BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 11 miesiąc temu #806127 przez KarinaM
A moja pospala 25 minut i płacz. No i znowu rączki. Bolą Ją chyba dziąsła.
Super noc mnie czeka.

Igorek

Irina

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #806135 przez tysiiiak
Kuba po 40 minutach tarmoszenia sie w łóżeczku padł :)

mmm też pomyślę o pierniczkach :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #806139 przez paninka87
Blanka zasnęła po kąpieli, ale już zaliczyła krótką pobudkę...

Nadal nie mam płyty, bo nie dało rady odczytać w moim kompie, ale siora mi przesłała pare foto

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mama była dziś zaprosić nas na wigilię... cieszę się bo jakoś zawsze tam jest weselej... i jedzonko pyszne (teściowa jest antytalenciem kulinarnym) ja też jakoś sama bym wszystkiego nie przyrządziła tak jak mama :P
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #806151 przez Olka!
Paninka piękne foto, piękne dzieciaczki :-) Chyba namówię męża na taką sesję, pamiątka będzie :-)

11 lata 11 miesiąc temu #806163 przez vika
paninak świetne fotki...dzieciaczki jak z obrazka :)
dziewczyny które mają pojęcie o dzieciach około 5 lat??? chciałam zamówić córce męża brata jakąś gre bo tak sobie wymyśliła ale mam wielki problem bo nie wiem co mogło by pasować ....wiem,że nic z lalkami i takimi tam....to ma być coś interesującego...ona lubi karty...szachy takie bardziej logiczne gry...
i to ma być taka żeby mogła sobie z tatą grać jak przyjedzie w odwiedziny ;;;;;;

allegro.pl/mzk-co-do-czego-tato-alexander-i3778258508.html
allegro.pl/mzk-gra-pamiec-psy-alexander-i3778351053.html
allegro.pl/junior-edukacyjna-gra-elektro...eci-i3754797536.html

a dla swojej zamawiam takie klocki
allegro.pl/clementoni-clemmy-wiaderko-18...kow-i3768337499.html

11 lata 11 miesiąc temu #806168 przez sisina
Hol hol kurde niektore to juz choinkę maja ubrane nie za szybko choć ja dopiero
wzielam sie za porządki ale tez planuje udekorować pokoj swiatecznie choinkę tez mam sztuczna
musz tylko jakież zakupki zrobić....no i prezenty do kupienia...
Tyysiak dopisalas Fabiana wagę do tabelki 9170..
maly usna a ja mam czas dla siebie choć chyba tez pójdę spac bo oczy mi sie kleja

11 lata 11 miesiąc temu #806179 przez tysiiiak
Sisina dopisałam ale jeszecze nie aktualizowałam ;) jutro oki ? :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #806188 przez paninka87
Vika Amelia w zeszlym roku dostala planszowke Bylo sobie życie... gramy czesto . Tylko to juz taka drozsza rzecz. :) poza tym kalambury tez sprawiaja niezla frajde...a ten sklep mazakzabawki to niedaleko mnie:)

11 lata 11 miesiąc temu #806204 przez anusias22
Vika a moze cos takiego allegro.pl/gra-spadajace-malpki-dla-cale...lma-i3791442738.html moje siostrzenice to maja i czesto graja.

11 lata 11 miesiąc temu #806220 przez anusias22
Vika a moze cos takiego allegro.pl/gra-spadajace-malpki-dla-cale...lma-i3791442738.html moje siostrzenice to maja i czesto graja.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #806247 przez Daarikaa
kurcze jak nie urok to sraczka :dry: :angry: jak klaudii leki pomogly na gardlo i goraczke to zaszkodzily na brzuszek... robi trzy kupki dziennie i strasznie mocno pierdzi widac ze sprawia jej to bol i z tego wlasnie powodu zasnela dopiero przed kwadransem.... ehhhh w ulotce bylo napisane ze moze ja bolec brzuszek

Vika a moze scrable

Paninka piekne masz coreczki! małe modelki cudnie pozowały, świetna pamiątka!!

11 lata 11 miesiąc temu #806249 przez joasia10015
vika ja mam 3 bratanice ( 7,11,13 lat ) i każda uwielbia te spadające małpki o których wyżej anusia pisała .Do tego mój Milosz je uwielbia ( 4 lata )a mój mały sasiad dostanie tą gre teraz na świeta bo je uwielbia (5 lat )tak wiec jak widzisz -rozpietosc wiekowa nie zła - wiec i dorosli sie pobawią :) Ale jak piszesz że ona taka do nauki chetna to bym kupiła tą ostatnia gre co dałas link :)

Dziś Miki oszalał -spał w dzien 3 godziny :ohmy: :ohmy: :ohmy: Zdąrzyłam wypicowac łązienke...ale co z tego jak jest godzina 00;00 a MIki oczy jak 5 zł.i próbuje mi ściągnąc laptopa ;) Masakra jakaś :huh: CO mu sie poprzestawiało ...achhh szkoda słow ...śpijcie chociaż wy dziewczyny - ja tam jestem mama zombie razem z moniak i tyle -musimy dac rade :dry: :unsure: :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #806263 przez KarinaM
4:30 melduje się ja standardowo. Mleczko wypite z wielkimi bólami i płaczem. Dopiero jak posmarowalam dziąsła to wypiła i usnęła więc ja też jeszcze pójdę spać dopóki nie płacze.

Najlepszego dla Juleczki i Weronisi naszych dzisiejszych 7-miesięczniaków.

Joasiu trzymaj się mocno i dzielnie.
Daarikaa życzę zdrowka dla Klaudusi. Biedne słoneczko. Szkoda takich małych skarbów że tak cierpią i człowiek nie ma jak im pomóc.

Igorek

Irina

11 lata 11 miesiąc temu #806271 przez munnecabrava
Olka to jest tak zwane bezstresowe wychowanie ja jestem strasznie drażliwa na tym punkcie, my baaardo kochamy Magdę ale ja od samego początku staram się narzucić pewną dyscypline.
Od kilku dni nie chce zasypiać sama i sąsiedzi pewno mają mnie za wyrodną matkę, ale jak uznam że idziemy spać to nie odpuszczam a nie noszę jej też wec żalenia się krzyku jest co niemiara... największy kryzys miałam zeby wziaść ją do nas do łożka na noc ale tu mąż trzymał dyscypline nademną :P:P

Karinko koleżanka mi mówiła że na zęby najlepsza jest camilla + nurofen dla dzieci że tylko to działa tak z efektem zadowalającym.

Olga ja generalnie ostatnio mam coś z mózgiem i jetem straaaaszne nastawiona na zdrowe jedzenie :P i odchodzę powoli od tych rzeczy z paczki. Iii schhudłam już ze 2-3 kg :D:D:D Aleee jest to szybkie proste :)

11 lata 11 miesiąc temu #806273 przez tweety
witam z rana, u nas pobudka o 5:20 i wczesniej w nocy przebudzenia o 24, 2 3 i 4 ale uznaje noc za udana. maly juz spiocha. no i nie jemy w nocy co jest dla nas ulga.

tak, potiwerdzam, nurofen dziala. syropik podaje na noc, konska dawke jak dla 1 roczniaka bo Kacper wazy juz 10 kilo. no ale dziala. planuje dzisiaj nie dac i zobaczymy czy bedzie gorzej.

ja siedze na kiblu i zastanawiam sie czy dzisiaj zejde, tak sie stresuje wizyta. tyle sie naczytalam ze nie wiem co myslec.

hmmm pierniczki, ja jade na swieta do tesciow, bedzie dobre jedzenie a co najwazniejsze ja nie musze go robic. mam nadzieje tylko ze nie przeplacze calych swiat. Adas juz robi mi spustoszenie w brzuchu :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka