BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 dni temu #642533 przez JoannaL
Pauluśka, Igunia śliczna
Lalka trzymamy kciuki za Jagnę
joasia mój Marcyś urodził się 24maja, taki zrobił mi prezent imieninowy:)
Gabi to może i u ciebie się rozkręci
Domiś nie martw się kochana, mój synek też nie chciał na świat wychodzić... Przenoszenie ciąży kilka dni po terminie to nie tragedia. Pójdziesz na wizytę to lekarz zdecyduje jak ci pomóc

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #642534 przez lili91
Ciekawe jak moj bedzie sie zachowywal jak juz Maja bedzie z nami. Czasem mnie wkurzy jak np. mowie ze mnie boli a on CO JA CI PORADZE itp. Tak jakby mial to gdzies. Oj chyba bol pachwin sie odzywa
.

12 lata 3 dni temu #642548 przez ewela86
no ja jakąś godzinę temu pożegnałam koleżanki...fajnei było się spotkaś i pogadać po takim czasie, ale co myśmy się namęczyły przy rozpalaniu grilla :P ale dałyśmy radę :lol:
a jutro już mężulek wraca lub ewentualnie w sobotęL)

kasiaq serdeczne gratulacje!!!! pochwal się niebawem swoim skarbem:)

lalka biedna Jagusia... dobrze że już po operacji iże wszystko na dobrej drodze! trzymajcie się kochane :)

pauluśka a Twoja Igunia po prostu cudna! i nie zadręczaj się karmieniem, bo wcale nie robisz jej krzywdy - ważne że próbowałaś a teraz mała się najada i jest spokojniejsza!

12 lata 3 dni temu #642551 przez ewela86
domiś czasami to tylko takie palnięcie w łeb pomaga... a i powiedz mu że ciężarnej sie nie odmawia bo go myszy zjedzą :lol:

12 lata 3 dni temu #642553 przez lili91
ewela na mojego myszy nie dzialaja. Nie wierzy w zabobony niestety

12 lata 3 dni temu #642559 przez ewela86
lili91 na mojego w sumie też nie ale postraszyć zawsze można... :blink:

12 lata 3 dni temu #642560 przez Domiś91
Hehehe mojego tez to nie ruszy :D ehh cóż, zostaje olać tą sprawe :D Jak sie bedzie przymilał, to ok a jak nie to niech spada :) Tymek znou mi się ciśnie na krocze/odbyt i kłuje co chwile :(

12 lata 3 dni temu #642570 przez joasia10015
Domiś kochana nie stresuj sie facetem,na nich czasem szkoda słów :(
Mój w zasadzie pod względem pomagania nie ma żadnych problemów ,gier nie lubi,z kolegami nie wychodzi -ale to chyba taki mały plusik jego wyjazdów do Norwegii-jak go w domu nie ma 4 tyg.to pozniej każdą chwile chce z nami spędzac-teraz np.siedzi w pokoju z Miłkiem-grają razem na perkusji i świewaja ,,Witaminki,witaminki..dla chłopczyka i dziewczynki ...,, :lol: :lol: :lol: Znając go pozniej wykąpie małego i uśpi więc nie mam z nim pod tym względem problemu.Jest wpatrzony w naszego synka (mam nadzieje ze drugiego też :blink: )jak w obraz ,a i mi pomaga bardzo w domku ...jeśli jest na zjezdzie 2 tyg.Kiedy wyjeżdża wszystko jest na mojej głowie ...i takie to życie ,,u boku,,faceta :dry:
Domiś uwierz że jak twój mąż zobaczy malenstwo to też zmianie nastawienie do wszystkiego-napewno bedzie wolał bawic sie z nim jak siedziec przed tv.-życze WAM tego z całych sił.
Początki są wogóle ciężkie-ja też miałam ,,baby blues,, po urodzieniu Miłka ale M.stanął na wysokości zadania -pomagał mi baaarrdzoooo.
NIe że zawsze jest kolorowo-bo nie raz tu na forum sie żaliłam na tego mojego ,,gada,, ale raczej z innych powodów ;) Więc laski jak nawet wczoraj wspomniałam-nie ma idelanych facetów....Gdyby sie jakis znalazł to ....BYŁBY KOBIETĄ :lol: :lol: :lol:

A swoją drogą jak już jedna z was wspomniała-facet powinien pochodzic w ciąży choc tydzien i może wtedy by docenił swoją kobietę....
Domis głowa do góry-myśl o swoim małym mężczyznie w brzuszku :blink: :kiss:

12 lata 3 dni temu #642576 przez joasia10015
ewela86 napisał:

domiś czasami to tylko takie palnięcie w łeb pomaga... a i powiedz mu że ciężarnej sie nie odmawia bo go myszy zjedzą :lol:

Ha,ha i to jest strzał w 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 3 dni temu #642586 przez Gabi31
Domis jak bedziesz miała skurcze i on zobaczy ze poród tuz tuz to spotulnieje:) - przetestowne w dniu dzisiejszym Dziewczyny skurcze od dwoch godzin co 7 minut:)

12 lata 3 dni temu #642593 przez Domiś91
GABI TRZYMAM KCIUKI!!!! i zazdroszczę że Cie już złapało :D
Mój synek to jednak straszny leniuch :D
Joasia, swieta racja :) Idealny facet byłby kobietą :D Facet powinien przechodzic tydzień z pierwszego trymestru i tydzień z samej końcówki! Niech wie jak to jest :D

12 lata 3 dni temu #642598 przez ewela86
oj ale ich chyba uszy pieką od tego obgadywania!!! :lol: :lol: :lol:

gabi czyżby to było już??!!

12 lata 3 dni temu #642600 przez munnecabrava
To już coraz bliżej podróży do hospitala :) a znośne te skurcze jeszcze ? Trzyam kciuki!!!

12 lata 3 dni temu #642603 przez Alex_87
lili91 napisał:

Ciekawe jak moj bedzie sie zachowywal jak juz Maja bedzie z nami. Czasem mnie wkurzy jak np. mowie ze mnie boli a on CO JA CI PORADZE itp. Tak jakby mial to gdzies. Oj chyba bol pachwin sie odzywa
.

Ten tekst w ustach mojego J. działa na mnie jak płachta na byka. Czasem to nawet móglby mi nie odpisywać na smsa bo wiem co będzie w jego treści :D nawet nie chodzi o ciążę, ale ogólnie, jak na coś narzekam to zawsze jest, no ale co ja ci na to poradzę.
Wiele razy mówiłam mu, że ciężarnej się nie odmawia, ale jakoś do niego to nie przemawia :D Chociaż rzadko się zdarzało, żebym miała jakieś zachcianki, a pomagać pomagał, czasem trzeba było poprosić kilka razy.
Na szczęście nie mamy żadnych podziałów obowiązków, chętnie zmywa, jego ulubione zajęcie to wyjmowanie naczyń ze zmywarki, ja tego nie cierpie :D on wręcz jest zły jak ja czasem zrobie to za niego :D odkurza, robi pranie ;)

Boję się tego baby bluesa. Mogę w ciemno powiedzieć, że mnie dopadnie :(

12 lata 3 dni temu #642608 przez anek
Gabi to sie rozkręciłas:)spakowana?przygotuj juz wszystko sobie.nie zapomnij o dokumentach.mam nadzieje ze pojdzie jak u KIniaczka. trzymam kciuki!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka