- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Olga rano puscilam dźwięk suszarki na telefonie i usnela szybko. Spała wtedy od 9:00 do 11:00. Ale później nie działało a nawet jeszcze gorzej płakała. Lubi jak ja jej szumię. Wtedy jest spokojna.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
A może masz kontakt z Kiniaczkiem??? DAaaawno jej u nas nie bylo
M-brava ale lasencja z ciebie -podejrzałam cie na FB.Ile ty masz lat sexi mamusko???
Miki nie płacze przy kąpieli i po ,jak był mniejszy to płakał zaraz po wyjeciu ale to taki odruch niemowlaków z tego co czytałam .
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ale jeżeli lalka masz z nią stały kontakt to napisz nam tylko czy wszystko ok u nich
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tysiiiak ja uważam że jeden sms z zapytaniem co słychać to nie jest narzucanie się. Jak będzie miała ochotę to odpisze a jak nie odpisze to będzie znaczyło że nie ma chęci dzielić się z nami rozterkami dnia codziennego.
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Moje dziecko już trzeci dzień zasypia przed 21, a budzi się po 5. Aż sprawdzam czasem w nocy czy oddycha, bo to aż nieprawdopodobne
M-brava też podejrzałam Twoje fb
- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
moja mała nie płacze przy kąpieli tylko czasem przed ma wścieka jak jest głodna lub zmęczona, ale w wodzie zazwyczaj się uspokaja.
lalka w końcu jesteś!!! tęskniłyśmy za Tobą! Jagusia śliczniusia dziewczynka! nie mogę uwierzyć że już ząbkuje
my wczoraj byliśmy nad jeziorkiem, dziewczyny się wychasały a Diana przespała całe 4 godzinki w wózku!! z małą przerwą na karmienie gdzie potem praktycznie od razu zasnęła. chyba częściej muszę robić takie wypady...
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Dziewczyny czy wasze dzieci płaczą po kąpieli bo u nas to dramat taaak się drze jak po szczepieniu i nie wiem o co chodzi ...
U nas tak było, ale winą była zmiana temperatury, wyciągaliśmy go z ciepłej wody i chyba sam podmuch zimniejszego powietrza. Obecnie jak wyciągam Maksa to niemalże w pozycji mocno schylonej, by odrazy go przytulić i w takiej pozycji przenoszę i w 1s otulam ręcznikiem, przytrzymując jego łapki przy jego tułowiu, by czuł się bezpiecznie, co daje zero płaczu. A po wytarciu na ciepły kocyk i zaczyna się największa frajda, goła dupa, goły fiutek i radości co nie miara haha
Alex odnośnie ubranek, romiarówki są różne, ja raz zakładam 62, raz 68 i zauważyłam, że czasami 62 jest za duże, 68 za małe. Każda firma się różni. Jednak skoro mała rośnie jak na drożdżach to lepiej kup 74
Odnośnie samotnego zasypiania, to u Nas Maksik najlepiej zasypia, kiedy nikogo nie ma w pokoju, oczywiście otulony w kocyk
Lalka miło, że się odezwałaś, a Jagusia przecudna
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale Klaudia mnie szokuje przedwczoraj spala 8 godzin pod rząd, ale obudzila sie z wrzaskiem taka była głodna
w sobote idziemy na wesele i moja mam zapowiedziala sie ze posiedzi przy malej dzis w nocy zebym mogla sie wyspac zeby nie wrococ z wesela o 19 ze zmeczenia hhihi
wczoraj bylismy na usg bioderek - wszystko dobrze, nastepna kontrol za 1,5 miesiaca
Witaj lalka! Piekna ta Twoja Jagunia! buziaki dla was
mbrava u nas kapiel wydaje mi sie jest Klaudii najleosza czescia dnia
ktos pytal o wczasy nad morzem... my mielismy jechac ale z racji tego ze zdecydowalismy sie na budowe i dzisiaj podpisujemy umowe kupna dzialki i do konca roku chcemy juz zadaszyc to ze wzgledow finansowych musimy sobie odpuscic na za rok
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Super dzieciaczki
Uwielbia kąpiele tylko musi byc pojedzony bo inaczej tez płacze po pluskaniu. Nam niektore 62 jeszcze pasują, ale ogólnie to juz nosi 68
Tez się slini i pcha piąstki do buzi, czy to możliwe ze już powoli się zaczyna akcja ZĄBEK?
A chrzciny idziemy załatwiać na 18 sierpnia
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja po porannym spacerku.
Co do trzymania główki. Wczoraj po tym marudzeniu położyłam Irinę na brzuch i nawet zdziwiłam się że tak ładnie trzyma ją bo dzień wcześniej to nawet mowy o tym nie było. Zobaczymy jak dzisiaj będzie.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
12 serpnia mamy opercje pod narkozą... usuniecie cysty i podcięcie wędzidełka i już mam tresa.. były już 2 podejścia ale za każdym razem pan doktor odwlekał zabieg ze wzgledu na wiek maluszka...ale teraz już trzeba bdzie to zrobić
Nie gniewajcie się że nie wchodziłam na forum ale jawnie nie mialam siły no i tego nieszczęsnego neta!!! Teraz jestem u koleżanki więc się bezczelnie na kompa wpakowałam..... bo ten który mam w komórce to o dupe rozbić! Mąz wraca za 2 ygodniewięc może z czasem ochot i siłą będzie coraz lepiej!!!!!!!!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.