BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 dni temu #642614 przez Alex_87
Gabi trzymam kciuki :D

I naprawdę od razu się czuje, że to już te prawidłowe skurcze? :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #642625 przez anek
Alex ja miałam baby bluesa i nawet długo mnie trzymało.musisz miec swiadomosc ze jest to przejsciowe, ze jest to spadek hormonów i tak sie nastawiac.mnie wszytsko wkurzało/dołowało, ale dalismy rade.wiem ze teraz bedzie podobnie i tez sie boje ale wiem tez ze jest to do przejscia.pocieszam sie ze rodziłam wczesniej w listopadzie to było zimno, pochmurno i to tez potegowało takie nastroje.teraz bedzie słoneczko, spacerki od razu i mam nadzieje ze bedzie lepiej.

12 lata 3 dni temu #642627 przez Gabi31
tak spakowana, jak beda co 5 minut to jade do szpiatla:) Czuje sie czuje uwierzcie mi :)

12 lata 3 dni temu #642632 przez Alex_87
A te skurcze to one są tak równo co ileś tam minut i potem coraz częściej? Ostatnio się zastanawiałam nad tym :D czy to jak w zegarku jest :D

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #642634 przez Domiś91
Ja i tak się boję że nie rozpoznam heh :( Kurde dziewczyny jak to jest? 2 tygodnie po wyznaczonym terminie wywołują poród? :( Ja się założe że mnie to spodka ;(

Ale może mój synuś nie lubi takiej pogody i czeka na słoneczko? :D

12 lata 3 dni temu #642636 przez demoniqe
Gabi to ty dziś a ja jutro :)

12 lata 3 dni temu #642639 przez ewela86
o matko ja bym już pewnie panikowała :huh: ja juz się boję a co to będzie jak przyjdzie ten czas :ohmy:

12 lata 3 dni temu #642642 przez lili91
Dziewczyny a mooniak tez sie ostatnio nie odzywa albo ja cos przeoczylam...
Gabi trzymam kciuki.

12 lata 3 dni temu #642648 przez lili91
I gdyby facet przezyl chociaz raz na jakis czas miesiaczke to tez by sie nic nie stalo
:laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #642653 przez munnecabrava
Ewela Ja na samą myśl panikuuję... Najgorsze jest czekanie... Podobno poród trzeba potraktować zadaniowo. Ze świadomością że to jest ból który się skończy. Ale ja i tak drżę czy dostanę znieczulenie...

12 lata 3 dni temu #642657 przez Alex_87
Ja to się nawet nie nastawiam na znieczulenie, w moim szpitalu jest napisane, że dają tylko jak są wskazania medyczne, cokolwiek to oznacza, nawet się nie interesowałam. nastawiłam się na cholerny ból, który w końcu minie i skończy się przyjściem na świat mojej córeczki :) wszyscy mówią, że jak tylko położą na brzuch dziecko to wszystko się zapomina :D

Tylko najgorsze jest to, że jak się zaczną te skurcze to właśnie zaczne panikować i nie będę wiedziała co ze sobą zrobić, a nie chcę jechać za wcześnie do szpitala, lepiej jak najdłużej posiedzieć w domu.

12 lata 3 dni temu #642664 przez lili91
Alex tez chce jak najdluzej byc w domu ale jak ocenic czy to juz czas jechac.

12 lata 3 dni temu #642665 przez Domiś91
Ja się nie boję bólu :) Nie wiem czego się spodziewać, więc nie wiem czego się bac! Pewnie jak się juz zacznie to bede plakała aż, no ale ja wlasnie patrze na to tak, ze poboli, poboli i przestanie, a to jest ból prowadzący do największego szczęścia we wszechswiecie :) Więc głowy do góry! Nasze dzieciaczki na nas liczą, musimy to przetrwać :) :D

Idę już spać, mam nadzieje że zasne. Wczoraj na wieczór Tymek wiercił się jak szalony :) Dobranoc majówki :*

12 lata 3 dni temu #642666 przez munnecabrava
Podziwiam u mnie są 3 pkt kiedy dają. byłam u anestezjologa i niby mnie skierował że mam mieć tylko na IP mają mi zrobić badania na krzepliwość. Ale jeśli nie urodzę do poniedziałku to sobie zrobie te badania. Ale to jst tak że zawsze mogą mi powiedzieć ze anestezjolog jest zajęty ...

12 lata 3 dni temu #642671 przez Daarikaa
Oj widzę że dziewczynki rozkręcacie sie :) Gabi dzisiejsza noc jest Twoja! Trzymaj się i informuj w miare mozliwosci :)

U mnie w szpitalu znieczulenie daja na zyczenie, więc pod tym wzgledem jest dobrze, ja idę z nastawieniem że wolę bez zzo ale kto wie, jak bóle mnie ścisną to i poproszę :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka