BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #803265 przez Azja
juz pisałam na fb, ale i tu napisze Monia Antoś piękny słodziaczek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #803267 przez kaikai
Ja cos czuje ze Antek modelem zostanie :)

Moj P mnie wnerwia ola la. ............

Dobranoc.

11 lata 5 miesiąc temu #803270 przez Dave
Antos-super slodziak!!!!

Mateo mi sie obudzil. musze mu temp zmierzyc,bo jakis goracy jest.

wiatr u nas juz spory:-(

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #803282 przez Dave
juz sie 1 w nocy zbliza a ja dalej nie spie.
termometr goraczki nie wskazuje,a Mlody jakis goracy mi sie wydaje.

a ja dopiero musze spakowac mikolajkowe prezenty. o takiej porze mi sie to jeszcze nie zdarzylo.

Mati niby drzemie,ale co chwila sie kreci. w bujaku go bujam bo inaczej sie nie da. a na re rekach na pewno go nosic nie bede.

11 lata 5 miesiąc temu #803288 przez Dave
noi za chwile wybije 2. a ja nadal tu. mysle jednak ze za chwile sie uda zamknac oczy. Mati zaliczyl przebieranko z tytulu kupy,ktorzechciala wyjsc z pampka. dokladnie obstrzelalam go termometrem i wyszlo 38:-ok znow sie kreci,chyba mu jeszcze butle zapodam.

11 lata 5 miesiąc temu #803289 przez Dave
butli nie chce. ale moze to i doarze,bo jesli to cos od brzuszka,to mleko nie wskazane.

a zapomnialam napisac,ze mam umierajacego meza...... katar i bol gardla. normalnie juz sie zaczne za nagrobkiem rozgladc.

i jeszcze cos, moje dzieci maja wyjatkowy dar rozchorowywania sie na weekemd,gdy nie ma jak do lekarza podjechac. chociaz jutro piatek, zobacze czy sie wybiore.

a i jeszcze cos, mielismy jechac do nietopery,ale stwierdzilismy,ze jak tajfun nadciaga to ja sie z dzieciakami w podroz nie wybieram.
teraz te dziwne choroby wiec i tak bysmy nie jechali.
ale jak to mowia-co sie odwlecze to nie uciecze- wyjazd zaplamowany na poniedzialej. zobaczymy jak zdrowko dopisze.

nocny dyzur na forum zaliczony:-P

11 lata 5 miesiąc temu #803290 przez Dave
mamuski,koncze ten fenomenalny monolog i ide spac (chyba)

cmok:-)

p.s. prezenty zapakowane i czekaja obok lozka:-)

11 lata 5 miesiąc temu #803314 przez kaikai
Dzien dobry

Dave moj P tez juz umiera od tygodnia, a teraz przed wyjsciem do pracy z pretensja w glosie poinformowal mnie ze juz z krwia smarka, takim tonem to powiedzial jakby to moja wina byla.

Mnie w nocy o 2 obudzil wiatr az do mamy zadzwonilam czy wszystko ok.

11 lata 5 miesiąc temu #803327 przez agat
Współczuję umierających mężów. Dziewczyny wstydźcie się, jak mogłyście doprowadzić ich do takiej agonii, to wszystko wasza wina :P :P :P Nie rozumiem też dlaczego siedziałyście na forum zamiast czuwać przy łożu :P

Nocka już lepsza, choć nadal były pobudki marudzeniowe. Teraz już forterka jeździ :)

Zamierzacie wychodzić dziś na spotkanie z Ksawerym?

11 lata 5 miesiąc temu #803334 przez ilonah
Dzień dobry

Monia-super zdjecie Antosia, on jest taki pogodny zawsze. Pomysl świetny.
U mnie w nocy też mocno wiało. Emilka swoje prezenty z nianią rano odpakowywała i tak słuchałam i zastanawiałam się kto miał z tego większą radochę :blink:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #803347 przez kaikai
Tv mi przerywa, P dzwonil ze do pracy jeszcze nie dojechal bo na trasie drzewo przewrocilo sie i policji pelno,korek oczywiscie. Powiedzial ze w samochodzie tak buja ze szok.

Maly mi marudzi od rana sam nie wie czego chce

11 lata 5 miesiąc temu #803355 przez agat
Moje dziecko 10 min pofikało w łóżeczku i już grzecznie śpi :) A ja durna bujałam go w tym bujaku nie wiedząc, że tak ładnie zaśnie w dzień w łóżeczku :)
Nie wiem czy powoli nie będziemy się przymierzac do 2 drzemek w ciągu dnia, bo pierwsza się przesunęła już w okolice 10, a na drugą chodzi spać o 13. Może za jakiś czas uda się wprowadzić jedną dłuższą ok 11-12, a kolejną tak jak wcześniej ok 17. No zobaczymy.

11 lata 5 miesiąc temu #803405 przez creatura
Dzień dobry :)

Dave, żyjesz????? Jak Mati? Ja nie wiem, co Ci ten mąż powinien pod choinkę sprawić, żeby Ci wynagrodzić te noce (i dnie) :blink:

Agat, czyli Adaś teraz m,a ostatnią drzemkę o 13, a potem do wieczora nic? :cheer: Robocop???? :silly:

Monia, Antoś na bank będzie modelem - śliczne ciasteczko z niego :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U nas wieje, ale nie pada nic na razie. Na spacer po ulicach raczej nie idę z obawy, że czymś w łeb dostanę, ale na 30min na taras chyba wezmę Leonka zapatulanego, żeby się dotlenił, bo w domu powietrze z centralnego i ogólnie kisy zimowe. Pytałam babki na szczepieniu jak to ze spacerami zimowymi robić i powiedziała, żeby chodzić koło południa (jak już się mgły rozejdą) i do -10 stopni można przebywać na dworze przez 30 min max, a w większym mrozie nie wychodzić, tylko werandować przy oknie (wiadomo, w cieplejszym ubranku niż bodziak i spodenki :silly: )
Sanki jeszcze nie dotarły, buuuuuu, może po południu będą. Przebieramy mojego brata na Mikołaja, żeby dziecię miało fajną pamiątkę zdjęciową, bo że pamiętać nie będzie, to oczywista :S

11 lata 5 miesiąc temu #803415 przez agat
Nie, no śpi jeszcze o 17, ale pewnie niedługo drzemki o 9 i o 13 połączą się w jedną. Zresztą zobaczymy jak to będzie.

Mam już prezenty dla męża, bratanicy, obmyślone dla rodziców, chrzesnicy, tylko skąd na to kasę wziąć? Kasa z pracy przeraża :ohmy:

11 lata 5 miesiąc temu #803430 przez creatura
agat napisał:

tylko skąd na to kasę wziąć? Kasa z pracy przeraża :ohmy:

Amen.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka