BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #289728 przez Rika
Póki co na 10-14 dni :( a później kontrola i jak szczelina w kości się powiększy to na 3 miesiące ale nie dopuszczam takiej myśli

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #289729 przez ufolka
no to staraj się oszczędzać rękę, ja nie miałam nic w gipsie nigdy więc nie zazdroszczę :( ..
niby takie głupie nie zmieszczenie się w drzwi, ja też czasami tak mam, a tu proszę..

13 lata 3 miesiąc temu #289730 przez Oposek
Rika Oj, ja też współczuję:( Kurcze, tu się nie ma z czego śmiać, po prostu mega pech:( Wiem, co to znaczy mieć gips, a Ty jeszcze przecież masz pod opieką dwoje małych dzieci.
A wiesz o tym, że powinnaś galaretki jeść? piszę serio, tam jest żelatyna, która przyspiesza zrastanie kości. Mam nadzieję, że te 14 dni to max. Teściowa trochę pomoże?

Ufolka Filip lubi być noszony, o ile się z Nim chodzi. Jak tylko siądę, nawet z nosidłem to marudzi :P Ale mnie się bardzo podoba idea noszenia dzieci, a nie mogę w chuście kółkowej:(

13 lata 3 miesiąc temu #289731 przez ufolka
a czemu Ty jeszcze nie śpisz?? :ohmy:

13 lata 3 miesiąc temu #289732 przez Oposek
Ufolka bo ja zazwyczaj o tej porze nie śpię:) My tu z Anią W i Riką nocne marki jesteśmy;) A Ty czemu? Amelka spać nie może?

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289736 przez Lucy
Oposek mina pierwsza klasa :laugh:
Fajne mamucie nosidło :)
Z nogą w gipsie na rowerze :unsure:

Rika o ku***a,ja jak stłukłam palec u nogi to mi szynę założyli :ohmy: a znajoma pielęgniarka z przychodni się śmiała :angry: więc szybko zdjęłam :P

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #289737 przez dorotas29
Dzień dobry!!!
Krzesełko wybrałam jednak takie: allegro.pl/moolino-krzeselko-do-karmieni...est-i2053401549.html

Oposku- uśmiech proszę :)
Rika- oj,współczuję,naprawdę,...z gipsem ...ojejku ..i jak tu opiekować sie dwójką dzieci ;)

Oleńka ślicznie siedzi i super "piątki" daje. :)

Kubuś wstał o 2:30 i o 5:30,nakarmiony śpi, a ja kaszle jak szalona. Jutro przyjeżdża moja mamusia :woohoo:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289747 przez aska27
jej, Wy chyba całą noc tutaj tworzyłyście ;)

Iwanek jak mozesz zmień swoje chasło na to które my mamy,będzie nam łatwiej :blink:

Oposku fajniutkie to nosidło!!! Z mamuciątkiem :) a jak się nosi, zadowolona? Filipkowi się podoba?

Ufolka hmm... jakie filmy na TVN-ie sią nietłumaczone? o co chodzi?

Rika współczuję tego gipsu!!!!

Różyczko przechwaliłam wczoraj Mikołaja ..dzisiejsza noc była do du... budził się i płakał,ale nie na jedzenie,bo za chwile sam zasypiał... nie wiem czy mam jeszcze zganiać na szczepienie,czy po prostu była to gorsza noc... echh...

ok,idę na aguagu..hehe :side: zobacze co tam natworzyłyście!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 3 miesiąc temu #289749 przez natimp1
Kurde Dziewczyny... ale Wy skrobiecie , ja biedna nie mam czasu, no ile mozna. Najfajniej się fotki ogląda :) wszystkie mamy i cudeńke ekstra/.. Oposku Twoja mina bezcenna...

Kurcze zazdroszcze fot na których dzieciątka już siedzą .. Jasko jak pijany zajączek ..

kurde laski nie jestem w stanie Was nadrobić....

miłego dzionka..
o nas tylko tyle że nocki ok, budzi się dwa razy..... a czasem dodatkowow snmoka musze podac i tyle

Rika oszczędzaj ręke.... ja akurat miałąm oi ręce, i nogi w gipsie jak trenowałam, ale to było jak chcodzilam do szkołyto mi nie przeszkadzało :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289760 przez różyczka
dzień dobry :)

No Natimp ma racje WAs nadrobic to jest wyczyn :S :woohoo:
Natimp a jak Twój maż?

ja przeczytałam wszystko co od wczoraj napisałyscie ale zapamietałam tylko to:

że Lucy gratulacje dla Oli! No jestem w szoku :cheer: :) pieknie siedzi i pione wali jeszcze! szok szok szok! :laugh:
To Bianula daleko za murzynami :S

Oposku nie moge przestac myślec o tej zielonej pieknej czapusi żabowej, ja widziałm takie na all- czy Ty tez tam kupowałaś? czy ona ma 1 warstwe włóczki czy ma jakas "podszewke" pod spodem (bawełna, polare albo cóś)? bo ja tez chce taką dla Bianki ale mi sie biedronka bardzo podobała albo pszczółka :)
A nosidło wypasione :) Musze przyzac, ze Filipek na kruszynke nie wygląda :)A mina profesjonalna jak to u modelki :blink: :woohoo:

Oposku
a co Ty z tymi galaretkami masz? hehe :laugh: że niby Bianka zapasy w galarecie na puzzlach, Rika ma jeśc galaretke...itd.

Słuchajcie... DOSŁOWNIE WSZYSCY zwaracja uwagę mi na to,ze ona jest taka....ciemna, wyobraźcie sobie,ze nawet zupełnie obcy ludzie zatrzymują sie nieraz przy wózku na ulicy i to mówią i pytaja czy ja ją na solarium opalam? po kim ona taka ciemna? czy i jakim samoopalaczem ją smaruje? czy ona pije tyle soczków zmarchewki? itd.
No jedna psipsióła to ostatnio sobie zazartowała nawet, ze chyba miałam przygode z jakimś mulatem :S
A my z mężem mamy owszem oboje oliwkowa cerę, moja Oliwia tez, ale Biausia jakas taka nam wyszła najciemniejsza z nas wszystkich...moze jego i moja oliwkowa sie nałozyły na siebie? hehe :laugh:
-soczków z marchwii nie daje (w ogóle żadnych soczków nie daje)
-nie opalam, nie smaruje...
- a mąż nie jest rumunem tylko tak wygląda :blink: (na NK jest fotka jakby co na dowód :blink: )

Puzzle sa ekstra choć smierdzą niestety, trzeba je powietrzyc troche albo umyć najlepiej, ja kupiłam 2 komplety zeby Mloda swobodnie mogła sie bawić choć narazie na 1 rzad nie starczyło mi miejsca, musz coś pokombinowac. Ale ogólnie zamierzam jej to rozkładać jako taki plac zabaw bezpieczny a jak juz nie chcemy to w minute plac zabaw zwijam i nie ma bajzlu :blink:
allegro.pl/puzzle-piankowe-32x32cm-cyfer...-fv-i2054422477.html

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #289769 przez różyczka
Rika no jestem w szoku :cheer: jezuuu jaki pech :(
Całuje Cie i ściskam :kiss:
o ja pie.... ja Ty dasz rade teraz :S dobrze, ze przyjeżdżają posiłki!

Aska moze to jeszcze reakcja na to szczepienie cholerne??
biedulek :(

apropo, ze Bianka kluska - ja nie wiem ile ona wazy bo ostatnie szczepienie było jak miała 4,5 m-ca i wtedy wazyla 7100 a teraz ma 6 m-cy z kawałkiem i na domowej wadze waży 9 kg ale nastepne szczepienie dopiero w sierpniu wiec dokładnej wagi raczej nie poznam bo nie cierpie jeździć do przychodni i do lekarzy wiec choc mam chec ją zważyć to nie bardzo chce mi sie jechac do przychodni tylko po to :dry:

13 lata 3 miesiąc temu #289795 przez Rika
Dzień dobry

Moja mama przyjedzie jak zrobi remament... może, póki co teściowa mi rano dziewczynki ubrała, wczoraj wykąpała i położyła spać i jutro bierze wolne bo do neurologa z Olą jedzziemy... ehh

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289800 przez różyczka
Rika dobrze, ze póki co chociaz tesciowa Ci pomoże...ufff

Oposku nie odpisałas mi a ja naprawde jestem ciekawa :) jakie owoce sa niepestkowe oprócz banana? :lol:
bo jak dla mnie to wszystkie sa przeciez pestkowe, mają mniejsze lub wiekesze pestki ale mają i nie kumałam o co chodziło jak na poczatku po porodzie każdy mi gadał o tym zeby nie jeśc pestkowych owoców ale ja pytałm jakie jesc w takim razie ale tego to juz nikt nie potrafił powiedziec :S
a i nie pytam złosliwie moze tylko...troche zaczepialsko :silly:

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289802 przez aska27
Rożyczko no cos wyraźnie Mikołajkowi jest... poczekamy

a co do tych owoców to fakt,cieżko,ale przecież jabłka pieczone, gotowane przecież mozna jeść.. nawet zaraz po porodzie :blink: heheh.. pestkowe- przerobione :)

sorry,ze się wtrącam jakby co :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #289825 przez iwanek1

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oposku,gotuje Hani na zmiane z kupnymi. Mine rzeczywiście masz zadowoloną :lol: Ale najważniejsze,że Filipkowi wygodnie :)
Lucy ale Ola super siedzi i nawet się nie kiwa :laugh:
Aska jak Mikołajek?A ma temp.?Kurcze my dzis idziemy na szczep.,aż się boję :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka