BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #678799 przez agat
Dave, obce mi jest uczucie rozsadzania cycucha. Ostatnio mam wrazenie, że coś nie halo z tymi cyckami, bo młody często się denerwuje przy jedzeniu, memła i ciąga te cycki na wszystkie strony i ciągle głodny. Od razu sobie koniec laktacji wkręcam, ale przecież synek rośnie jak szalony, więc mleka musi mieć pod dostatkiem. Od paru dni tylko w nocy je bez szemrania, a podczas dnia zawsze jakieś "ale" ma po paru minutach ssania. Może to właśnie kolejny skok rozwojowy?

Byliśmy na spacerku, teraz bym chciała, by do kąpieli młody już czuwał, moze będzie mu dzięki temu łatwiej zasnąć później.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #678800 przez kaikai
Magda Tomeczek przystojniaczek :)

Emilka ksiezniczka mala :)

Suzi jak masz jeszcze mojego maila to wyslij mi foto Mikusia

A moj synek spi dzis caly dzien tylko dzioba otwiera na butle i dalej spi. Ciekawa jestem co w nocy bedzie robil.

11 lata 10 miesiąc temu #678829 przez Suzi
kaikai, może wyślij mi na priv jeszcze raz, bo nie mam mojego kompa, a w tym sprzęcie wszystko inaczej, nawet poczta, więc i kontakty mogły sie nie przeniesc :silly:

Agat, ja miewam to uczucie ale na prawdę sporo czasu musi minąć, tak z 5-6 godz.i wtedy jest ciężko, więc ciekawa byłam ile to u Dave mija, ze tak czuje.
Mikuś tez w nocy pięknie zjada i zasypia, ale w ciągu dnia nie dość ze marudny jak nie wiem co, to i poszaleć przy piersi mu sie zdarza, a i ze snem ma kłopoty, wybudza sie co chwila, rzadko śpi w dzień długim i twardym snem, do tego wszystkiego nie mogę się uspokoić argumentem ze rośnie jak szalony.......i schizy gotowa :( :( :(
No i te spacery których nie ma.....ehhhh
:(
Tak w ogóle to mi ciężko z TYM tematem :(

11 lata 10 miesiąc temu #678879 przez Dave
Proces usypiania rozpoczety.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 10 miesiąc temu #678884 przez Dave
Sprobuje Wam odpisac,ale z tego mojego telefonu, to ja szybciej sie jakis palpitow nabawie!

11 lata 10 miesiąc temu #679053 przez Suzi
kaikai, poszło... ;)

My juz sie żegnany na dziś, dobranoc wszystkim, spokojnych snów :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #679131 przez kaikai
Synek Suzi, Mikuś :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #679132 przez kaikai
Mikuś z krówką :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #679133 przez kaikai
Suzi i Mikołajek w chuście :)
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #679134 przez Dave
Dzień dobry.
My juz sobie fikamy. Nocka ok.

Suzi-Miko przystojniaczek. Noi pamiatka motania jest.

Mam nadzieje,ze Mateo zasnie zebym mogla sie ogarnac na ta wizyte u lekarza z Maja.
Kurka nie mam mleka,w razie w przygotuje mezowi troche herbatki na przetrwanie. Oby tylko tam czekac nie trzeba bylo.

11 lata 10 miesiąc temu #679139 przez Magdalena9t
Dzień dobry :) nocka u nas spoko, pogoda znów dopisuje także spacerek będzie :blink:
Mały już się budzi więc spadam, :silly:
Suzi Mikuś przesłodki :kiss: :kiss: fajnie, go ujrzeć po takim czasie, buziaczki od forumowej ciotki :kiss: :kiss:

Miłego dnia ;) :)

11 lata 10 miesiąc temu #679205 przez ilonah
Dzień dobry

Suzi ale Mikuś urósł , słodziak :)

Mnie również rzadko twardnieją piersi, musi naprawdę być długa przerwa między karmieniami, szczególnie zdarza się to w nocy.

Moja Emilka też niewiele w ciągu dnia śpi, jedynie na spacerze w wózeczku dłużej pośpi a tak to parę razy po max 15 min i tyle, nawet wtedy usypianie na rękach nic nie daje.

Miłego dnia :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #679226 przez agat
Hej dziewczynki. Siedzę z małym na dworze, byliśmy na pobraniu krwi ale udało się tylko 1 próbkę po wielkich bojach pobrać, a jeszcze jedną trzeba, kiedy indziej musimy przyjść. Skarbek tak strasznie płakał i się rzucał, że pielęgniarka już go męczyć nie chciała. Zasnął mi szybko z tego płaczu, więc siedzimy na dworze, bo pogoda wreszcie śliczna.

Mikus slodziutki, ciocia przesyła buziaki a Adaś robi żółwika :)

11 lata 10 miesiąc temu #679365 przez creatura
Hejka :)
W końcu słoneczko :woohoo: :woohoo: już malutkie wietrzenie na tarasie zaliczyliśmy, a w planie jest duużoo więcej zabaw na powietrzu dziś :lol:

Suzi, Mikuś cudny i jaki duży :side: , także schizy na bok - cycki działają jak nic :woohoo: :lol:

Ilonah, Emilka to prawdziwa królewna z taka armią rycerzy przy boku :silly:

Ja czasem miewam twarde i przemakające piersi, tak po 3-4 h, ale to się często nie zdarza, bo Leoś pije średnio co 1,5-2, w nocy trochę rzadziej.

Agat, biedny Adaś. Od razu przypomina mi się jak dusili krew z palca dzieciom na oddziale noworodków do tych badań przesiewowych....

Leoś leży i rozmawia z ptaszkami na karuzeli, ale coś czuje, że za chwile poprosi o "cycuszkę pełną snów, cycuszkę, cycuszkę, cycuszkę tam i tu....lalalalaaa" - tak sobie śpiewamy :S :woohoo: :side:

11 lata 10 miesiąc temu #679390 przez kaikai
Witam

moj synek nie dal mi dzis pospac. O 4 obudzil sie o 9 poszedl spac ale jak spi to marudzi przez sen i wierci sie, juz nie wiem co mu jest, denerwuje sie. Od wczoraj wieczorem tak ma jak nie spi to tez marudzi. Tak jakby brzuszek go bolal. Poczekam na kupke bo wczoraj nie robil, moze bedzie lepiej jak nie to juz sie zastanawiam czy do lekarza isc z nim.
I ulewa mu sie czesto bardzo kurcze moze znowu przez mleko.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka