- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No właśnie ta moja Zuzka to chyba ranny ptaszek, w nocy śpi pięknie, po 7-8 godzin, ale co z tego jak budzi się ok.4-5 zje cycka i o spaniu ani myśli. A nie chce jej wieczorem zmieniać godzin karmienia, bo po 20 ją kąpiemy, potem cycek i ona śpi, to jest jej pora. Chociaż może powinnam się cieszyć, że nie ma problemu z usypianiem wieczorem i śpi długo, jakoś muszę przywyknąć do rannego wstawania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Ostatnio też mam problem z karmieniem przed nocnym spaniem... wygina się i denerwuje i tylko trochę pociumka... chyba nie jest głodny a mimo to zasypia i śpi te godzin

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

długo nie pisałam bo czasu brak ale czytam na bierzaco

Moj brzdąc wazy już 4600 i jestesmy tez po szczepieniu wzielam 6w 1 myslałam ze bedzie gorzej ale poplakał troche i było ok ale miał stan podgoraczkowy i spał

Lalka Jaguśia sliczna dziewczynka

wogóle mi sie wydaje ze te wasze dzieciaczki takie duuuze już i takie słodkie paczusie

co do seksu

Teraz musze jeszcze ginka odwiedzić bo chce załozyc spirale....bo 2 dziecka nie planuje w najblizszym czasie.....
miłej niedzieli wam zycze

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Tysiak no u mnie właśnie z usypianiem się schodzi nawet do 9 jak już się obudzi, bo co z tego jak uśnie przy cycku, jak odłożę to się budzi, a teraz w końcu zasnęła tak porządnie, bo wcześniej przysypiała i po kilku minutach pobudka.
A w dzień to bez przerwy by jadła, czasem mam wrażenie, że mam mało pokarmu bo cycki takie miękkie i obrabia dwa cyce, a wcześniej jadła tylko z jednego. No ale laktacja już się ustabilizowała, więc dlatego pewnie miękkie, a w nocy przesypia tyle godzin więc najadać się napewno najada.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- munnecabrava
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Nie można?? A właśnie, że można!

Moje rozstępy z cyckow znikają

Któraś pytała ile mam lat

Kurcze ciągle mam schizy czy aby jakimś "cudem" nie jestem w ciąży znów zacznie się wyczekiwanie co miesiąc okresu

Co do seriali to oczywiście prze wsystkim (wybaczcie za błędy w tytułach ale jestem frankofonką

- Gotowe na wszystko - tu nie muszę komentować
- Pamiętniki wampirów - hit nastolatek ale i tak lubię

- Pretty Little Liars - na podstawie beznadziejnej książki o dziewcynach któych przyjaciółka ginie i ktoś je prześladuje w dalszym ciągu klimat nastolatek
- Revange - rewelacja co prawda w połowie robi się troche dziwny alee później reżyser się opamiętał i znów wrócił na wysoką półkę. tutaj mamy bogatą piękną blondi która probuje się wkraść w łaski pewnej rodziny a dlaczego ? Żeby ich zniszczy ponieważ wrabiając jej ojca w katastrofę lotniczą zniszczyli jej zycie.
- Oczywśce zakończona już Gossip Girl jak dla mnie rewelacja i wcale nie był dziewczyński i dziecinny
- do not harm - bardzo naiwny ale podoba mi się główny aktor

- Agentka o 100 twarzach - nie wiem co ten serial w sobie miał ale obejrzałam na jednym oddechu

- Bones - zaczęlam oglądać z nudow, fajna główna postać nie zna pojęcia empatii ale do ogladania w fazie ogromnego znudzenia wsystkim
- Fairy legal - genialna główna postać mediaorki dwa plany jej życie uczuciowe i sprawy sądowe
-Greys Anatomy - mój hit kocham tych lekarzy

- Hart of dixie - lekarka która nie dostaje stażu w los angles tylko zostaje zeslana na jakąs pipidówe gównie fjny humor i komiczna główna postać

- PRzyjaciółki - jedyny polski serial który lubię no może byl jeszcze czas honor ale jak przestała grać jedna aktorka to film spadł z piedestału, trochę mi przypomina ten seral moje zyce bo też mam ttakie 3 przyjaciółki z ktorymi widujemmy się non stop jedna jest nawet chrzestną magdy i duuużo razem przeszłyśmy. Fajnu humor , fajne aktorki.
- Prywatna praktyka - znów zabijacz czasu ak nie ma co oglądać można zobaczyć to:) powiązane z GA
- Lying game - o dwoch bliźniaczkach ktore łączy krwawy sekret jedna jest ropieszczona druga dobra miliom miłostek takie dziecinny ale mnie się podobało
- secret dairy of call grl - pikantne i fajne

-the god wife - o zdradzonej żonie kóra bierze się w garść i zostaje prawniczką
- the sercret circle - klimat czarownic
- no i oczywiście gra o tron, ale nie wiem czy nie lepiej przeczytać książkę

Żeby się pogrążyć to powiem że to nie sa wszystkie seriale które oglądam tylko te lepsze

Napiszę wam też filmy z ostatnich 6 lat które trzeba zobaczyć

- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ostatnio (tzn jakoś w połowie ciąży) skończyłam oglądać Pretty Little Liars, ten ostatni sezon już mnie zaczął trochę wkurzać, że tak naprawdę nic się nie wyjasnia tylko jeszcze bardziej gmatwa, ciekawe czy wogóle rozwiążą do końca te sprawy...
Gray's Anatomy też uwielbiam, chociaż nie obejrzałam wszystkich sezonów

Achh i jeszcze oglądałam w ciąży Homeland (o amerykańskim żołnierzu) wciągnął mnie bardzo, czekam na trzeci sezon. I ostatni sezon Dextera ale przyznam, że już przeciągają za bardzo.
M-brava dogadałabyś się z moją siostrą, ona też jest fanką seriali

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

sisina wczoraj o Tobie myślałam gdzie się podziewasz

Ciekawe co tam u Lani ?
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Tysiiak dzieki za pamieć bo mam takie wrazenie ze mnie już mało kto zapamietał na tym naszym forum

no ciekawe co u Lani bo sie nie odzywa....
Kurcze a ja sama znowu zostałam małż pojechał w trase na dwa tygodnie
a teraz musze pomyslec o jego urodzinach i prezencie bo strzeli mu 30-stka 15 sierpnia no i jeszcze chrzciny chcemy zrobić pod koniec sierpnia jakoś

Dziewczyny macie jakies pomysły na prezent dla mojego chlopa na 30-stke bo ja nie wiem co mu kupić

czekam na jakieś propozycje od was...

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- KarinaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Powiem Wam jak z chrzcinami załatwił nas brat rodzony mojego małża. Zadzwonił wczoraj i spytał co robi 24,25.08. Mąż mówi że nic a co? A On żeby nic nie planował bo będzie chrzestnym. Przez telefon. To już szczyt chamstwa. Mieszka niedaleko nas więc mogli przyjechać. Ja urodziłam 24.05 a szwagierka 18.06. My chcemy zrobić chrzciny we wrześniu bo teraz to kasa poszła na remont a chcemy jeszcze wyjechać na wczasy.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
ehhh a ja albo zaczęłam plamić po tabsach albo to początek okresu
stawiam na to 2 bo wczoraj jak kładłam się spać to brzuch mnie bolał @owo a dziś pipka mnie boli jakby mnie ktoś kopnął
(takiego objawu nigdy nie miałam)
tysiiiak ja od 4 dni mam taki okres- nie okres. Mam nadzieję,że to długo nie potrwa :/
Wróciliśmy wczoraj od rodziców. Szkoda było, ale trzeba trochę z mężem pomieszkać

Zakupiliśmy dla mnie rower, tylko jeszcze nie przywieźliśmy. Pojeździłam trochę u rodziców i o niebo lepiej się czułam. Teraz czekam, aż mąż mi go przywiezie( bo wczoraj się nie zabraliśmy i zaczynam jeździć.
W ramach kompromisu on dwa razy w tyg będzie chodził na treningi, a on będzie siedział z dzieckiem jak ja będę chciała pojeździć

Dodatkowo zbieram się do brzuszków, ale z tym może być trochę gorzej

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
hejka!
Kiniaczek,Lalka fajjnie ze sie odezwałyscie!
Darika u nas tez skok bo dokładnie tak samo mamy ze spaniem.Mała tylko rano miała godzinna drzemke a pozniej po 15 min i caly czas marudna.
U nas idzie rozmiar 62, Mała waży ok 5kg.Taka fajniutka jest, ciagle sie smieje i guga:)
Niestety u nas ciąg dalszy kolek:(ostatnio byłam w pracy i maz zgotował zupe ze szparagówką, zjadłam i była 4godzinna kolka, masakra!
Bardzo sie ograniczam z jedzeniem, daje kropleki, masaze, kłade na brzuszku i wszystko g...no daje:(
dziewczyny ile razy na dobe wasze dzieciaczki robia kupke?(karmione naturalnie)?
moja raz dziennie ale to jest mega kupa.
anek u nas podobnie, rozmiar 62 i ponad 5 kg

Od tygodnia robił kupy raz na 2 dni i fajnie stękał przy nich, ale od przedwczoraj kupa codziennie! także bywa różnie