BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 1 miesiąc temu #859804 przez tysiiiak
Olga u nas coraz ciszej czasami więc spoko loko :D Fotelik super chciałabym ale drogi troszku a poza tym nie mam roweru :( :( :( :(
Nataszka cudowna :) :D Mamusia to ma gust do ubierania :D

Vika Należy Ci się czasem piżamowy dzień :D :)

Sevi 3mam kciuki za rozwój kariery :)

My po dworku już :) Kubuś godzinę się bawił w piaskownicy :D :) Ubrałam mu bodziaka bez rękawków, bluzeczkę z długim i misiową bluzę :) Na dół jeansy,trampki no i czapa oczywiście :) Jak zobaczyłam synka kuzynki w polarze i grubej kurtce to mało nie padłam :cheer: Czasem się zastanawiam czy to ja ubieram lekko dziecko czy inni grubo :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #859809 przez paninka87
Tysiak ubrałabym podobnie! Nie przegrzewajmy dzieci!!! Jest przecież 20 stopni!!!

11 lata 1 miesiąc temu #859811 przez Sevilla
Dla mnie może być :) Jeżeli chodzi o wątek :)

11 lata 1 miesiąc temu #859812 przez ewela86
kurcze mi to aż szkoda takich dzieci poubieranych jak na zimę! dzisja szłam przez miasto i widziałam dziecko w spacerówce w zimowej kurtce i czapce pod wełnianym śpiworkiem :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: wyło niemiłosiernie a mamusia gadała z koleżanka i tylko bujal;a co jakiś czas wózkiem :ohmy:

a co tam dla mnie ok jeśli chodzi o wspólny wątek, ale obawiam się troche tych zgrzytów i wypominania :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #859814 przez vika
Olga mi tez się pomysł podoba...można założyć nowy wątek i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Tysiak Tośka wczoraj była w bodziku sweterku i katance dżinsowej a dzis jest jeszcze cieplej....a teraz biega po domu zupełnie nago....bo mi sie przelala i uciekla jak ją rozebrałam ....a niech polata z dupskiem na wierzchu :lol:

11 lata 1 miesiąc temu #859815 przez ewela86
oj gdzieś mi śliczna nataszka umknęła :lol: teraz dopiero spojrzałam :) słodki cukiereczek.

ja jeszcze w pracy i właśnie wróciłam z banku a obok jest sklep z odieżą dziecięcą i nie mogłam sie oprzeć żeby nie wejść :lol: kupiłam czapkę białą ażurową i apaszkę ale spodobała mi sie też kurtka i nie wiem czy jeszcze tam nie wrócę po pracy bo będzie mi cały czas chodzic po głowie:woohoo:

11 lata 1 miesiąc temu #859820 przez tysiiiak
Ewela to ma być wspólny wątek z kwietniówkami a ja żadnych zgrzytów nie pamiętam :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #859821 przez ewela86
tysiak no właśnie teraz sie kapłam, bo coś dziewczyny zbyt chętne po takich akcjach mi sie wydały na zakładanie wspólnego wątka z czerwcówkami :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #859823 przez Alex_87
Mi któregoś dnia też wpadła myśl wspólnego wątku ;) więc jestem ZA :) zobaczymy co z tego wyjdzie, tylko żeby nie było tak, że będziemy w końcu pisać na trzech wątkach ;))

Nataszka śliczna! :)

Zuza dziś miała body, cienką bluzkę i cienką kurtkę i się zastanawiałam czy jej nie za ciepło, a widziałam dziecko w misiowatym kombinezonie, albo te dzieci pod śpiworkami. Ja się staram ubierać Zuzę tak jak i siebie.
U mnie w domu jest chyba chłodniej niż na dworze :huh: zresztą w lato też tak było, że wchodząc do domu ubierałam się ;) ale co zrobić jak słońce mam w mieszkaniu albo tylko rano albo przed zachodem :dry:

Ewela z zamieszkaniem z rodzicami super pomysł, ale tylko pod warunkiem własnej kuchni, łazienki i oddzielnego wejścia. My mieliśmy do wyboru mieć dwa normalne pokoje, akuchnia i łazienka wspólna z rodzicami, ale moja mama sama powiedziała, że zdrowsze dla wszystkich będzie mieć wszystko oddzielne i miała 100% racji, teraz może i mamy ciasno, ale przynajmniej sprzątam i gotuje kiedy chce.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #859830 przez Kiniaczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #859831 przez tysiiiak
Ewela Mi też pomysł z adaptacją góry domu u rodziców wydaję się super :) Jeżeli macie możliwość wyremontowania go bez sprzedaży swojego mieszkania to jeszcze lepiej bo swoje możecie wynająć i albo kiedyś do niego wrócić albo np dla Dianki będzie jak dorośnie :) A teraz np będziecie spłacać kredyt na remont pieniążkami z wynajmu :) Oczywiście tak jak piszesz osobne wejście, kuchnia i łazienka :)

Alex Ja mam za to cały dzień słońce w mieszkaniu i mamy aktualnie 24 stopnie mimo otwartych okien :dry: :angry: Boję się lata.

11 lata 1 miesiąc temu #859835 przez Alex_87
Ewela Tysiak dobrze gada B) na Waszym miejscu bym się nie zastanawiała :) a Ty chyba masz dobry kontakt ze swoimi rodzicami :)

No widzisz Tysiak, a ja z kolei leżę pod kocem bo mi zimno :S

Hugo jaki elegancik :D a Zuzka dziś połamała swoje okulary :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #859845 przez ewela86
dzięki dziewczyny! tylko mnie jeszcze bardzie nakręciłyście :lol: mam nadzieje że mąż też bedzie tak entuzjastycznie nastawiony jak ja :lol:

kiniaczek zabójczu Huguś wygląda. Tak stylowo :woohoo: oj rośnie Ci łamacz serc :kiss: moje już skradł :blink:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #859866 przez Olga60
Anabelle jak wyniki, wiadomo już coś? ???

Hugo joł joł :lol: super! Okulary firmowe, czy zwykłe?

A mi się udało przez te dwa dni wszystko poprać, łącznie z pościelami. Kosze puste, wszystko wyprasowane. Od jutra chyba zacznę myć okna, może do świąt się wyrobię :silly:

11 lata 1 miesiąc temu #859871 przez Kiniaczek
Olga60 napisał:

Anabelle jak wyniki, wiadomo już coś? ???

Hugo joł joł :lol: super! Okulary firmowe, czy zwykłe?

Dzięki dziewczyny :kiss:

Olga okulary firmowe z Tesco :lol: :woohoo:

Ale mi dziś zaliczył dzwona z podłogą :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :huh: :huh: guz na czole jest licze że tylko guzem się skończy.... :huh: :huh: :huh: :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka