BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #311938 przez różyczka
No kogo moje oczy widzą :) a dusza sie śmieje :)
ślicznie wyglądasz i widze, ze nie tylko bliźniak genetyczny mój jesteś ale i wizualny :)
oczywiscie Ty młodsza i ładniejsza ale włosy i fryz podobne :)

Moja Misia śpi sobie smacznie :) od kiedy ma tylko 2 drzemki w dzień to już przed 19 musze ja kąpac bo akurat pół godz. siedzi w wannie, potem masaz, ubieranko i jedząc odjeżdża juz w krainę snów...takze o 20 spokój ufff :S :)

a teraz ide do mojego nowego lapka bo własnie przyjechal wraz ze starym :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #311952 przez ewitkun
masuska ale lachon z Ciebie :) bomba
Antol wykąpany, mąż wraca z delegacji i weekend z moimi chłopami juppppppi

13 lata 2 miesiąc temu #311979 przez masuska
różyczka napisał:

No kogo moje oczy widzą :) a dusza sie śmieje :)
ślicznie wyglądasz i widze, ze nie tylko bliźniak genetyczny mój jesteś ale i wizualny :)
oczywiscie Ty młodsza i ładniejsza ale włosy i fryz podobne :)

Moja Misia śpi sobie smacznie :) od kiedy ma tylko 2 drzemki w dzień to już przed 19 musze ja kąpac bo akurat pół godz. siedzi w wannie, potem masaz, ubieranko i jedząc odjeżdża juz w krainę snów...takze o 20 spokój ufff :S :)

a teraz ide do mojego nowego lapka bo własnie przyjechal wraz ze starym :lol:

Hehehe, wiem co dobre. A i gdzie tam młodszy, 4 latka to nie jest wcale jakaś tam różnica wielka:P

Ewitkun, mój też jeszcze 2 kursy i w domku, juuuupiii:) Od wczoraj go nie widziałam, w sumie od dziś rana, ale tylko chwilkę:(

Piotrek też umyty, nasmarowany, pomasowany, teraz jeszcze kaszka i spać:)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #311984 przez masuska
Ach, dziękuję za komplementy:) Już usuwam:)

A Hoborr chciała na mnie popatrzeć, to zostawię:P

13 lata 2 miesiąc temu #312023 przez hoborr
masuska napisał:

Ach, dziękuję za komplementy:) Już usuwam:)

A Hoborr chciała na mnie popatrzeć, to zostawię:P

oooooo ale ładnie! ja tez tak chce! Ale mam włosy raczej podatne na puszenie i sianowanie :S i nici z takich pięknych pasm blond:)

13 lata 2 miesiąc temu #312051 przez hoborr
NAdrobiłam wszystko.

Wpadłam z zamiarem zapytania Was jak to jest z tym odstawieniem piersi. Nie wiedziałm czy trezba coś stosować. A tu bach! Taka wiadomość - Różyczka odstawiona.....ooooooo :cheer:
Fajnie ze tak lekko Ci to przyszło. Ja mam doła co chwilę. Choć przymierzałam się juz do tej decyzji od kilku ładnych dni. A od wczoraj .... :dry: Ostatnio karmiłam ja w środę koło 14:( NIe wiedziałam że będzie to ostatnie nasze karmienie:( . POtem w nocy zjadła tylko butlę i nad ranem się nie obudziła. No a po wizycie u lekarza byłam juz po lekach po których nie mogę jej karmić...

JAkoś tak wyzuty mam że juz nie karmię.. :dry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312058 przez aniaw
Masuska super włoski, nawet nie ułożone a wuglądasz jak ta lala :laugh:

Oposek
no z daniem z kota to przegięłaś normalnie :angry: Do opieki społecznej, że pastwisz się nad dziećmi Cię nie zakablowałam ale do straży dla zwierząt zaraz zadzwonię i niech ratują Twojego uszatka przed 25 września - światowym dniem królika :laugh:
A poza tym kojec pomysłowy :laugh:

Ewa zapomniałam powiedzieć, żebyś pogratulowała mężowi szczęśliwego rozwiązania :laugh:
Fakt to podobno mega ból a faceci są tacy wrażliwi :silly:

Hobor na Twój avatarek normalnie napatrzeć się nie mogę :)

Różyczko no i jak nowy laptopek jak jak???? :laugh:
Co Ty byś bez tego forum zrobiła :laugh: Sama będziesz za nami tęsknić :laugh:

Iwanek
mój czasem od razu w wyrku sam zasypia a nieraz też się wierci i narzeka ;)

A ja mam nową myszkę za całe 12,99zł :ohmy: I to bezprzewodową :lol: Jest super, tylko ciekawe ile podziała :laugh:

I jeszcze muszę Wam napisać jak właśnie załatwiłam gościa przez telefon :P
Od tygodnia wydzwaniają do mnie z jakiejś firmy, żebym wzięła udział w ankiecie trwającej 20min :ohmy: na temat naszej skody i jej napraw technicznych.
Najpierw dzwoniła babeczka kilka razy i jej miło odpowiadałam, że niech dzwoni do męza bo ja się na tym nie znam. Później dzwoniła wieczorami, czy może męża zastała i jak w końcu miała szczęście to on odesłał ją na drzewo. Już myślałam, że mam spokój to z tego samego numeru zaczął wydzwaniać facet :P Najpier oznajmiłam mu, że już ktoś kontaktował się z nami i że to raczej męża niech łapie, ech...
Przestałam odbierać telefony przez kilka dni z tego nr...
W końcu odebrałam i grzecznie powiedziałam, że nie wezmę udziału w tych badaniach :P
Myślałam, że to już koniec a ten znów zadzwonił :angry:
No żesz kurde flaczek :angry: To ja do niego na dzień dobry na jednym oddechu z takim tekstem - mniej więcej:
"Ja rozumiem , że jestem jedyną szczęśliwą posiadaczką skody w całeym naszym wszechświecie i Pan uwielbia do mnie codziennie wydzwaniać i pytać o to samo, ale powtarzam już po raz ostatni, że nie zamierzam brać udziału w tej ankiecie i proszę do mnie już nie dzwonić!!!!"
Facet się tak śmiał i przeprszał, że to system mu generuje codziennie numery tel, z którymi ma się kontaktować i życzył mi miłego dnia niezakłócanego przez natrętnych akwizytorów :lol:
Kurcze żebym ja miała takie szczęście w grach liczbowych i codziennie system generowałby mój numer do odbioru nagrody :lol:
Ale jak ten facet jutro znów zadzwoni.... :angry:

Ja to taka mało asertywna jestem :P

To się wygadałam, amen :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu #312065 przez hoborr
Aniu no to fajnie gościa załatwiłaś. Ja jestem taka wredna ze sie nie tłumaczę tylko zwyczajnie się rozłączam.....wiem mało kulturalnie ale jak czasem takie tleefony odbierałam o 21 to juz przesada:) No idzięi za miłe słowa odnośnie Adulinki:) :woohoo:

13 lata 2 miesiąc temu #312071 przez takajedna
Hej

Najpierw to co najlatwiej sie rzuca w oczy - zdjecia :)

Masuska ale lachon z Ciebie, jak tak wygladaja Twoje wlosy nieulozone, to ja bym mogla miec wiecznie takie :lol:

Oposku az liczylam te puzzle, ile ich masz, ze 40? :ohmy: Filip taki malutki sie wydaje w tym mega kojcu :lol: ale dobrze, bo chociaz spod kanapy go nie musisz wyciagac :lol:

Aniu ale te Twoje chłopaki fajne, nawet balkon dobry na mini spacer :blink:

Lucy ślicznotka z tej Twojej Oli, a jakie pozycje do spania przybiera, jak ona tak w ogole usnela :laugh:

Ufolka ale Amelka wywija, to po tych kaszkach tak? Jak tak to wyslij troche, na sile w Bartka bede ładować :silly:
Co do ubierania w samochodzie to ja ubieram w kombinezon, ale grzeje minimalnie, praktycznie tylko na poczatku

Iwanku koniecznie pokaz stojaca Hanie :) ja mam podobnie - ciesze sie z postepu kazdego, a jednoczesnie mi zal, ze to kolejny krok w doroslosc.... a tak slodko, mimo ze czasem daja nam maluchy popalic, to juz nigdy nie bedzie

Natimp
napisałaś:

Jaśko wody tez nie chciał pić, przemęczyłam tydzień.... i jest oki, nie zawsze ale większośc razem łyknie, mi pediatra polecała na poczatek bym na stałą ilośc wody dawała mniej mleka bo to kwestia przyzwyczajenia do smaku, u nas zadzialało ale to nie znaczy ze u kogoś zadziała...

O co to dokladnie chodzi? ze w nocy mu stopniowo zastepowalas mleko woda czy jak? Bo Bartek tez nic by nie pil, o wodzie to moge zapomniec...

Rika dobrze ze nic sie nie stalo :ohmy: przy okazji wizyty na blogu obejrzalam sobie zdjecia, fajne te Twoje coreczki :)

Rozyczko ja sie w sumie nie zastanawialam co z tym mlekiem co zostalo w piersiach :silly: u nas bylo tak, ze jak Bartek calkiem odrzucil piers, to ja tego i tak nie odczulam w zaden sposob... Pisalam tutaj ze bylam u popieprzonej ginekolog i tak mi scisnela sutki, ze z jednego poleciala kropla, to kazala bromergonem sie faszerowac i obwiazac do bolu bandazem na trzy dni :ohmy: wiec wiesz - jakby co to bandaz i scisnij sie tak zeby oczy wyszly na wierzch :silly: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu #312073 przez aniaw
Hoborku nie smutkuj się co do karmienia piersią :kiss:
Niestety kiedyś trzeba to zakończyć a ciężko jest samemu ustalić termin.
Sama myślałam, że będę karmić jak najdłużej a to Mały zadecydoał sam, że najpierw odmówił jednego cycaka a później w dzień też nie ssał tylko w nocy aż w końcu i z nocy zrezygnował ;)
Wiadomo, że troszkę żal, ale nasze dzieci każdego dnia są starsze a najważniejsze, żeby były szczęsliwe, więc jak wciamuje Adusia inne rzeczy to tylko się cieszyć :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312074 przez takajedna
Hoborr ja tez mialam wyrzuty sumienia mimo ze mialam taki stosunek do karmienia piersia jaki mialam... ale jak pisze Ania - kiedys i tak bys musiala odstawic Adę

Dorota jak tam zdrówko małego i małej, ale troche większej? :D

Pewnie i tak kogos ominelam, ale tyle piszecie...

13 lata 2 miesiąc temu #312076 przez aniaw
Takajedna nie smutkuj się masz nas :kiss: No i Bartusia oczywiście :laugh:
A mój M dziś dzwoni do mnie z pracy i słodko pyta czy nie odwiedziłabym go w pracy :unsure:
Myślałam, że się może stęsknił czy coś :P A ten po chwili, że chciałby się z kolegą napić na koniec karnawału to bym go odwiozła, bo od przecież autem do pracy jeździ :angry:
Czyli ja miałabym taki kawał autobusem jechać po niego i jeszcze w taką pogode go odwozić jak też się boję jeździć, oj chyba mu coś się pomyliło :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #312078 przez masuska
Chciałam, bardzo chciałam pogadać, nadrobić, ale padam na ryjek... Postaram się jutro coś skrobnąć, a póki co to proszę cieszyć się fotkami Masuski:)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kochane Wy moje żabeczki:)

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A Hoborrku, zgadzam się z dziewczynami, kiedyś trzeba było, chyba że do 18tki:)

13 lata 2 miesiąc temu #312080 przez hoborr
Aniu i takajedna - może teraz w końcu mi sie cycki zagoją - bo ciągle obłażą ze skóry i skorupa ciągle sie łuszczy...

A Ty TAKAJEDNA - nie będziesz sama - masz przecież nas!

13 lata 2 miesiąc temu #312081 przez Oposek
Różyczko mój ma też teraz dwie drzemki i też pada o 19. ALe nie wiem, czy to dobrze, bo dzięki temu wcześniej budzi się rano :( A nie macie przedpokoju albo wolnego miejsca u Olif w pokoju? No i przede wszystkim co to za komputer- chwal się zakupem:) Ty chyba chcesz w ucho za ten tekst, że będziemy się cieszyć, że mnie Cię na forum będzie! Chyba muszę przekonać Twojego Męża, aby stworzył Boryska- będziesz siedzieć na L-4 i na forum:P

Rika Twoim dziewczynkom to chyba taki kojec długo by nie posłużył, One już takie ruchliwe przecież.

Masuska włosy rewelacja!!! pięknie Ci:) rany, muszę coś ze sobą zrobić... Co to ta Pavlova? bo ja niezorientowana...

Iwanek niezłe z tym taranowaniem przeszkody:) A Hania zazwyczaj jak zasypia?

Asia powiedz co to za dieta, nie daj się prosić... A żelkowa już poskutkowała? Pieluszki marki TESCO po prostu. Bardzo przywoite wbrew pozorom. Udała się impreza?

Ania W ja mieszkam tam, gdzie ostatnio spacerowałyśmy, niedaleko kanałku. 197 mam spod domu. A Ty w 112 gdzie wsiądziesz? Ja już nawet nie zauważam, że ktoś je pączka rano, bo dla mnie to zupełnie normalne;) Te pieluszki TESCO kosztują 0,58 gr za sztukę. Ostatnio płaciłam 30, 60 za największą paczkę, a zdarzają się też promocje, Używam też chusteczek marki gaga- są rewelacyjne- a kosztują 3 zł za paczkę. Fajny balkon macie:)

Natimp pozbyłaś sę wszystkich rywalek do serca synka? rany, jak tak dalej pójdzie to ja też będę marną teściową B)

Ufolka my mamy samochód bez klimy, więc zanim się nagrzeje trochę czasu mija. Ja ubieram lekko do lekarza, bo nie chce mi się rozbierać/ubierać w gabinecie- np body i pajacyk, na to kombinezon i kocyk. W samochodzie zdejmuję kocyk i rozpinam kombinezon. Super się Młoda obraca- jezu mam sklerozę :dry:

Lucy śliczny mały śpioszek:) Jakiego ładnego białego misia ma Ola:)

Ewitkun to miłego weekendu:) ale chyba do nas zajrzysz, co?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka