BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #934509 przez vika
Kurcze naskrobalam posta i mi bateria padła :-(
Kaikai kilka lat temu lezalam na sali z dziewczyną ktora była w 18tyg ciąży i musiala doczekać do 23 diagnoza trwała... Poronienie w toku..a trwało od jakiegoś 15tyg..... Masakra z łóżka wstawala tylko pod prysznic na wózku co kilka dni mąż ją wozil.... Na pewno ciężko ale do zrealizowania ;-) udało jej się uratować dziecko ;-) zdrowe dziecko ;-) Twojej siostrze też się uda tylko musicie w to wierzyć ;-)
Dave mam tego żółwia z klockami zapachowymi fajne polecam... Moja zdejmuje pokrywę siada w środku i każe się ciągnąć za sznureczek ;-)

Pozdrawiamy :-*
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu #934511 przez vika
Kaikai kilka lat temu lezalam na sali z dziewczyną ktora była w 18tyg ciąży i musiala doczekać do 23 diagnoza trwała... Poronienie w toku..a trwało od jakiegoś 15tyg..... Masakra z łóżka wstawala tylko pod prysznic na wózku co kilka dni mąż ją wozil.... Na pewno ciężko ale do zrealizowania ;-) udało jej się uratować dziecko ;-) zdrowe dziecko ;-) Twojej siostrze też się uda tylko musicie w to wierzyć ;-)
Dave mam tego żółwia z klockami zapachowymi fajne polecam... Moja zdejmuje pokrywę siada w środku i każe się ciągnąć za sznureczek ;-)

10 lata 6 miesiąc temu #934513 przez vika

10 lata 6 miesiąc temu #934515 przez vika

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #934521 przez Dave
vika - no nie zjadło a pomnożyło Ci posta :P :P Ale słodka niuńka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!
Podziękowania: vika

10 lata 6 miesiąc temu #934528 przez vika
Hahaa Dave jednego posta mi zezarlo drugiego pomnozylo i nie wiem jak to usunąć :-( Sory dziewczyny :-*

10 lata 6 miesiąc temu #934538 przez Dave
Luzik Kochana :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Się napatrzymy przynajmniej w te zalotne oczeta :laugh:

Podziękowania: vika

10 lata 6 miesiąc temu #934551 przez agat
Rzeczywiście zalotnica :) Słodziutka :)

Dave dawaj cynk co tam ciekawego dla glutów wrzucasz na allegro :) Na razie podoba mi się ta kolejka :)

Poprasowałam pranie, przeraża mnie myśl, że jeszcze trochę i znowu sterta ciuszków co parę dni będzie :P Bo teraz młodemu już tylko t-shirty, koszule itp prasuję.

10 lata 6 miesiąc temu #934555 przez Dave
Agat - nawet nie mój, mi też rośnie sterta. Coś się zabrać nie mogę do tego, a pralki produkują kolejne :sick: :sick:

Spoko, jak wrzucę wszystko do po spamuję trochę foruma :P :P ;) ;)

A kolejka jest superowa. Właśnie opchnęłam jedną B) B)

Te zabawki, w ogóle są DUŻE, aż sama byłam w szoku jaj je wypakowywałam.

AAA i mam jeszcze takie fajny coś.

I wiele wiele innych:))

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #934562 przez Dave
Dobra, zwijam swoje zabawki i uderzam w komonko, bo ostatnio mam mega braki w spaniu.

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #934564 przez Suzi
Ufff, kaikai, dobrze ze sa jakies dobre wieści, bo az sie balam na forum wejść :ohmy:

Dave - ten kocurek jest zarabisty :woohoo: :woohoo: :woohoo: a zabawki super, tez muszę cos wyhaczyć. A czy sa przewidziane jakieś promocje tudzież bonifikaty koleżenskie? B) B) B)

Alex - no kurcze i po coa straszą ci lekarze, skoro wiedzą ze konierta w ciązy jest podwójnie wrazliwa na takie newsy, będzie dobrze , postaraj sie nie myslec o tym za dużo :kiss:

O Vika - fajnie ze jestes, aleś sie sxerowala!!! :laugh: :laugh: Tośka nie do podrobienia, ciekawe czy brat bedzie dorownywał czy przerośnie siostrę w słodkości?! ;) ale widac ze lonuziak z niej, jak Ci tak we dwoje dadzą do wiwatu to dopiero będziesz maiala wesolo :woohoo: jak Dave co najmniej ;)

Agat -fajna kołyska. My kupilismy Mikusiowi łozeczko z funkcją bujania i nigdy doslownie NIGDY tej funkcji nie używalam, bo po pierwsze nie bylo potrzeby a po drugie trzeszczalo cholerstwo przy kazdym ruchu ( a niby "dobra"firma ) :P :P :angry: a senek Mikusia ulotny był jak ...sen nocy letniej :woohoo: więc wydatek ( jak wiele innych :P przy wymaganiach. Misia) bezsensowny. No ale, kto mogł przewidzieć?
Poza tym on jak moze pamietacie i tak wolal spac i najlepiej sypial na mnie :silly: i tak przez prawie pól roku :whistle:

A z tym kombinezonikiem było tak, ze wracaliśmy z "miasta" przedmiesciami i akurat. Miki zasnąl w samochodzie a mijalismy jakiegos Lidla, więc powiedzialam malzu zeby sie zatrzymał to skorzystam z okazji i kupię doslownie 3 rzeczy, ktorych potrzebowalam do zrobienia obiadu. No i poszlam,,ale oczywiscie nie moglam przejsc obojętnie koło ciszkow, zreszta łudzilam sie ze moze na zadupiu akurat cos , ale gdzieeee tam. Stosy kurtek, spodni, rękawiczki, czapki i owszem ,ale komninezonow ni śladu ni popiołu,,no ale chodzę szukam ogladam, wyhaczylam ze 3 pary ocieplanych rajstopek, fajny cienki polarek pod kurtkę, czapki mi sie nie podobaly i tak zatoczylam ze 2 razy kolko wokół tych koszy i ciągle zerkalam w te steryy ze moze gdzieś sie ukrył jakiś zapomniany kombinezonik. Poszlam po spozywkę, ale cos mnie ciągnelo jeszcze do tych ciuchow,,więc jeszcze raz podeszlam i w tym momencie pojawila sie babka z obslugi ze zwrotami, jakieś kurtki , buty i JEDEN JEDYNY KOMBINEZONIK :woohoo: :woohoo: :woohoo: dokladnie taki jak chcialam i w Misia rozmiarze!! :woohoo: no CUD po prostu! Wiec go zlapalam natychmiast i jeszcze w koszyku torbą przykrylam, totalnie irracjonalna reakcja,az sie sama z siebie w duchu smialam. No ale MAM I JA! :silly:

To spadam ....na suszarkę? ;) nieeeee, do łozia jednak :laugh: dobranoc
Pstryk

10 lata 6 miesiąc temu #934581 przez Azja
hej

my wczoraj wieczorem bylismy na koncercie charytatywnym dla Antosia, Jasiek poszedł poznije spac, ale nie przeszkadząło mu to wstac o 7 :S

Kaikai mam nadzieje ze z siostra wszystko dobrze sie skonczy :)

Alex napewno wszystko z dzidzia dobrze, tylko po co lekarze nie potrzebnie strasza :blink:

Vika Tosia słodka, chyba do Ciebie podobna :)

Suzi gratuluje upolowania kombinezonu :laugh: :P

Agat kołyska super, no a cena, marzenie :)

Dave zabawki super, ja tez podgladam i pewnie blizej swiat na cos sie skusimy :)

lece ogarnac jakies sniadanko, a pozniej mam dentyste sadyste :woohoo: :evil:

10 lata 6 miesiąc temu #934582 przez agat
Witam się niczym teletubiś: "hejooooooooo" :evil:

U nas dziś pospane niemal do 8, kolejny dzień łaski królewicza :) Ja niestety od 6 miałam z 5 pobudek, bo kotu odwalało i a to drapał w drzwi od drugiego pokoju, a to w zasłoniętą żaluzję w oknie :/ Myślałam, że sierściucha utłukę :/

Ciekawe jak dzisiaj z pogodą, na razie smętnie. Na 11 idziemy do kościoła, bo z okazji misji jest specjalna msza z indywidualnym błogosławieństwem dla każdego dziecka i kobiety w ciąży. Ciekawe jak Adaś to zniesie ;)

10 lata 6 miesiąc temu #934597 przez Dave
Dzień dobry:)

Suzi - no niech się żadna nie waży kupić bez wcześniejszego kontaktu ze mną!!!! Dla forumowych koleżanek obowiązuje inny cennik:)

no i więcej mi gluty nie dają popisać

10 lata 6 miesiąc temu #934614 przez Suzi
Dave - super :woohoo: to ja z pewnością .... ;) juz sobie zapisalam Twoją allegrowa stronę coby obejrzec w spokoju,,a przed zakupem się skontaktuję :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka