BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #660736 przez KarinaM
tweety zawsze będziesz majówką. Ja termin mam na 2 czerwca ale nawet nie zaglądam na czerwcowe mamusie.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #660777 przez Ewelinczok
Gratulacje Ewela!
Mnie lekarz dzisiaj powiedzial ze mam się szykowac bo lada chwila moge urodzic.... brzuch mi sie spina co chwila więc może to juz dzis?:)

11 lata 11 miesiąc temu #660795 przez KarinaM
Ewelinczok no chyba najwyższy czas?

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #660813 przez Domiś91
Zapatrzony w tatusia :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #660843 przez Ewelinczok
No Karina najwyższy czas... ale jak lekarz mi to powiedzial to zaczelam sie bać!
Domiś śliczny Tymuś:)

11 lata 11 miesiąc temu #660850 przez Olga60
Ewela GRATULACJE :)

11 lata 11 miesiąc temu #660861 przez KarinaM
Ewelinczok ja też dzisiaj zdałam sobie sprawę że w piątek cesarka i wszystko może się zdarzyć. Już wcześniej mężowi mówiłam że gdyby mi się coś stało to organy do przeszczepu a On ma znależć sobie kobietkę taką która pokocha dzieciaki. Wiem że to szaleństwo ale ja już mam czarne myśli.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #660881 przez tweety
Trzymajcie kciuki. maz powiedzial ze MOZE i ze PRZEMYSLI ale licze na malutki S dzisiaj. i jak sie nie ruszy to juz tylko chyba czekac na wywolanie. psss... nie zapeszam

11 lata 11 miesiąc temu #660932 przez joasia10015
Ewela GRATULACJE!!!!!!!!!
ale ci szybko poszło :)

Karina ty to agentka jesteś ;)
Aleeeeeeee.........jak ja cie dobrze rozumiem-mam te same myśli co ty.Boję sie cc,że coś pójdzie nie tak... B) Dziś rano pow.małżowi jak sie golił w łazience że narządy do oddania,gdzie ma mnie pochowac i wogóle...to mało sie nie pociął ta maszynką ;) ;) ;)
Może to i śmieszne i dziwne ,ale i o takich rzeczach trzeba rozmawiac :dry: BO jak by co......... B)
DOmiś Tymek jest przecudny-nie można sie napatrzec :blush: Jestem taka ciekawa jak mój Miki wygląda :unsure: :cheer: :)

No to dziś Ewela odpadła,jutro sisina do tego Ewelinczok i lista coraz krótsza :huh:

A ciekawe jak lalka z Jagusią i Kiniaczek z Hugo :blush: Tesknimy za nimi coo??? :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #660937 przez joasia10015
Ja,Karina,moniaaak,tweety,szósteczka,Gusia tyle nas zostanie od jutra ? O którejś zapomniałam ? Ciekawe która ,,zamknie,,majówki...albo zaliczy ,,czerwcówki,, ;)

11 lata 11 miesiąc temu #660952 przez tysiiiak
Ewela, alex, dekoniqe ogromne gratulacje :*:*:* wkońcu tulicie swoje malenstwa :)

My nadal w szpitalu :( bilirubina spada ale wolno... Zobaczymy jutro. Dobrze ze mam tak grzecznego synusia :)

11 lata 11 miesiąc temu #660979 przez KarinaM
Zauważyłam że brzuch mi się opuścił. I jak robię siusiu to aż boli dół brzucha. Już mam mega schizy. Nawet nikomu w domu o tym nie powiem bo zaraz wyślą mnie do szpitala. A mąż jeszcze nie wrócił. Ale jest dobrze bo zrobili dwa dni w jeden i będzie dzisiaj po 22:00 w domu.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #661030 przez Gusia
Karina to my we dwie mamy stawić sie w piątek do szpitala :)
Ty na CC a ja na wywołanie , no chyba ze szybciej coś sie ruszy . Ja dzis tez masakrycznie sie czuje, brzuszek boli , pachwiny i wogole chodzę jak paralityk więc moze sie coś rozkreci ????
Joasia moze Ty jako dobra wróżka zamkniesz listę majowek ???? Wszystkim obstawisz porody a sama będziesz jak ta wisienka na torcie ???? :)

11 lata 11 miesiąc temu #661043 przez munnecabrava
Goraczka nadal ... Zabiegu nie zrobili ....psychika mi siada od 2 nocy spalam po dwie godziny i nie umiem zasnąć ... Teściowa mnie zdenerwoeala powiedziała mi że marazam małą na chorobę ...i lepiej jak mi ja będą przywozić na karmienie ... Po kilka razy dziennie.... Heh z tego wszystkiego pokarm z jednej piersi nie chce mi lecieć ...

11 lata 11 miesiąc temu #661045 przez kinia90
20 maja o 15.25 urodziła się Karolinka, waży 3300 i ma 56 cm długości :) gratuluję wszystkim mamusiom

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka