- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 141
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Na razie dziecko nie kopie wiec nie wiem co u niego slychać, nie widziałam go od 3 tygodni... Jakoś to do mnie nie dochodzi że siedzi sobie tutaj ze mną maluszek

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
wiesz Anabelle jakoś do mnie też nie dochodzi,że tam w brzuszku mieszka sobie dzidziuś!!!to nie jest tak,że ja się nie cieszę albo,że nie chcę wręcz przeciwnie!!!może faktycznie po pierwszym kopnięciu????to chyba nie świadczy,że jestem złą matką????nie pamiętam jak to było w pierwszej ciąży!!!
Rozumiem Cię. Ja też się cieszę, ale czuję się po prostu jakbym się przejadła

Gosia 2712 napisał:
Mi się podczas usg chce płakać, dochodzi do mnie jaki maluszek sobie tam siedziDo mnie to chyba doszlo wczoraj jak widzialam mojego szkraba na monitorze podczas usg... Wczesniej byla tam tylko plamka a teraz taki prawdziwy maly dzidzius ktory sie strasznie wiercil hehe cos wspanialego:)

- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
ja jak jestem świeżo po wizycie, to wiem ze mieszka tam dzidziol. ale juz tydzień po nie może mi wieść do glowy,że ten dzidzia ma już np. 15 cm. i gdzie on jest,czy na pewno jeszcze tam siedzi? dziwne to jest.
Anabel ma rację,po stracie jakoś inaczej jest. i mimo że to moja kolejna ciążą przeżywam ja zupełnie inaczej
- hexia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Czekając na nasz cud...
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do wcześniejszego kupowania,to z ciuszkami jeszcze czekam bo nie wiem co będzie i jakoś zostawiam to sobie na potem tak jak i kosmetyki dla bobasa.Na razie mamy łóżeczko z całą wyprawką do niego i lada dzień kupimy wózek...CZy się boję???Pewnie,ale akurat mówię sobie,że nasz los jest z góry ustalony i nie zależy od tego czy kupimy akurat śpiochy czy buciki w pierwszych tygodniach...
Jutro rano mam wizytę u gina-jestem wykąpana i ogolona choć wątpię czy mnie zbada...Kończy mi się L-4 i idę raczej po kontynuację

Któraś pisała,że także ma obecnie remont!!!Jak miło,że nie tylko ja mam burdel na kółkach i Sajgon niemal do Gwiazdki

Gratuluję też pogromu myszki-znawczyni Michałków

A co do kurtki kupiłam sobie dziś przez internet,wymierzyłam się i kupiłam luźniejszy taki krótki jakby płaszczyk.W obecny jeszcze wejdę ale nie wiem jak długo.A tamten jest dwurzędowy-i zawsze mogę coś pokombinować żeby guziki na brzuchu przesunąć

I niestety nie mam u najbliższej rodziny wsparcia w postaci małych ciuszków,bo zarówno z moją jak i męża rodziną mamy napięte stosunki...Przykre,ale prawdziwe...Wszystko zaczęło się psuć jak kupiliśmy mieszkanie

Może popytam kilku koleżanek,ale jeszcze czas;)
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
a swoją droga to już masz kawał wyprawki:-)
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Sysia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ja dla maluszka mam ręcznik kąpielowy z kapturkiem w zestawie była myjka i mały ręczniczek do twarzy no i kocyk malutki po kąpieli grzebyczek i szczotkę z miękkiego włosia śpioszki i małe buciki (od siostry) tez się bałam kupić ale z drugiej strony co ma być to będzie a musi być dobrze.
Też tak mam , po wizycie czuję się jak ciężarna i jestem szczęsliwa mija tydzien i nie wiem czy juz jest tam ok ;>...i tez sie boje o brzuszek , w sklepie , w autobusie chronie go jak mogę

a co do porodu to się nie boję ! już sie nie mogę doczekać

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam 2 starsze siostry, 35 i 36 lat. One bardzo chcą dziecka ale starają się od jakiegoś roku, dwóch. No i nie udaje im się. Więc chyba też czuję się trochę winna że mnie wystarczyło 3 miesiące, mam 28 lat na karku i się udało. Chciałabym IM trochę tego mojego szczęścia dać.
Jeszcze nic nie kupuje, mało oglądam a jak już coś to tylko żeby zobaczyć ceny. Może zmieni mi się po USG, bo powinnam mieć chyba już niedługo pomiędzy 12 a 14 tygodniem.
- Gosia 2712
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ależ tu się działo dziś wieczorem-czytam i czytam
Co do wcześniejszego kupowania,to z ciuszkami jeszcze czekam bo nie wiem co będzie i jakoś zostawiam to sobie na potem tak jak i kosmetyki dla bobasa.Na razie mamy łóżeczko z całą wyprawką do niego i lada dzień kupimy wózek...CZy się boję???Pewnie,ale akurat mówię sobie,że nasz los jest z góry ustalony i nie zależy od tego czy kupimy akurat śpiochy czy buciki w pierwszych tygodniach...
Jutro rano mam wizytę u gina-jestem wykąpana i ogolona choć wątpię czy mnie zbada...Kończy mi się L-4 i idę raczej po kontynuację
Któraś pisała,że także ma obecnie remont!!!Jak miło,że nie tylko ja mam burdel na kółkach i Sajgon niemal do Gwiazdki![]()
![]()
Gratuluję też pogromu myszki-znawczyni Michałków![]()
A co do kurtki kupiłam sobie dziś przez internet,wymierzyłam się i kupiłam luźniejszy taki krótki jakby płaszczyk.W obecny jeszcze wejdę ale nie wiem jak długo.A tamten jest dwurzędowy-i zawsze mogę coś pokombinować żeby guziki na brzuchu przesunąć
I niestety nie mam u najbliższej rodziny wsparcia w postaci małych ciuszków,bo zarówno z moją jak i męża rodziną mamy napięte stosunki...Przykre,ale prawdziwe...Wszystko zaczęło się psuć jak kupiliśmy mieszkanie![]()
Może popytam kilku koleżanek,ale jeszcze czas;)
heh tylko u mnie remont nie skonczy sie do gwiazdki;/ mam nadzieje ze do maja sie wyrobimy;p a Wy od poczatku ciazy jestescie na L-4??
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
laski można jeść śledzie w occie????mam taką ochotę na nie w śmietanie...hmmm
dziewczyny piszcie jak po wizytach...