budować dom. A to oznacza że czeka nas budowa przez samymi oknami :angry: :angry:
Dziwny ten dzień jakiś taki :S

Miłego wieczorku :)

12 lata 5 miesiąc temu #486361 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Aguś to udanej imprezki :) My też jutro wybywamy . Na bierzmowanie ...
Tylko trochę zła jestem ,bo to na 17-stą w kościele dopiero .A potem jeszcze imprezka w domku . Normalnie bym nie poszła , tylko Mężuś poszedł by do kościoła , dał Kacprowi kopertę i po sprawie .Ale byłaby wielka obraza majestatu .Tak wiec pojedziemy na chwilę . Wypijemy herbatę i do domku .

Szkoda tego sklepu . Nie ma to jak sklep pod nosem . Zawsze ratuje pupkę :P
I jeszcze wizja budowy ....

Miłego wieczorku :)

12 lata 5 miesiąc temu #486370 przez Agusiak
agi faktycznie trochę późno to bierzmowanie jak dla Was, ale to już niestety zależy od parafii i nie ma się na to wpływu. Ale mimo to udanej uroczystości :)

Ja lecę na Rodzinkę pl :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #486373 przez sylka
My jutro idziemy na kolejna parapetowke. Tym razem u znajjomych :)

Agusiak udanej imprezki :)

Nie zazdroszcze budowy pod oknami

Agi z ciuszkami swietnie ze masz o kogo tak tanio kupic :)

12 lata 5 miesiąc temu #486563 przez agi-p
Dzień dobry :)

Oj to szykuje się nam wszystkim imprezowa sobota :P

Ja jeszcze się waham czy jechać na bierzmowanie . Zobaczymy co dzień pokaże. W nocy Ami gorączkowała i mało spała . Katar ma większy i jeszcze oczko od wczoraj jej mocno łzawi :( Znowu jakaś kumulacja . Ale zauważyłam, ze lewa górna trójeczka się lekko przebiła . Kawałeczek ząbka już widać :) Tak męczą Amcie te trójki, a ja nie mam jak jej pomóc :(

Teraz zachwyca się kubeczkiem Lovi 360 :P Chyba z 2 miesiące leżał w szafce , bo mnie wkurzał . Dziś nalałam Amelce wody do niego i pije na akord chyba :P

Miłej soboty i udanych imprez :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #486570 przez Agusiak
dzień dobry :) Witam się 1 grudnia :laugh: :laugh:

oj Aguś biedna Amelka, ale przynajmniej widać już winowajcę tego gorszego samopoczucia.
Jeśli będzie nadal miała gorączkę albo będzie widać że źle się czuję to oczywiście na ma sensu jej męczyć, jeszcze w Kościele to zawsze zimno jest i żeby czasem się nie pogorszyło.
A Ty lub mąż jesteście chrzestnymi bierzmowanego?
Ja pamiętam że u mnie byli tylko rodzice, siostra i dziadkowie i jakieś specjalnej imprezy to nie było, tylko kawka i ciacho u nas w domku.
Buzi dla Amelki :kiss:
U nas trójki też coraz bliżej wyjścia, Paulinka często marudzi a w nocy ok 4 strasznie płakała przez sen ale jakoś udało mi się ją uspokoić :)

Lecę na śniadanko :)

Sylka udanej parapetówki :lol: :lol:

Udanego dnia :)

12 lata 5 miesiąc temu #486584 przez sylka
Agusiak ma racje jesli Amelce nie przejdzie nie ma sensu isc by sie jeszcz doprawila bo i tak goraczka oslabia organizm.

U mnie na bierzmowaniu tez imp nie bylo tylko najblizsi + chrzestni. Poczestunek w domu.

Moze Ami teraz podoba sie picie z normalnego kubeczka :)

Milego dnia

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #486591 przez agi-p
Aguś żadne z Nas chrzestnym nie jest . Teraz taka głupia moda ,żeby robić imprezy na miarę komunii . Jak byłam w ciąży z Amą , to byliśmy u jednego bratanka od Męża na bierzmowaniu. Najpierw kościół , a potem wielka impra w lokalu .Teraz ma drugi bratanek i po kościele zaprosili wszystkich do domu na przyjęcie . Będzie 18 osób . Jak dla mnie to gruba przesada . Ja też nie miałam żadnej imprezy i uważam , ze to bezsensowne wydawanie kasy . Byli moi rodzice i świadkowa z Męzem . Chrzestnych nie było , bo niestety oboje już nie żyją :(
Jak Paula będzie miała Bierzmowanie , to żadnej wielkiej biby robić nie zamierzam . Wolę jej dac kase , zeby poszła sobie z koleżankami na lody czy do kina .

A do kościoła z Amcią nie pojadę . Jedzie tylko Mężuś , potem przyjedzie po Nas i pojedziemy na to durne przyjęcie . Bezsensu to i tak , ale już wczoraj dzwonili i nalegali ,zebyśmy przyjechali . Oczywiscie o ile Amie się nie pogorszy .

12 lata 5 miesiąc temu #486627 przez sylka
Agi to zalezy od rodzicow i ich zasad oraz podatnosci na mode
i na to "a co ludzie powiedza"

12 lata 5 miesiąc temu #486673 przez Agusiak
no właśnie dziewczyny, taka moda teraz że wszystko w lokalach się odbywa.
U mnie nie było chrzestnych bo chrzestna mieszka daleko a z chrzestnym nie mam zbytnio kontaktu, był na mojej 18stce a potem na weselu.

Paulinka zasnęła a T pojechał opony zmienić bo jak faktycznie sypnie śniegiem to potem się nie dopcha tyle będzie ludzi :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka