BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #933805 przez creatura
Azja, no ale chyba poczatkowo mozesz isc tam z Jaskiem? jkabym miała cos takiego na osiedlu, to bysmy rtam chodzili w ramach socjalizacji, a mam w centrum i cała wyprawa do tego mnie zniecheca, bo to na konkretna godz jest :S

Buziaczki dla Tosia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #933809 przez Azja
Creo tak tak na poczatku mozna zostac z dzieckiem, plusem jest to ze to 3 bloki dalej wiec nawet jakby co to w kazdej chwili mozna po niego pojsc :)

wiecie co moja tesciowa to naprawde smigło jeszcze dobrze ze spaceru nie wrocili, a ta mi ze 30 zdjec Jaska przysłała, no ona jest normanie smigło :laugh: zaraz wrzuce zdjecie Mlodego z lisciem na głowie

Creo a Ty co ostatnio w takim niedoczasie ??

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu #933817 przez creatura
No właśnie 3 razy w tyg wychodzę na lekcje i o ile dobrze mi to robi na psychikę, to fatalnie dziala na zasób czasu ;) Dodatkowo raz w tyg przyjezdza mój kuzyn na korki i siedzimy min 2h. I jeszcze z racji tego, ze wiekszośc wakacji spedzilismy u moich rodziców, a chata ogólnie była porzadnie sprzatana przed urodzeniem Leosia, to teraz nadrabiam ;) Okna i firanki juz gotowe, a dodam, ze okiem mam 26 w tym niektóre podwójne i balkonowe-podwojne ;) Teraz szafy, meble w kuchni, a w weekend mam zamiar przygotowac rosliny na okres zimowy w ogrodzie ;) I'm a busy bee :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

Jaki świetny Jasiek jesienny, chyba masz fajną teściową, co? ;)

10 lata 6 miesiąc temu #933823 przez agat
Azja, jaka wyrodna! Taki klubik świetna sprawa, gdybym miała coś takiego to na pewno zaprowadzałabym Adasia, chociażby właśnie w ramach socjalizacji :)
Tym bardziej teraz, gdy idzie zima, spacerki będą krótsze, a nasze dzieci energii mają w nadmiarze ;)

Jasiek liściasty wymiata :)

10 lata 6 miesiąc temu #933831 przez Anabelle
u mnie też nie ma takich zajęć dla dzieci - musiałabym pewnie jeździć do krakowa a to w sumie od 30-60 min w jedną stronę i mi się odechciewa.

zresztą dzisiaj czuję się tak fatalnie, że nie wyjechałabym nawet 2 ulice dalej

10 lata 6 miesiąc temu #933857 przez Suzi
Ja sądzę ze dla socjalizacji super sprawa, aleeeeee te infekcjeeee......... :S :S zwlaszcza w sezonie ktory nieuchronnie nadchodzi...... Ja mam cos podobnego w pobliżu ale wlasnie wizja chorobsk nieuniknionych mnie skutecznie odstraszają. :pinch:

Azja - fajna sprawa taka chętna i żwawa teściowa, mowię Ci! Dbaj o nią ;) mnie się wizja spacerkow z dziadziem rysuje na horyzoncie jak moi rodziciele wreszcie zjadą z dzialki :woohoo: no ale to jesxze ze dwa tygodnie :whistle:
Aa, no i świetny Jasinek -jesienny :silly:

CreMonia rzadki luksus, ale cenne rady wrzucila :laugh: juzem sonie zapisala nazwy preparatów, choć u mnie wlasnie infekcja w rozkwicie i nie wiem czy by teraz ta uderzeniowa dawka jeszcze pomogla :S a czy moglabyś CreMoniu przypomnieć adresy gdzie kupujesz te dobra?mbo chyba podawalaś,,ale sobie wtedy nie zapisalam... :blush:

Anabell - kuruj sie kobieto, szkoda ze musisz to brać "na klatę"....w samotności

A, no i mialam Wam powiedziec ze zakupilam wczoraj HIPSEAT :woohoo: moje ręce i kręgoslup tak mnie o to cudowne udogodnienie blagaly ze nie mialam serca im dluzej odmawiiać ;) :laugh: jak przyjdzie i wypróbujemy to zapodam relację, ale duzo sonie po nim obiecuję, bo choc moje dziecie rosnie i wie do czego slużą nóżki, i są momenty ( podkreślam -momenty, kiedy nie waha sie ich użyć :P :P ) to jednak rączki mamy rządzą i koniec. A jak odmawiam to syrena i koniec :pinch: no więc HIPSEAT wydał mi się jedynym wyjściem. Oby zadzialało :whistle: bo dlużej nie wytrzymam a raczej nie UTRZYMAM :silly:

10 lata 6 miesiąc temu #933895 przez monia89
Hej.
Dziękujemy za buziaczki :-) :kiss:
Agat i jak wysypka?
Creo no zagoniona jesteś!
Azja ja bym nie zastanawiała się. A teściową masz zajebista!!! Jasiek super się prezentuje z liściem.
Suzi a rodzeństwo nie chce z Mikim na spacer isc?
Anabell masakra kuruj sie!
Ja dziś odwiedziłam wujka.
zrobiłam zapiekanke Tosikowi spagetti.
gorączka odpuściła kupa do tej pory jedna jeszcze taka dziwna.
Siostre odpuszcza tez za to dopadło tate...

10 lata 6 miesiąc temu #933906 przez creatura
Suzi, sproszkowana acerola Młyn Oliwski sklep.mlynoliwski.pl/c/1760/ekstrakt-z-o...uplementy-diety.html Podaje Leosiowi codziennie pół płaskiej łyżeczki do kaszy. Vitacea i Neovit, zamów z doz.pl do najblizszej apteki ;]

cdn ;)

10 lata 6 miesiąc temu #933932 przez agat
Wysypka jak była tak jest, kark najbardziej, trochę chyba w dół się rozlała. Nic innego (oprócz kataru) nie ma. Zobaczymy co będzie jutro.

10 lata 6 miesiąc temu #933943 przez Suzi
Agat -brzmi jak różyczka :huh:

Dla Tosika póltoraroczniaczka :kiss: :kiss: :kiss:

No i tyle narazie

Dzieki CreMoniu :kiss:

10 lata 6 miesiąc temu #933962 przez Anabelle
Ze mną niestety nadal kiesko - napady kaszlu często kończą się wymiotami :(

Antek ma profilaktyczne inhalacje ;)

10 lata 6 miesiąc temu #933973 przez kaikai
Byłam na wizycie, badania mam zle. Wyszła mi wysoką glukoza. W poniedziałek muszę iść na te testy z glukoza chyba zwymiotuje.
No i wyszła mi tarczyca ! Cholera sypie się. Te wymioty to od tarczycy mogą być. Na szczęście wątroba cała i badania jak narazie ok.
Widziałam malucha, ruszal się :)
Jutro usg genetyczne. Mam nadzieję że będzie lepszy dzień.

10 lata 6 miesiąc temu #933982 przez agat
Różyczka? Tylko skąd. Na różyczkę mi to nie wygląda (aż wygooglowalam :P), ale cholera wie. Tym bardziej jutro pokaże go lekarzowi, niech looknie po fachowemu. Na szczęście ja przechodziłam w razie czego.

Kaikai Ty to masz pecha do tych ciąż-jak nie wątroba to tarczyca...

Bella czym inhalujesz Antosia? Podobno solanka zabłocka jest dobra, jutro będzie w mojej aptece.

Pamiętacie, że jutro zima w Lidlu? :)

10 lata 6 miesiąc temu #933990 przez kaikai
Ja już się szykuje na usg no i po drodze do Lidla, wczoraj pani w sklepie powiedziała że już 7.30 nic nie będzie, więc będziemy o 7 akurat mi pasuje.;)

Jak wrócę to odpisze.

10 lata 6 miesiąc temu #934006 przez creatura
Kaikai :( , jeśli zdiagnozują Ci cukrzycę, to mamy tu eksperta od diety i Suzi na bank Ci poradzi, co jesć żeby uniknąć leków :) :) :) :) :) Na tarczycę leki, Azja, Ty brałaś w ciąży?

Agat, no jasne, że to nie musi być różyczka, ani w ogole wirusówka, może alergia na coś? Na marginesie, podobno im młodsze dziecko to rózyczka łagodniejsza, właśnie z mała temp, znikomą wysypką... sprawdz jeszcze wezły chłonne na potylicy, jesli sa wyczuwalne jak ":różanie", to już blizej do różyczki, od tego objawu ona ma swoja nazwę ;) ;) ;) ;) ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka