- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- mamusie CZERWCOWE
mamusie CZERWCOWE
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
marza mi się placki ziemniaczane, ale dam sobie na wstrzymanie...a młode ziemniaczki tez jem...odpuszczam kalafiora, brokuły...szparagi....czekoladę...jakieś cięzkie ciasta, masy...ale jem biszkopty i kruche ciastka...
Artus jest bardzo grzeczny, ale też mu się zdarza, że zje, a za pół godziny popłakuje, że chce jeszcze...a jak go przewijam od razu ma czkawkę...w ogóle taki ciepłolubny jest,,
musze kupić wiekszy stanik do karmienia bo te po Emilce sa za małe
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Agusia - wiem, dlatego tak dla żartu napisałam
Dziewczyny ale taka monotonia na pewno wyjdzie Wam na zdrowie, bo jakbyście miały tak jak ja teraz to pozwoliłybyście sobie na więcej i waga w dół by nie za bardzo szła
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kupiłam stanik 160zł....masakra...niestety na moje cycki nie ma nic innego...a może któraś z Was ma spory biust i udalo jej sie kupic stanik do 100zł?
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
allegro.pl/listing/listing.php?category=78013&sg=0&string=75h
www.atrakcyjna.pl/go/_search/advanced_se...php?send_form=1&form [phrase]=&form[size]=80e&Submit=Szukaj
hehe...a tutaj można sobie samemu zbudować karmnik...ze staników normalnych
pomysłowe !!!
stanikomania.blox.pl/2009/01/Zbuduj-sobie-karmnik.html
ten tez jest okej i duze rozmiary
www.bieliznaxxl.pl/Amam_biustonosz_do_karmienia_p2860.html
- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do diety to oni z tym przesadzaja,we FR inaczej do tego podchodza,jak pytalam polozna to niczego mi nie zabronila poza alkoholem i nikotyna,ale mimo wszystko staram sie uwazac co jem,produktów wzdymajacych nie jem i czekolady(to napewno)i smarzonych potraw tez staram sie unikac,ale czasem sobie pozwole,jak na razie wszystko ok jest z moim synkiem.
A wagi to ja chyba tak szybko nie zrzuce,w sumie tak bardzo tego nie widac-brzuch lekko odstaje i piersi(nie dopinam sie w biuscie
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
przed chwila sie poryczalam, bo mam ochote na cos slodkiego, a nie moge wymslic na co dokladnie
agusia to konkretnie za taka cene stanik, ja bym gola chodzila
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kakaszka...ja kochana mam to samo, tyle, że już jestem po porodzie...tez ryczę kilka razy dziennie...hormony i hormony.
- aleksiaa88
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jak to ładnie nazwałam ten swój stan " jestem wkurzająco wkurzająca na siebie " ostrzegam męża tym stwierdzeniem i już się nie dziwi, że taka chodzę nabzdyczona od rana do nocy.
Właśnie miałam się pytać jak tak sprawa stoi z ogórkami bo je tak uwielbiam a ten zapach unoszący się w kuchni świeżego ogórka z ogrodu mmmmmmmmmm
Póki co tylko sałatę wtryniam, mąż się śmieje, że ja krowa bo zielenine jem i potem się dziwie, że cieknie ze mnie mleko
Pomidora też bym zjadła ale nie jestem pewna poza tym ogórki mam własne, a pomidory to już nie hmmm
- aleksiaa88
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Ja jem prawie wszystko. Jadlam kilka truskawek ciasta pieke i tez jem , miesa tylko staram sie bez paniery zeby tluszczu nie wsiakala, zazwyczaj duszone albo na parze, rybke z pieczona, grillowana, warzywa z pary, czekolade goszka wole kawalek zjesc niz spulchnione biszkopciki z mnustwem" E..." Oczywiscie nie obzeram sie tylko wszustkiego po troszku, małej nic nie dolega więc nie bede sie katowac bo za szybko mi waga zleciala :/
Mialam jechac na cmentarz dzis a tu taka pogoda ;(
Chyba spedze cala niedziele pod kocykiem z zoska przy cycku
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Arturek to jak narazie istne przeciwieństwo Emi...jeśli chodzi o charakter...śpi prawie ciągle, budzi się na jedzenie i wówczas pojojcy, albo przy kapieli, czy zmianie ubranka, bo wówczas mu chłodno...a tak, to bardzo spokojne dzieko
Ja to piję sobie kawkę, co prawda bezkofeinową, ale zastanawiam się nad inką...bo te bezkofeinowe maja więcej chemii niż normalne...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kakaszka, Cordis, jak sie czujecie? A i Srenka
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas noc przespana super. Chociaż w pewnym momencie sie wystraszyłam, że Lenka nie woła jeść. A mianowicie, zjadła wczoraj o 20-ej ...zasnęła o 22.30 czyli pół godziny przed kolejnym karmieniem. Nie miałam jej serca budzić...stwierdziłam, że zaraz pewnie i tak się sama obudzi jak zawsze. A tu zonk !!! Poszliśmy spać i sama zbudziłam się w nocy o 3.30 bo coś mi nie pasowało, ze tak długo nic ! Lena spała w najlepsze...musiałam ją rozbudzić przebieraniem pampersa bo nadal by spała
Pierwszy raz zdarzyła nam się taka duża przerwa
U nas się dziś rozpogadza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kakaszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- początek nowego życia
u mnie bez zmian. mala jest bardzo nisko, czasami mam wrazenie, ze zaraz raczke zobacze miedzy nogami jak mi grzebie
widac, ze ona by wyszla, ale cos to chyba moje cialo stawia opory. ale trudno, juz sie pogodzilam na srode i juz nie chce niespodzianek np w nocy
mam ostatnie 3 dni wolnosci, wiec trzeba leniuchowac na maxa, co zreszta i robie
agusia na ile wiem, to jak jakakolwiek rana swedzi to znaczy, ze sie dobrze goi, takze, ze jest dobrze
dziewczyny a smarujecie maluszki czyms przeciwslonecvznym jak wychodzicie, czy tylko przykrywacie, ze slonce nie trafia na bobaska?
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
haniu, solcoseryla używałam jak miałam otwarta ranę, a tu ładnie się goi...
Ale kupa juz zaliczona