- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Tymek ma fiola na punkcie aut i myszki miki wiec bedzie niezly dylemat jaki tort

dzis Tymek dal popisd nie wiem o co mu chodzilo wyl przez godzine rozkrecil sie przed przyjsciem S z pracy a skonczyl po tym jak poszedl wzielam go na ogrod by sie rozladowal , nie wiem napewno nei zeby bo nie pokazywal na buzie , nikt go nie mogl uspokoic co sie uspokajal na nowo az kaszlec mi zaczal

Sylwia super ze Kubusiek ma zdrowe zabki ja tu hcyba poszukam dentyste dzieciecego tzn w Stalowej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zaszliśmy z Michem do księgarni. Wydawała mi się taka konkretna,bo prowadzi wieczorki czytelnicze i popołudnia z bajką(dla dzieci) i co jakiś czas organizują spotkania z autorami. Misiek oczywiście wpadł,rozsiadł się na krzesełku i "czytał". A ja szukałam. Nie książki dla męża,bo te jak się okazało są dostępne tylko w księgarni internetowej,ale czegoś co moglibyśmy czytać z Miśkiem wieczorami. Pani mi poleciła kilka pozycji,bo zależało mi na tym,żeby były one odpowiednie dla Michałka i niemal tam zgłupiałam,bo tyle było fajnych książek. Na koniec zostały mi dwie,ale ostatecznie zadecydowała cena. Książka dwa razy grubsza i tańsza o 3zł. I pani nam jeszcze dała rabat

A mężowi zamówiłam w necie "Blood of Elves" Sapkowskiego,do odbioru oczywiście w księgarni.
Potem poszliśmy z Michem na lody

Megi,ja uwielbiam masę marcepanową. Uważam,że jest to najbardziej wdzięczna do lepienia masa

Sylka,zazdroszczę,że Kuba taki kochany i daje sobie do buźki zajrzeć. Mój Misiek właśnie taki był,a Hania nie otworzy buzi przede mną,a co dopiero przed obcym w nieznanym miejscu

Co do tortu to w sumie Kuba idzie Ci zawsze na rękę można powiedzieć i wybiera sobie "obiekty" zainteresowań łatwe do zrobienia

Przy najbliższej okazji muszę się zapytać w Empiku czy mogę sobie zamówić w necie do odbioru u nich. Dobrze wiedzieć na przyszłość

Agi,jak się czujesz?
Dobrej nocy!
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Mnie rozłożyło całkiem i od poniedziałku ledwo żyłam

Agusiu sporo tych wizyt położnej ! u mnie raz była

Alllle boskie zdjecia !!!! Wózeczek prezentuje się rewelacyjnie

A spanie nocne Dorotki chyba różni się od Paulinki ? U Nas przy Ami 2 hodziny snu nocnego to marzenie było

Maja na szczęście jak jej nic nie dolega , to przebudza się tylko na cyca i śpimy dalej .
Hahaha rozwaliło mnie hasło Paulisi na światłach

Megi rany co to za melko kupujesz ? 65 zł ?
Teściowa niech sobie wasze fotki zabierze , jak tak bardzo chce się wami chwalić

Zdjecia Maluszka słodkie

Gosiu super , że chociaz Michaś ma pewny wyjazd do dziadków . Nic się nie stanie jak opuści kilka przedszkolnych dni . Z dziadkami będzie mu jak w niebie i przyjedzie zrelaksowany i szczęśliwy . Trzymam kciuki , zeby i Wam się udało jechać .
Ceny tych autek przerażające ! Ale Michałek na bank sie ucieszy

A z prezentem Męża miałaś faktycznie problem . Super , ze udało sie o rozwiązać

A co zakupów w empiku przez internet , to możesz na str sprawdzić do jakich księgarni przysyłają . U Nas przez miesiąc nie można było zamawiać do Bielskiego , ale teraz już ok .
Sylka mówisz , ze Kuba znowu coś złapał ? No i właśnie dlatego przeczekam ten okres przedszkolny i w marcu pomyślę nad zapisaniem Amelki .
A jak się dziś czuje ?
No i gratki za zdrowe ząbki

Właśnie poszukuję na all łóżeczka turystycznego dla Majki . To drewniane w jej przypadku beznadziejne . Ona się kręci i przemieszcza i wiecznie albo nóżki przez szczebelki przeciśnie i płacze , albo główką o szczebelki bije jak się w poprzek położy . I na nic się zdają ochraniacze . Wolę turystyczne , przynajmniej sobie krzywdy nie zrobi .
No i w tym roku po raz pierwszy za prezenty mikołajkowo-gwiazdkowe juz się zabrałam

Miłego dnia , zmykam bo juz siły nie mam .
Buziaki

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

turystyczne to super sprawa my na 2 tez kupujemy bo wstyd polozyc w tym co Tymek , za darmo bym go nie oddala

a na prezenty mikolajowe ja tez wlasnie dzis patrze mlody ma faze auta i najlepiej jak najwieksze z przyeczepami , pociagi i ciastolina pewnie cos z kazdego S wezmie bo ja jak zwykle wejde i oczoplasu dostane haha

allegro.pl/wader-gigant-wywrotka-z-przyc...tis-i3623130339.html
musze s pokazac i zobaczyc jakie to duze jest z bliska

Miloszek to nie ma problemu chce te gre allegro.pl/gra-zrecznosciowa-sciana-spad...ajo-i3595999913.html Miloszkowi cos dokupie moze jakas ksiazke bo zaczal czytac i cos do kolorowania bo tez do kwoty 100 zl mu robimy kazdemu by po rowno bylo no nasz maly to wiadomo moze byc ciut wiecej hehe

a drugi chrzesniak kase dostaje 100 zl bo on duzy niech sam kupuje sobie co chce

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi kurcze ale Cię rozłożyło

Kochana no jak teraz np robię coś koło Dośki a potem ubieram Linkę czy wycieram po kąpieli to wydaje mi się że jest wręcz ogromna

Na prawdę sporo ostatnio urosła, wszyscy myślą że ma minimum 3 lata. Jak wróciłam ze szpitala to chociaż nie było mnie tylko 3 dni to wydawało mi się że młoda sporo wystrzeliła.
Jutro idziemy z małą do lekarza na pierwszą wizytę do młodej też kartę wyciągnę bo mam te wyniki kupki i moczu jeszcze z czerwca

Kurcze nie wiem czy Dośka nie jest uczulona na pieluchy DADA

Ja też poszukuję łóżeczka turystycznego na dół do salonu bo tamto jest lekko mówiąc zdewastowane, ale chciałam nieco mniejsze niż to standardowe, ale oczywiście te mniejsze są sporo droższe
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-male-80x...nku-i3638517453.html
Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia,pokaż jakie spineczki?
My z Hanią już w mieście byłyśmy

Kurcze,muszę uciekać,ale się napisałam nie ma co. Dziecko woła i na pewno nie poczeka

Miłego dnia!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kuba ogolnie ma sie dobrze, nie goraczkuje tylko kaszel ma jak u gruzlika. Wczoraj P na oslode w chorobie kupil garaz w Pepco. Co do prezentow to Kuba na roczek dostal te wywrote Gigant z Wadera. W tym na bank beda klocki, jakas gra planszowa, autka i moze cos z Angry Birds. Lista jest ciagle kompletowana bo czego nie bedzie na swieta to na urodziny sie zorganizuje. Poki co musimy ustalic kwote prezentow.
Gosiu szkoda ze nie udalo sie wam wyrwac butow. Hania ma mala stopke. Kuba zeszlej zimy mial rozm, 24
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu spinki takie normalne, jak wszędzie ich pełno tyle że te są specjalnie polakierowane taką powłoką przezroczystą i włosy się nie wplątują w te miejsca gdzie jest łączenie spinek. Są świetne, muszę ich pilnować żeby się nie pogubiły

Nie wiem czy zrozumiale to opisałam

Sylka Paulina te traperki z Biedry ma 25 i takie pełne buty też, w sensie zimowe, ale eko tuptusie mamy z rozmiarze wg producenta 26-27 z wkładką 17 cm i są dobre, więc trudno stwierdzić z tymi rozmiarami jak jest.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a apropo mleka za ktore zaplacilam tyle to HIPP BIO COMBIOTIC JUNIOR 5 samo mleko 43 zl ale kurier 22

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tymek rano i wieczorem musi miec Hipaa , tylko wstaje kaze wode w podgrzewaczu grzac

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

To już bym chyba bebilon za tą cenę wolała

no ale jak Tymkowi pasuje i nic mu po nim nie jest to najważniejsze

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Megi co Ci szkodzi spróbować

Ja praktycznie już od jakiegoś czasu schodzę z mm. Kuba krowie od 1,5 r pije. Skoro Tymek toeruje krowie to nie ma co wydawac kase na mm. I możesz mu np raz dziennie je podawac zamiast krowiego.
Jak Kuba pił Hipp to puche 800g kupowałam za 39,99 z a na str hipp jak brao sie zakupy za 100 z przesyłka była za free. Jak skonczył 3 lub 4 to przeszłam na próbe na Gerber- sprawdzi się i został.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale mniejsza już o opinie ja się całkowicie do Hippa zraziłam jak mi Paulina kiedyś po nim wyła tak, że już nie wiedziałam co mam z nią robić, po zmianie mleka spokój.
Teraz dawałabym od razu bebilon ale cena już nie dla nas