BezpiecznaCiaza112023

mamusie CZERWCOWE

11 lata 10 miesiąc temu #694539 przez cordis
Dzień dobry.

Agusia ja się czuję super:) termin mam przecież na 29 czerwca...ale lekarz nie określił w jakim roku więc czekam z dziecięciem dalej, ale już tak się rozpycha nie wiem jak on się tam jeszcze mieści głowę czuje w samym dole jak naciska. Od kilku dni w nocy siku tylko max 2 razy a jeszcze nie tak dawno pielgrzymki co chwilę były.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #694572 przez Marta1985
Kakaszka ja narazie niczym nie smaruje wystarczy parasol :)

11 lata 10 miesiąc temu #694647 przez Hania84
My właśnie wróciliśmy z dwugodzinnego spaceru. Mała w domu nie chciała spać, a jak tylko poczuła dwór to od razu padła :D
Teraz biorę się za obiad (piersi z kurczaka z ziemniakami) i muszę dokończyć czytać książkę :) wciągnęła mnie że hej :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #694674 przez Gochens
Dzień dobry kochane...

Mam dziś takiego kaca, że łooooohoooohooo... wczoraj postanowiłam zaswietowac narodziny syna i popilismy z mężem winka, oczywiscie na jednym się nie skończyło, do tego doszły fajeczki i impreza na całego. Wczoraj już miałam takie wyrzuty sumienia, że nie mogę małego cyckiem nakarmić, ani zająć się nim, bo ja się zwichnelam, w końcu tyle czasu bez alkoholu... z cyckow mi cieklo więc musiałam odciagac pokarm, no jedna wielka masakra ;) ale przynajmniej mam syna oblanego no i za szybko po alkohol nie siegne
Dobrze, że mój mąż zaprawiony w boju to był w pogotowiu.
Dziś jeszcze mieliśmy rodzinny obiad także miałam dziś niezłą jazdę ;)

No i w końcu się kochalismy ♥

Lecę do łóżka do moich chłopaków

11 lata 10 miesiąc temu #694682 przez kakaszka
gochens ja juz nie moge sie doczekac takiego wieczorku jak u ciebie :)
a mialas jakis zapas mleka odciagnietego, co maluszek dzis jadl?

a tak w ogole co dzis tu taka cisza?

11 lata 10 miesiąc temu #694691 przez Gochens
Kakaszka nie miałam swojego mleka dałam mu mm ;-) swoje tylko sciagalam i wylewalam ;-) od 15 karmię swoim cycusiem. No wczoraj było dobrze dziś gorzej jak kac morderca wkroczył do akcji ;)

11 lata 10 miesiąc temu #694754 przez cordis
kakaszka ja już myślałam, że Ty obrałaś kierunek szpital bo Cię tu nie widziałam i myślałam, że sama na placu boju zostałam... :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #694767 przez violcia00
Gochens nie za szybko na kochanie :ohmy: ?mozna juz?To zaszalalas :lol:
Tez bym z checia urzadzila sobie taki wieczor ale nie z moim mezem,to nie wchodzi w rachube poki karmie piersia :angry:

My bylismy dzisiaj na spacerze,przyjechala moja mama wiec chcialam zeby cos zwiedzila no i troche nam zeszlo,maly do tego czasu zglodnial,tak plakal ze nie wiedzialam co robic,na dodatek nie bylo go gdzie nakarmic,ludzi masa i do tego taki upal :huh: i wiecie co zrobilam??weszlismy do kosciola i tam go nakarmilam :lol: ,od razu mu przeszlo,na szczescie nie wiele ludzi bylo w srodku,mszy tez o tej porze nie bylo :woohoo: ,to mój 4 raz poza domem :silly:

Jutro pierwszy raz idziemy do pediatry o i wlasnie sie obudzil :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #694784 przez kakaszka
cordis nie doczekasz sie :P

11 lata 10 miesiąc temu #694786 przez Hania84
Gochens to zaszaleliscie z mężem winkowo i łożkowo hehe :lol:

Ja bym już mogła bez oporów wypić , ale jakoś mnie nie ciągnie nie wiem czemu. W ciąży to wciąż za mną chodziło piwko...a teraz jak mogę to mi się nie chce.
A na sexik to bym się też skusiła ale się boję jeszcze a to już ponad miesiąc jest. :dry:

violcia - zazdroszczę ci takich spacerków z mamą :blush: ja już się nie mogę doczekać przyjazdu moich rodziców :blush: Też chcę im tyle pokazać :) Dziś dzwoniłam do moich i babcia usłyszała jak mała marudziła hehe :silly: i się tak cieszyła, że malutką słyszy :blush: ...a ja do Lenki mówię ciii bo babcia słyszy że marudzisz :silly:

Byliśmy przed chwilą jeszcze godzinkę na spacerze bo malutka ma dzień lekkiego marudera dziś...no i nam ładnie spała...a jak tylko wnosiliśmy ją po schodach do od razu oczy jak 5zł haha :lol: cwaniara mała :laugh:

violcia - my też w tym tygodniu idziemy na pierwszą wizytę do pediatry :) tylko, że we czwartek :)

11 lata 10 miesiąc temu #694801 przez Gochens
Violcia u mnie już leci a bardziej kropkuje z dołu... szwów nie miałam więc chyba można ;)
Haniu ja też nie miałam checj ale gdyby nie fakt że mięso marynowalam w winie i sprobowalam najoierw lyczka, później lampke no i jak poczułam TEN stan to już poszło ;)
Nasz synus też cały spacer przesypia

11 lata 10 miesiąc temu #694821 przez violcia00
A skoro szwow nie mialas Gochens to inna sprawa :silly:
ja juz jestem niby wygojona,ale czasem jeszcze boli krocze,zreszta nie spieszno mi do sexu na razie,pozatym nie wiem czy znalazlabym na to czas przy moim dziecku :huh:

Wlasnie go wykapalam,nakarmilam,teraz troche marudzi ale mam nadzieje ze zasnie.

Haniu doczekasz sie i Ty wizyty rodzicow,dziadkowie pewnie beda rozpieszczac Lenke tak jak moja mama :silly:

Faktycznie cos tu dzisiaj cicho,gdzie reszta mamusiek??

11 lata 10 miesiąc temu #694842 przez Agusia83
A my mamy wizyte u pediatry w srode :laugh:

Gochens...szacun...ja bym sie jeszcze nie odwazyla na sexik...tyle, ze ja mam szew od pipki po sam tylek :silly: ...piwka tez bym sie napila...ale poczekam kilka miesiecy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

my jeszcze na spacerku nie bylismy...ale wkrotce sie wybierzemy...

super, ze dzieciackzi na polku spia :laugh:

Mnie szwy ciagna...ale na co nieco mam ochote :silly:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #694895 przez Gochens
Alanek wykapany, nakarmiony i uspiony ;)
Dałam mu odropine herbatki z kopru zobaczymy może będzie miał spokojniejszy sen.

Agusia Twój Arturek jak mój Ali...w ciągu dnia jakby dziecka nie było ;) ciekawe kiedy to się zmieni ?
AGUS A Może to zastój mleczka ? Ja u siebie też czasem takie guzki wyczuwam ale po karmieniu znikają... :unsure:
Reszta mamusiek odzywać się bo cisza tu straszna ! B)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #694904 przez Ikunia1910
Czesc dziewczynki.

Zocha mi.sie dzis troche prezy bączek nam nie chce z dupci uciec więc robimy masowanko.
Bylysmy znow u dziadkow ( rodziców B.)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kakaszka jak jest pochmurno to smaruje tylko buzie kremem bambino.
A jak jest ostrzejsze słońce to kupilam ziajke od pierwszych dni życia z filtrem 30 i smaruje buzie i to co odkryte raczki nóżki dekod. Ale bardzo trudno było mi znalesc dla takiego maluszka odpowiedni kosmetyk na słońce, wiekszosc byla od 6mca.

Abra kazała mi napisać ze Kubus ma sie dużo lepiej, ładnie przybiera na wadze co odzwierciedli sie wkoncu na kregoslupie mamusi :) najprawdopodobniej wyjdą za 5 dni. macie wszystkie gorace pozdrowienia :*

A tu Jakubek

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka