BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 11 miesiąc temu #114188 przez różyczka
Masuska zarąbista ta tabliczka!! :) Dołączam do 'ulubionych' linków :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #114248 przez Rika
Aj tam.
Zobaczymy z zadań zamknietych miałam 9 punktów... trzeba mieć 15 żeby zdać...
Podejdę do innych przedmiotów. Jak nie w tym roku to za rok :D na studia się nie wybieram a przynajmniej w najbliższym czasie...

13 lata 11 miesiąc temu #114325 przez Viszka11
Rika-ty taka młoda?! ze Maturke dopiero zdajesz....dasz rade bedzie dobrze;)!!

Ja nie wiem w ogole po co ta Majce dali na Maturke?!

hejka

noo wreszcie u nas super pogoda cieplutko przyjemnie dzis bylam przez 3h na spacerku w Parkusmile Maly szalal bawil sie....

a ja sobie siedzialam w cieniu z Katarzynka mrgreen mrgreen

a i dzis Mama bieze Matiego do siebie na weeked a ja z M. bedziemy sami 2 Dni....ale bedzie fajnieee :lol: :lol: :lol:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 11 miesiąc temu #114347 przez piernikarczyk07
Hej lipcóweczki!

U nas dziś pia pogoda, słonecznie i przyjemnie :)

Dziewczyny dostałam właśnie pościel
allegro.pl/6ele-posciel-hafty-100x135-milpol-i1588441909.html
księżyc żółty-piękna ta pościel!Jestem zadwolona z niej i już nie mogę się doczekać aż położę w niej Nikodemka :lol:

Dziś też mam zamiar zrobic zakupy na allegro, tak się tylko zastanawiam czy aby napewno wcisnę mojego synka w ciuszki rozmiaru 56 hehe

Miłego dzionku :blink:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114438 przez aska27
asia26 napisał:

dokladnie tylko nie powinno sie negowac z gory czegos czego sie nie zna :)

ja nie neguję..z reszta juz o tym pisałam ..ale na pewno nie doczytałaś... jak juz masuska napisała kwestia gustu i tyle..nie rozumiem dlaczego jestem tak atakowana, każdy ma prawo mieć swoje zdanie, nic złego nie napisałam ... spokonie :blink:

piernikarczyk PRZEPIĘKNA jest ta pościel :woohoo: też zamierzam taka kupić..jeśli mozesz napisz co miałas w zestawie..ciekawa jestem bardzo :)

13 lata 11 miesiąc temu #114441 przez angellika1
Podczytuję Was czasami :)
piernikarczyk też mam tą pościel dla mojego Nikosia tylko w kolorze serce jasny beż, mam dodatkowo baldachim :)

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114469 przez piernikarczyk07
asiu ja mam ten zestaw który Wam pokazałam :blink: nie chciałam nic innego, a ponieważ w zestawach 120/90 były baldachimy zmuszona byłam kupić 135/100

Baldachim na pewno jest bardzo fajną sprawą i ślicznie się prezentuje ale mi przeszkadza w "użytkowaniu" :silly: bo ja taka inna jestem hehe :lol:

Aaa może byscie mi doradziły które łóżeczko zamówić to;
allegro.pl/lozeczko-klups-safari-zyrafka...24h-i1593306061.html

czy to
allegro.pl/lozeczko-dzieciece-producent-...cja-i1582129583.html

Mam problem, bo pierwsze jest ładne ale wykonane z płyty meblowej a to drugie wydaje się solidniejsze i też nie jest brzydkie
:blink:

Powtarza :lol:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114475 przez masuska
Śliczniasta pościel, też już sobie wybrałam, ale teraz poczekam do następnej wypłaty. Ten nasz dom zżera wszystko co może!

Mam smaka, a nie lubię takich. Chcę frytki, ale już późno, może wytrzymam do jutra, ale nie jadłam dziś obiadu, a podjadłam sobie papryką.

Robiła któraś z was już ogórki małosolne? Tak jakoś powoli mam ochotę, a później już może nie będę mogła.

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114485 przez aska27
piernikarczyk jeśli się nie obrazisz to ja tez taką pościel kupię, BARDZO mi sie podoba :)

Dziewczyny dostałam dzisiaj troszkę ciuszków dla Mikołja :) bęe miała teraz 5 dni wolnego to sobie popiorę i poszykuję :)

masuska napisz proszę co masz spakowane w torbie do szpitala... zielona jestem i nie wiem co trzeba,a co nie jest konieczne!! Z góry dziękuję!!! :blink:

Własnie dowiedziałam się,ze moja znajoma urodziła synka ..ok 1kg ma dziecko, jest w inkubatorze.. podobno wszystko jest ok, to najważniejsze!!! Ale nie rozumiem tego,ze mowi wszystkim,ze urodziła w terminie, bardzo sie wystraszyłam!!!

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #114502 przez Rika
Wiecie co? Nie żebym narzekała ale od kilku dni zauważyłam że mam problem z założeniem skarpetek! A wczoraj jak malowałam paznokcie u stóp to ledwo mi się udało. I nie pomalowałam tak jak chciałam bo by zajęło mi to cały dzień, grzebałam się jak mucha w smole z tm lakierem i co chwilę musiałam robić przerwy :(
A w nocy (dzisiaj) łapały mnie skurcze w łydkach! Pierwszy raz, nigdy tak nie miałam. Nawet jak z Zuzą byłam w ciąży to nie wiedziałam co znaczy problem ze spaniem czy skurczami... :( rety a tu jeszcze tyle czasu do końca :/

Aska27 W terminie i 1 kg? Hmm możliwe że były jakieś problemy z ciążą np tak jak ja miałam hipotrofię wewnątrzmaciczną ale myślę że przy wadze 1 kg to jednak byłoby to wykryte wcześniej... bo nawet na ostatnim USG w 30 tygodniu dziecko nie ważyło nawet +/- tyle ile powinno... Poza tym dziecko urodzone w terminie nie powinno mieć problemów z oddychaniem jeśli jest zdrowe. Moja mała np była normalnym dzieckiem z wagą 1915 i jedyne z czym może być problem to utrzymanie ciepła. Wtedy pozostaje cieplarka. Moja leżała w cieplarce dobę.

13 lata 11 miesiąc temu #114508 przez aska27
no własnie Rika trudno mi uwierzyć,ze poród był planowo..no nic...najważniejsze,ze jest ok.
A co do skurczów...to i mnie dzisiaj nad ranem złapały skurcze łydek i tez poraz pierwszy.

aaa dzisiaj u mnie na suwaczku trójeczka z przodu :) niesamowite..jak ten czas mija!

13 lata 11 miesiąc temu #114517 przez piernikarczyk07
Dziewczyny i jakie macie zdanie na temat tych łóżeczek co wkleiłam ?

Ja tydzień temu miałam raz skurcz łydki w nocy dostałam, lekarz kazał mi brać magne b6 on jest bez recepty. mam brać 7 dni 3*2 tabletki później mam brać 3*1, a później do 15 czerwca 2*1 :blink:

13 lata 11 miesiąc temu #114538 przez aska27
piernikarczyk mogłabyś jeszcze raz pokazać te łóżeczka?

13 lata 11 miesiąc temu #114552 przez piernikarczyk07

czy to

13 lata 11 miesiąc temu #114558 przez piernikarczyk07
piernikarczyk07 napisał:

czy to

Mam problem, bo pierwsze jest ładne ale wykonane z płyty meblowej a to drugie wydaje się solidniejsze i też nie jest brzydkie
:blink:

Powtarza :lol:[/quote]

Coś wcześniej nie wyszło :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka