- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
a chce kupic taki www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2046& <osCsid>
mialam kiedys taki wozek tej firmy i bylam bardzo zadowolona
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

A nie wspominalaś przypadkiem coś o peg perego? Czy mi sie coś wydawało

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agat faktycznie nie fajnie jak z osmiu gwiazdek Ci napisał, mi za pierwszym razem odpisał co i jak a jak napisałam do niego drugi raz to juz mi nie odpisał, moze nie zalezy im na klientach

zobacz sobie jeszcze na foteliki24.pl to jest sklep z Warszawy, co prawda jak ostatnio do nich pisałam to narazie osobiscie nie mozna przyjechac, bo maja jakis remont i tylko wysyłka wchodzi w gre ale moze cos Ci doradza
ja na poczatku jak rozgladałam sie za fotelikiem to w zalozeniu bylo nie wydac wiecej niz 500 zł, ale po głebszej lekturze, moje priorytety sie zmieniły, pomyslałam ze skoro stac nas na samochód i nieraz sie na inne głupoty wydaje kase, a fotelik ma byc na kilka lat,to jak moge oszczedzac na bezpieczenstwie Jaska, juz nawet sie chyba zdecydowałam na model, tylko ten Wrocław tak daleko, a w Wawie nie mozna osobiscie podjechac ah cały czas pod górke, ostatnio mało jezdzimy wiec jeszcze poczekam chwilke moze cos sie wyklaruje

dzis z Jaskiem sie ganiałam po mieszkaniu, wyskakiwałam zza sciany i krzyczałam mam Cie albo złapie Cie, wiecie jak sie smiał jak stary, piszczał i prawie sie zachodzil ze smiechu, najpierw uciekał a za chwile znowu przychodzil zebym wyskakiwała, ale sie usmialismy, az M z drugiego pokoju wychodzil sprawdzal co my robimy

Moj M dalej "chory"poza leżeniem w łóżku nawet nie narzeka wiec da sie wytrzymac, ale nie ma nic gorszego niz chory chłop w domu

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Przypomniałam sobie, że BeSafe, który teraz mam na oku jest w moim mega profesjonalnym sklepie w moim mieście. Tylko mają chyba wersję bez isofixa, ale to przynajmniej Adaśka bym mogła przymierzyć i ewentualnie w necie zamówić. Mnie szlag trafia, ze na fotelik trzeba tyle kasy wydać. Już nie chodzi o to, że nie mamy, tylko o to, że to tyle kosztuje :/ No ale również wyszłam z założenia, że najwyżej wezmę sobie słabszy telefon przy przedłużaniu umowy, nie kupię sobie kiecki i tę kasę dołożę do fotelika. Wg naszych planów prokreacyjnych kolejne dziecko powinno się pojawić jak Adaś będzie miał jakieś 3,5 roku, więc akurat, gdy wyrósłby z tego fotelika to młodszy członek rodziny by go przejął

A tak w ogóle to dziś trojaczki nasze kwietniowe roczek kończą

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzis byłam w ciucholandzie kupiłam sobie spódnice, wracam do domu uradowana, zakładam a ona na mnie nie wchodzi, mysle no łądnie jak to mozliwe przeciez to moj rozmiar, wnerwiłąm sie i rzuciałam ja do prania, wieczorem biore ja jeszcze raz, patrze i patrze mysle co jest do cholery przeciez taka duza a na tyłek mi nie chce wejsc, a ja guzika doadtkowego nie rozpiełam hihi taka jestem madra

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dziś nam Miki wydłuzyl wieczor do póóóóźna, bo zasnął 23.50

No i apetyt dziś siadł totalnie. Na noc w trzech ratach wmusiłam w niego 100ml

Zupka - na dwie raty
Kaszka na kolacje- zjedzone 2/3

Idą gorne dwójki, pewnie to są winowajcy

Azja, no teżbym się zestresowała gdybym raptem w oczywisty rozmiar nie weszla

Z tym gamianiem to my jeszcze w poooooolu

A fotelik, no cóż, jest to kwestia bezpieczeństwa dziecka, więc wiele sobie mozna odmówić, byle potem nie żałować...
DobraNoc

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś dziś nie może sobie miejsca znaleźć, sam już nie wie co ma zbroić. A mnie na dodatek boli ząb, więc nieciekawie. Cwaniak już potrafi zrobić 2-3 kroczki samodzielnie przemieszczając się między pufą i kanapą

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
u nas nocki ostatnio super Mlody spi od ok. 19 do ok. 7 z jedna pobudka na mleczko kolo 4-5, w dzien mamy 2 drzemki kolo godzinne wiec super poki co nam sie to uregulowało

Agat Jasiek tez probuje chodzi pomiedzy 2 rzeczami, puszcza sie i kilka kroczków robi, ale to jeszcze bardziej przez przypadek, jakby sie na chwile zapominał

co do fotelików tyłem, jezeli kupimy taki to chciałabym zeby Jasiek jezdzil w nim jak najdłuzej przynjamniej do 3 roku

M juz wydobrzał uff