- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

i spóźnione dla Mikiego Leosia i Mateuszka!!!!
Kaikai czekam na wieści z wizyty.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suzi widziałam Twoich przystojniaków

zazdroszcze Wam Azja Agat ze chłopaki idą sami w goście. U nas musi być ktoś z domowników na widoku inaczej nie ma imprezki... i to jest powód kolejny już by posłać Tosia gdzies od września.
A wiecie że boi się takich dzieci 1-4 masakra....
Ja przygotowuje akcje 1% i kompletnie nie mam czasu. Antoni stał sie strasznie wymagający zabawowo i trzeba malować kolorować wyklejać i lepić....
A z sylwestrem nie wiadomo dalej co u nas. Najlepsza opcja dla mnie to kanapa chipsy cola picolo truskawkowe i pilot w ręku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Suzi pisałaś, że u Mikiego wszystko jest na NIE. Chyba wolałabym to niż zachowanie Adasia- gdy tylko coś mu nie pasuje to bije, wali, drapie, szczypie jak opętany :/ I to jeszcze z takim wyrazem złości na twarzy. Nie wiem już co mam robić.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
U nas Antek nie mówi wg tak tylko nie no i zaczyna sie bunt 2 latka....
i umyślał sobie gryzienie bo stopach....
a to my
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Ja po wizycie, prawie 3 godziny czekania. Jeszcze z Dawidem byliśmy.
Zła jestem bardzo

10 minut trwała moja wizyta, bo już gin nadgodziny robiła.
Wszystko dobrze, badania ok, szyjka też ok.
Mój Dawid też gryzie, wczoraj jak się z nim kapalam to ugryzl mnie w udo i siniaka mam.
Jak go najdzie na gryzienie to trzeba uciekać, bo nie daruje, a on się śmieje.
Wybieram imię dla małej i coś mi to ciężko idzie.
Coś mi się podoba, za tydzień już nie

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Dziękujemy za życzenia

Agat - buziolki dla Ciebie

Creo - wspołczuje

Kaikai - najważniejsze, że wsio ok. Ale tym czekaniem to się można nieźle wnerwić. Podziwiam że to ogarnęlaś z Młodym.
A jakie pomysły imionkowe ma maż??
Piękne fotosiki widziałam

U nas nie jest wszystko na NE - chwała Bogu. Ja mam konkretne odpowiedzi na pytania, albo tak albo nie:) Mateo się focha jak mu coś nie pasuje, robi minę w tył zwrot i idzie do jakiegoś ustronnego miejsca. Ale szybko mu przechodzi. No chyba że jest grubsza sprawa, to potrafi jak opętany lecieć, nie patrzy pod nogi. Często wtedy gdzies przywali co jeszcze poprawia całą akcję.
Byłam dziś u lekarza w końcu z Majosem, bo cherla jak stary parowóz. Ale na całe szczęście osłuchowo czysta. Jakieś przeziębienie wirusowe. Więc się bronimy dalej, żeby się w coś grubszego nie zmieniło.
Mateon zdrowy odpukać.
Suzi - co do "zabłąkanego żołnierzyka" - teraz mam co robić i jakoś mi się odechciało kolejnego dziecia, ale jak widzę takie małe bobo albo babkę w ciązy to jakoś mi tęskno od razu. Z drugiej strony wolałabym tak od razu za ciosem, pomęczyć się jeszcze kolejne 3 lata, odchować i mieć spokój. Jakoś tak czuję, że potem to już będzie się trudniej zdecydować.
Ale powiem Wam, że Maja nie wiem skąd ostatnio gada o siostrzyczce. Że ona chce taką malutką. I przy obiedzie takim tekstem wali do męża - tato kiedy mi dasz taką małą siostrzyczkę?? A szanowny małżonek, jakoś tak lajtowo, że teraz nie ale może kiedyś, kiedyś. Hi,hi:))
Więc pod tym względem to taka podzielona jestem. Więc zostawiam wszystko w rękach tego u góry.
Jutro mamy kolędę

Dobra zmykam. Maja przed chwilą miała atak kaszlu. Kurde kropli na zatrzymanie kaszlu nie chciała. Wywaliła za to butlę mleka i śpi. Oby spokojnie do rana.
Mateo u siebie urzęduje i też mam nadzieję, że będzie spokój.
Oby go tylko sikanie nie obudziło. Bo gałgan jak się mu chce to się budzi, a ja mam jeden nocnik - stoi przy łóżku Majosa, bo jej się w nocy chce to sobie wstaje siku i z głowy. No a tu Mateon też. I chyba nie pozostanie mi nic innego jak zainwestowanie w jeszcze jeden tron. Bo w dzien często tez jest bitwa. Maja ogólnie korzysta z toalety, ale jak Mateon może na nocnik to ona też więc takich dwóch siuraczy mam.
A dziś drzemka była bez pampka

Cos jeszcze... mieliśmy też 2 dni bez spanka w dzień. O dziwo młodziak w pełni sił, ale jak już przyszło do spania to 2 minuty i chłopa nie było.
Dobra, mam jeszcze co opowiadać, ale zmykam. Jeszcze wpadnę z telefomu. Ale nie koniecznie coś skrobnę, bi najczęściej to juz mi się oka zamykają i tylko poczytam i zasypiam.
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
No i w nowy rok wskoczę z @. Co do objawów ciażowych to u mnie za każdym razem pojawiało się ogromne sisianie. Aczkolwiek po ostatniej ciąży, siusianie w drugiej połowie cyklu zawsze jest częste, więc już nie mogę tego objawu brać pod uwagę. Poza tym, co do koleżanki, która się zorientowała dopiero w 6 miesiącu, ja tego nie wykluczam. Moja szwagierka dowiedziała się w 17tc. Okres miała idealnie co miesiąc, skąpy bo skąpy, ale zwalała to na przemęczenie związane z budową domu. Nerwus z niej zawsze był. Dopiero jak w czwartym miesiącu jak nie dostała okresu, poszła do gina, a tam 17 tygodniowy berbeć wiercił się w brzuszku. Najbardziej martwiła się tym, że piła i paliła papierosy w czasie kiedy nie wiedziała o ciąży. Na całe szczęście wszystko w porządku i Martusia zaraz kończy rok.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziecina moja pospała do 7.30 bez żadnej pobudki na stękanie

Teraz gad męczy mnie, ze chce myć zęby, ale ja szałaputa znam - mycie zębów trwa pół minuty a przez kolejny kwadrans "myje" kota, kanapę, ściany i buty... Szczoteczkę trzeba zmieniać co kilka dni :/
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zapomniałam wcześniej napisać, że Antoś jak zwykle mega słodki i stylowy

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
My dziś ladnie pospalismy do 9 ale próbował Gagatek juz o 7 wstawać. Ale szybka akcja z mleczkiem i usnał jeszcze

Agat słyszałam o tym RMF tak więc zaciska j nogi czekaj spokojnie do 15

Dave zdrówka dla Mai. Mnie też chyba coś rozkłada nie dobrze. Zaraz będę się kurowac jakimiś domowymi specyfikami

Kaikai a jakie masz typy imion? Dobrze ze na wizycie wszystko ok. No tylko to czekanie

Monia brzuszek śliczny. A Antos jak zwykle słodziak

Dziewczyny nie wiem co lepsze gryzienie i bicie Waszych dzieci czy pisk Jaska od rana juz mi łeb peka. Jak tylko coś jest nie po jego myśli to piszczy

Dziś Jasiek znalazł w zabawkach smoczek taki pierwszy co miał, wziął do buzi i latal z nim. Mówię mu a Ty co dzidzia i się za wstydził i wyrzucił. Mam nadzieje ze jak dzidzia będzie to mu się nie odmieni i smoka nie będzie potrzebowal

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

za parę dni termin @ zobaczymy co wyjdzie

u nas też jest używane słowo NIE, ale na szczęście nienadużywane

Postaram się wieczorem coś więcej ogarnąć, to narazka

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Byłam dziś w odwiedzinach u 3letniej chrzesnicy, która ma braci bliźniaków w wieku naszych dzieci (z czerwca). OMG chyba bym oszalała z taką trójką w domu

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Wypilam urodzinowego szampana, zobaczylam fajny film to teraz pora spac.
Dobranoc