BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu #487017 przez agi-p
I tak zrobię :) Wredota ze mnie czasami :P

Idę się położyć , bo juz mnie pupina boli od tego siedzenia :P

Spokojnej nocy :)

PS jak rano nic nie napisze , to znaczy , ze zabiłam Męża i siedze w pace hahaha :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #487023 przez Agusiak
spokojnej nocy agi i trzymaj się :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #487088 przez agi-p
Dzień dobry :)

Oj Ami nie ma litości ... nie dość , ze pobudki,to jeszcze o 5:50 wyspana . I nie zmrużysz już oka człowieku,bo Ona już bajki,nocnik i książeczki :P Oczywiscie przebrać ją , bo nie będzie jak Matka siedziała o tej porze w piżamie :P

Mąż przeżył wczorajsze Nasze starcie , ale ledwo co :P ;)

Miłej niedzieli :)

12 lata 5 miesiąc temu #487123 przez sylka
dzien dobry, my wczoraj milo spedzilismy czas u znajomych. W domu bylismy o 21. Szybkie szykowanie do snu i umeczone bieganiem dziecko o. Super bylo tak sie wyrwac :D Kuba grzeczny i sam wiedzial kiedy pora do domku ok 20.30 przyniosl swoja kurtke - znajomi mieli ubaw z tego.

Dzis chyba w planach zabawa na sali zabaw :)

Ami to ranny pttaszek, Kuba o tej godz wypija mleko oddaje kubek i wraca spac albo u nas albo u siebie.
Od rana siedzi z nosem w szybie i slysze jak rozmawia po swojemu

Milego dnia :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #487132 przez Agusiak
dobry :)

agi widzę że jednak nie było tak źle i do paki Cię nie zabrali :P
Ale mam nadzieję że mężusiowi nie popuściłaś, hehe :blink:

Serdecznie współczuję tego Aminego wczesnego wstawania. Powiedz jej że jak nie będzie w nocy spała to po porodzie będzie się siostrą zajmować skoro i tak nie śpi, a Ty odpoczniesz :P :P

Sylka fajnie, że jesteście zadowoleni z wyjścia.

U nas od rana przymrozek, Linka nie pojechała z dziadkami do Kościoła bo nie chciałam żeby przemarzła. I jeszcze na dodatek w Olkuszu pali się fabryka garów i jakieś smrodki z tego powodu latają w powietrzu, a to niedaleko jest.

Miłej Niedzieli :)

12 lata 5 miesiąc temu #487179 przez agi-p
Sylka super , ze tak miło spędziliście wczorajszy wieczór :) A z Kuby to gigant jakich mało ... i już na zegarku sie zna :P
A te naklejki na okna Ci już przyszły ?

Aguś Ama chętnie zajęła by sie siostrą . Ostatnio jak widzi dzidziusie to aż piszczy z zachwytu. Tylko jak widzę jak nosi swoją lalę głową w dół lub jak ją tłucze , to boję się o Maję hahaha :P Chce dobrze , ale jej "kocie" ruchy pozostawiają wiele do życzenia :P

A do Męża się nie odezwę :P Niech pocierpi trochę . Wkurzył mnie strasznie . Jeszcze niedzielę mam przez niego spieprz...oną . Nie ma musi się teraz postarać . Z kobietą w ciaży sie nie zadziera :P

Pogoda u Nas identyczna . Az się wystraszyłam jak popatrzyłam przez okno .
Mąż z Linką do kścioła pojechali . Normalnie na 9 chodzimy,ale nie chciałam Amci ciągać . Własnie zasnęła jak anioł :) Ide zaraz też się wyłożyć na chwilę .
Z samego rana już poprasowałam,pranei powiesiłam,odkurzyłam i kuchnię ogarnęłam . Jutro bede miała luzy :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #487189 przez sylka
Agus naklejki wyslali wiec pewnie w pon beda dam znac :) ale rozpakuje i nakleje jak umyje okna :blink:
Nie mart wie zabawami lala Ami Maja tak nie bedzie tlukla. A maz nich sie stara bo nabroil :blink: Musi odkupic wine.

u nas Kosciol tez odpuszczony. P pojechal do biura posiedziec na programem a ja z Kuba w domku. Niech go wreszcie skonczy pisac :P

W Ikea sa swietne lampki led gwiazdki i chyba Kupie Kubie do pokoju by powiecic na swieta na okno. Bedzie mial Frajde.

12 lata 5 miesiąc temu #487246 przez Agusiak
Sylka jakie te lampki gwiazdki są? Masz gdzieś linka do nich?

12 lata 5 miesiąc temu #487251 przez Gosia_Krupa
Witam się niedzielnie!

Agi,oj,nieładnie mąż się zachował :(

Sylka,Kuba jest po prostu bombowy :) Zna dziecko granice :blink: A na bluzkę też zwróciłam uwagę,też mi się podoba.

Agusiak,wiem,że mikser ma niczego sobie cenę,ale stwierdziłam co tam. To i tak jakby z pieniążków dzieci,bo sprzedałam łóżeczko i krzesełko,jak Wam kiedyś pisałam. Poszło w czwartek,więc siostra trzyma kasiorę i jeszcze zostało chyba ze 100zł :) Można na coś przeznaczyć.

A ja mam doła :( Tak mnie syn wyprowadził z równowagi,że przeklęłam :( I nie mam ochoty kończyć z nim ani kalendarza,ani pisać listu do Mikołaja,w ogóle mam ochotę zrobić mu rózgę :( Jeść mi się odechciało i w ogóle wszystkiego :(

Ja w swoim pokoju miałam malowane na szybie pastą do zębów :) Kiedyś nie było takich cudów,a biała pasta była super :) Brat mi zawsze pomagał albo malował,zależy co chciałam. A on ma talent w rękach :) Potem szłam na łatwiznę i robiłam witraże z farb(takich coś a'la gumowych)na parę lat :) A teraz pusto... na dzień dzisiejszy nie mam nawet ochoty na choinkę :(

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #487268 przez sylka
Agusiak napisał:

Sylka jakie te lampki gwiazdki są? Masz gdzieś linka do nich?

mam jak wejde na lapka to wrzuce. Wpisz w allegro zakladke ozdoby swiateczne i jak w nie wejdziesz to wyszukaj Ikea i wyskocza :) a link dam pozniej

Gosiu :kiss: to chyba taki okres buntu. A jak w przedszkolu sie zachowuje, jak grczny to w domu pewniw daje upust emocjom.

edit.
Agusiak, prosze oto link allegro.pl/ikea-gwiazdki-lancuch-strala-...szt-i2805138886.html

12 lata 5 miesiąc temu #487472 przez Gosia_Krupa
Sylka,śliczne te śnieżynki :) Może i ja bym męża namówiła?!

Okres buntu powiadasz? To on chyba wszystkie okresy buntu przechodzi bo od ponad 2 lat z niedługimi przerwami mamy z nim mniejsze lub większe problemy :( Tak sobie właśnie dzisiaj myślałam,że Hanula niedługo wkroczy w ten wiek,w którym Miśko zaczynał nam porządnie zaznaczać swój charakter :(

Hanula spała w dzień prawie 4 godz. i teraz ma małe problemy z uśnięciem :/ Wcale mi się to nie podoba,bo jak film z mężem obejrzymy?!

A Michu znów ma kota nad łóżkiem :( Jutro muszę mu tą tablicę skombinować albo przynajmniej coś zacząć. Wydaje mi się,że lepiej będzie jak będzie miał rozdzielone czynności,czyli np. za ładne zbieranie zabawek,za umycie się samemu,ładne jedzenie itp. Tylko kurcze,ja chyba prasowania mam na jakieś 8 godz. :(

Kalendarz skończony,jutro dodamy brokat i choinka będzie się pięknie prezentować na parapecie przy Michałka łóżku :) (bo kalendarz ma formę choinki).

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #487486 przez Agusiak
Sylka super lampki, odnalazłam je na stronie IKEI :)

Gosiu a może coś takiego kupisz już gotowe?
allegro.pl/magnetyczna-tablica-obowiazko...ent-i2805425584.html

allegro.pl/magnetyczna-tablica-obowiazko...eci-i2816313999.html

Ja w razie potrzeby kupię gotowe no ale ja to jestem antytalent :P

12 lata 5 miesiąc temu #487491 przez Gosia_Krupa
Agusiak,ja też na początku chciałam kupić,ale mąż stwierdził,po co? Przecież mogę sama zrobić :blush: No i te gotowe mają czynności,których ja bym nie umieszczała,bo nie ma z nimi żadnego problemu. Z kolei nie ma tych,które bym umieściła. Ale jak nie dam rady zrobić to chyba będę zmuszona zamówić.

12 lata 5 miesiąc temu #487502 przez Agusiak
pewnie najlepiej samemu zrobić bo właśnie umieścisz na tablicy to co wiesz żę się przyda i sprawdzi konkretnie u Was :)

12 lata 5 miesiąc temu #487523 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Sylka super te gwizdeczki :) Na pewno będą pieknie wyglądały w oknie Kuby :)

Gosiu ,to Ci Michałek daje popalić :( A tablice jak będziesz robiła, to koniecznie z uwzględnieniem poszczególnych czynnosci . Potem możecie omawiać na koniec tygodnia dlaczego akurat dana czynność sprawia mu najwięcej kłopotu .
A Hania może wcale nie mieć tych okresów buntu i będzie aniołkiem .
A kalendarzem mam nadzieję ,ze sie pochwalisz :)

Agusiaczku jaki tam antytalent ? Ja mam tak samo :P

A my kolejny raz przejechaliśmy wszystkie markety , tym razem w poszukiwaniu śniegowców dla Amy ... i lipa . Wszystkie za duze . Te w decatlonie , rozm 18/19 na długość w miarę dobry ,ale jakos koślawiła nóżki :( Takie nie stabilne były . Szkoda , ze ta gumowa część nei jest wyższa .
Agus a Wy je kupiliście ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka