- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- szósteczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Bóg mnie prowadzi.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
wlasnie wrocilam ze sklepu, poklucilam sie z dwiema mocherami i az mi troche ulzylo

wisnia nie pytalam o ten masaz, odpuscilam sobie. jestem strasznym tchorzem takze to pewnie dlatego

- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9
Wisnia zazdroszczę opalanka na machon ja mam zamiar zaliczyć jakąś solare bom zbladla trochę a ostatnio jak byliśmy u teściów na weekenda to też opalilam cialko

Wyoytaj kochana o te kolki srolki
Nie wiem czy to ten trądzik bo właśnie zauważyłam że ma też na ramieniu i brzuszku kilka tych kropek... wśrodę polozna przychodzi więc wypytam o wszystko o ile wytrzymam i jutro nie pojadę do lekarza...
Kakaszka niektóre mochery wręcz się proszą, żeby je konkretnie zjebutac więc się nie przejmuj i nie gryz warg heh też to robię

- rysa
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Haniu tez wlasnie mam takie wrazenie ze to pewnie cos nie tak z tymi fazami snu...
Gochens to moze Alanek ma na cos uczulenie?Ja u Filipa dzis tez zauwazylam jakies kropki na szyi ale na twarzy ma krostki wiec to pewnie ten tradzik...
Dobrze ze Filutek nie ma kolek bo pewnie juz wogole bym zapomniala co to sen :/Przynajmniej tak mi sie wydaje ze nie ma(odpukac)

Solarium tez juz zaliczylam:)
Kakaszka mochery-srochery-dupery;) ja nienawidze starych ludzi.Ostatnio szlam z Filipem i oczywiscie sie darl,jakis mocher szedl za mna i krzyczal ze jestem wyrodna matka bo dziecko placze i ze zadzwoni na policje!!!Nie dosc ze bylam zdenerwowana malym to jeszcze moher mnie wku...
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Ja nie wiem co bym zrobiła jak by mi jakad baba tak powiedziała! Myślę że dostała by ode mnie piękna wiązankę zakazanych słów ;/
Rysa nie wiem co to cholera jasna zobaczę do jutra jak się nasili to pojadę do lekarza zawsze człowiek trochę spokojniejszy będzie...
Jadę niedługo odebrać moją sunie od doktora dziś miała steryliZacje ..
a jak u was z zasypianiem dzieci w łóżeczkach?? mój Alan bardzo niechętnie zasypia w swoim łóżku za to w naszym jak najbardziej,żeby spadł grzecznie w swoim łóżku najpierw muszę go dobrze uśpić i dopiero wkładam go do siebie :-P
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Gochens Gabi na te krostki na polikach, czółku, za uszkami i może ze dwie czy trzy na szyi i to jest trądzik tak obstawiam, ale jeśli Alan ma na ciałku to może potówki, bo Gabi też miała, ale zniknęły. Co do zasypiania to to samo, cwane te nasze dzieciaki. Ale u nas nie ma zmiłuj nie ma spania u starych w wyrku

Rysa przesada z ta babą, chyba bym jej pocisnęła wiązankę od razu...
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

moja mała śpi tylko u nas w łóżku. powiem szczerze, że nawet nie próbuje jej przekładać. To jest nie dobre, wiem ale jakoś nie mam sumienia. Nie potrafię bez niej spać

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Kupiła któraś z was w końcu ten as poporodowy?
Aaa zamówiłam dziś kartę Multisport z pracy i od sierpnia się biorę za tej mój tyłek olbrzymi

- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W szpitalu zaczęłam z nim spać na wąskim łóżku i po powrocie do domu wpakował się do łoża 2m i tak zostało nie potrafię go odłożyć na noc do łóżeczko choć stoi przy łóżku. Muszę mieć go przy sobie wtedy mam włączony 'czujnik'

Jak będzie większy to przestanie spać póki co, na razie nie rozumie chyba

Mój mózg każe mi z nim spać bo się boję odłożyć cały czas mam w głowie, że przekręci głowę i zacznie mu mleko wyciekać ( czasem coś cieknie a czasem nic i nie ważne czy go podniosę do góry czy nie) ale i tak zawszę podnoszę.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moja perełka właśnie śpi 4 godzinki już

- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

P.S. jakich pieluszek używacie?
Kupiłam PAMPERSY bo były na przecenie ale jak się skończyły zakupiłam DADY ale co się okazało, że do dady mu się tyłek przykleja podnoszę pupę a pielucha razem z nią wyglądało jakby skóra miała się oderwać razem z pieluchą i niestety wróciliśmy na PAMPERSY.
Widać królewicz na delikatną pupę po mężu hahahaahah

- WisniaJ
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Aleksia ja próbowałam z Pampersy, Dady, Belli i Huggies i najlepsze pampery a później huggiesy ale póki co na pamperach tylko jedziemy

- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Gochens mam latkator medeli podobno najlepszy ale tez moja wina bo nie odciągam systematycznie, ale neistety nie daje rady cześciej.
- aleksiaa88
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na szczęście biedronkowe chusteczki mu pasują