BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 10 miesiąc temu #405616 przez szolrak1
fajnie kalus:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #405621 przez Moniq
Kaluś, ja też kilka dni temu takie dostłam ale z hippa i do tego kupony rabatowe do rossmana a dziś jeszcze dostałam kaszkę nestle i następne kupony; mała rzecz a cieszy :)

Ewka też ostatnio dziwnie je, w nocy 4-5 razy, a już były tylko 2 karmienia, do tego płacze przy karmieniu, ale to może przez to że nie robiła kupy od niedzieli; do dziś się nie męczyła ale dziś była bardzo biedna, nie mogła zasnąć, puszczałą bączki z płaczem, na szczęście udało się zrobić kupę, teraz wymęczona zasnęła

a my byłyśmy dziś na basenie :D super było, Ewa zachwycona, szeroko otwartymi oczami wszystko obserwowała,bardzo jej się podobało

12 lata 10 miesiąc temu #405653 przez kala321
Moniq super;)

basen fajnie

12 lata 10 miesiąc temu #405655 przez kala321
co macie na dziasełka dla maluchów

12 lata 10 miesiąc temu #405832 przez Elwerka00
alez tu dzis cicho;p
To napisze pierwsza;p

Moj Olek znow budzi sie po 4 ;p a juz bylo tak dobrze... Pasowalo mi spanie od 21 do 6. W tym jedzenie o 24 , 3 i o 6 . W ogole to maly tyle gada ze az ze smiechu placze;p no mowie wam, jakies lebu lebu brrrrum robi haha ahhh slodycz moja;D i jest tak przyzwyczajony do mamusi ze jak odkurzalam a moj tata z nim chwile posiedzial w innym pokoju to byl lament jak nie wiem,a moj tata zmartwiony boo to juz drugi raz jak maly przy nim wybucha takim placzem,nie wiemy o co chodzi bo czesto rozmawiaja sobie i maly gada smieje sie do niego a tu oo.. I klusek jak spi to budzi sie z placzem .. Wiec musze lezec przy nim.a w dzien tez razem spimy.. Bo ok 10 jeszcze zasypia mi do 11-12 a potem zje i spi do 16 z przerwami na jedzonko wiec mi maluszek duzo sypia;D ale nie narzekam;p lubi byc noszony na pion na raczkach ohh uwielbia to wtedy sie rozglada i cieszy do lamp ;D teraz jakos polubil pozycje na boczku ;D se przekreca i spi coraz czesciej tak;p mi to pasuje bo karmimy sie tylko na lezaco i wtedy maly nie lyka powietrza i ladnie je;D no i opowiadalam Wam o jego reakcji przed snem po kapieli hn..to sie nie zmienilo... Dzien w dzien to samo;p ale juz sie przyzwyczailam uciekam bo jesc trzeba dac ;D pa;*

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #405836 przez szolrak1
elwiczku moj bruncio tez tyylko mama placze ciagle przy kazdym na rekach gawozac bawiac sie i jak mnei nie ma w pokoju tylko mama i mama:) nie martw sie te nocne placze przejda bruncio tez tak miał ostatnio co godzina wstawał z placzem i chcial jesc a teraz spi od 22 do 4;];];];]

12 lata 10 miesiąc temu #405889 przez kala321
Patryk też się przekręca na boczku i najlepiej śpi na boczku,czasem śmiesznie się obraża i z boczku na brzuszek i minka w podkówkę jak go obrócę;D smiecsznie to wygląda

dziś bylismy u teściowej i mały jak spojrzał na teściową to płakał
trochę gadałi znów płacz

ząbki mu idą bo gryzie i ślini na potegę,dziś mu kupiłam smoczek gryzaczek,zobaczymy może pomoże,bo daję mu ten gryzaczek z lodówki to tak głęboko wpycha że czasem na wymioty,musze pilnować

12 lata 10 miesiąc temu #405927 przez kala321
wstawiłam fajne ubranka na bobo okazje na fb dla chłopca jak i dziewczynek9dla dziewczynek też większe0gdyby któraś była zainteresowana to piszcie
jutro wstawię fajne nowe rzeczy

12 lata 10 miesiąc temu #405955 przez kala321

12 lata 10 miesiąc temu #405997 przez kala321
nikogo nie ma?

12 lata 10 miesiąc temu #406186 przez kala321
gdzie wszystkie zniknęłyście/?

12 lata 10 miesiąc temu #406236 przez Elwerka00
ja jestem;)

Byla polozna spawdzic jak maly;p a to moja ciotka;p to sobie pogadalysmy a maly nauczyl sie robic brrrrrum i pluc ;p i tak do niej i gaworzyl i brum az sie smialysmy hehe;) ostatnio budzi sie i marudny jest mozliwe ze to ten skok rozwojowy.ona mi powiedziala ze dzieci marudza bo rosna i moga kosci je bolec tak jak np 10 latki narzekaja na bol nog to podobnie tak male dzieci.ciekawe..

Ale co by to nie bylo,przetrwamy;) no i maly przekrecil sie z brzuszka na plecki ;p i probuje dalej ;D

A jak Wasze bobaski? Kala napisz bo nasze chlopaki w tym samym wieku;p

Aleksander < 3

12 lata 10 miesiąc temu #406275 przez kala321
mój mały się smieje,za chwile wrzask i wszystko co się da do buzi,zęby mu się dają we znaki bardzo
wtedy go tulę,i czekam,bo nic nie pomaga,ani gryzaczki,ani chłodzenia,ani woda,nic
biedne oczka w łzach,a za chwilę słodki uśmiech

też kula się w prawo i w lewo,a czasem z pleców na brzuch i z powrotem;D

12 lata 10 miesiąc temu #406313 przez kala321
posmarowałąm mu maścią i zasnął mam nadzieję,że będzie już lepiej

12 lata 10 miesiąc temu #406429 przez kala321
a tu znów pustki;(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka