BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 10 miesiąc temu #139952 przez różyczka
heheh :) no i jak tu dyskutować? :)

No własnie ja tez tak spojrzałam na kołdrę, którą kupiliśmy i ona przyda się najpredzej jesienia a narazie póki co kocyk chyba bedzie w uzyciu. Łózeczko mamy 120x60 a kołdre 130x100 bo tak doradziła nam pani w sklepie i on ajest ogromna! - w porównaniu do dzidziusia takiego małego :)

Plamienia nie komentuję ale po cichutku, co by Piterka nie wystarszyć :blink: trzymam kciuki!

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #139959 przez masuska
No właśnie i dlatego sobie odpuściłam, może leżeć i kurz zbierać. Trudno się mówi. Właśnie nie wiem po jaką cholerę każą brać takie duże pościele. ja mam do większego łóżka mniejsza ale i tak jest duża.

Wczoraj za szybko się ucieszyłam, ale może się rozwinie.

Teraz jest kolejny projekt urlopowy dla Męża:
Jakby dziś się zaczęło po jego pracy to: sobota, niedziela wolne, poniedziałek i wtorek okolicznościowy, środa wypoczynkowy, a piątek to i tak będą mieli wolny:) znów by było sporo wolnego:)

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #139965 przez piernikarczyk07
Hej!

Kurde jak mi się już nic nie chce, cały czas bym spała i leżała.... :dry:

Odebrałam wyniki mam jakieś 3 szt. (coli, jakiś grzyb, i jakaś tam bakteria ) dzwoniłam do lekarza, kazał mi dziś przyjechać do niego po recepty.

masuska po cichutku 3mam kciuki :blink:

ZACZĄŁ SIĘ 39 TYDZIEŃ :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #139973 przez Kamilka24
Helllloooooo :lol:

Masuska kombinujesz z tym wolnym ;) żeby Ci się udało :S Ja też mam kołderkę ale jest cieniutka taka w sam raz na raz :lol:

Piernikarczyk ale żeś wyhodowała tego... ale lekarstwa to zabiją :lol:

Z tą odżywka to jakaś porażka, że nie można jej kupić w PL- moja siostra też nie mogła jej znaleźć więc jej wysłałam... to jest właśnie taka co aniaw dała linka :blink: tylko, że ja mam w innym słoiczku, taką:
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #139979 przez piernikarczyk07
Aaa miałam się Was zapytać jak idę dziś do tego lekarza tylko po receptę to mam mu płacić jak za wizytę :unsure: Przecież w środę idę do niego znowu ale na prawdziwą wizytę a nie na 5 min :huh:

13 lata 10 miesiąc temu #139986 przez Lucy
piernikarczyk07 Hej ja chodze prywatnie do lekarza ale jak ide po recepte czy L4 to nic nie place

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 10 miesiąc temu #139999 przez piernikarczyk07
Lucy dziękuję za odpowiedź :) Mój mężulek też mówi że mam nic nie płacić, bo wejdę tam tylko na 5 min :) Jedzie ze mną więc jak coś to ja poczekam w samochodzie a on wejdzie hihi :silly:

13 lata 10 miesiąc temu #140002 przez Rika
Różyczka właśnie ja miałam zajmować się paznokciami :) uwielbiam to ale nie wiem czy chcę robić to zawsze...
Jak będziesz tak marudzić i myśleć źle o tych wakacjach to napewno nie będą udane :dry: cyce do góry, będzie faaaaajnie :)

Masuska... teściowa to jednak skarb... :lol:
Ja mam taki rożek jak Różyczka tylko że z niego jest kocyk :)
Masuska a dzwoniłaś do lekarza co do tego plamienia?? Każde plamienie w ciąży mimo wszystko trzeba skontrolować...

Aniaw no właśnie nie wiem gdzie ją można dostać :( miałam iść dzisiaj po zakupy większe i zahaczyć o drogerię ale w taka pogodę z wózkiem pociągiem to chyba nie bardzo... :(
A zapomniałam napisać, ze mój z pracy wczoraj wrócił z ciasteczkami dla Zuzy i Toffifee dla mnie ale jakoś mi to nie pomogło w sprzątaniu na przykład...

Piernikarczyk07 spokojnie, dadzą antybiotyk przed porodem i będzie git :) nie przejmuj się, maluszkowi nic nie grozi jak lekarze wiedzą że coś masz :)
U nas też zaczął się 39 tydzień :D

Kamilka24 jak nie znajdę tutaj takiej odzywki to będę Cię gnębić żebyś mi kupiła :lol:

13 lata 10 miesiąc temu #140004 przez Lucy
piernikarczyk07 Heh dobre ja tez lubie swojego wykorzystywac do zalatwiania trudnych spraw :)

13 lata 10 miesiąc temu #140012 przez masuska
Haha:) Rika ma dobry humor:) Tak zgadzam się z Tobą teściowa to skarb :P Dzwoniłam do położnej i mówi ż jak się nasili, lub gdy pojawi się żywa krew to do szpitala, w sumie powiedziała mi to co Ty:)

Piernikarczyk zwierzątek się zachciało i sobie wyhodowała:)

Kamilka fajnie by było się w coś ustrzelić, bo i Męża bym miała przy sobie i by się wyszalał, jak bym była w szpitalu. No czekamy dalej.

13 lata 10 miesiąc temu #140024 przez Rika
No Masuska już dzisiaj mi lepiej :)
Chociaż zła jestem bo miałam jechać po zakupy ale chyba będę udawać że jest słoneczko i pojadę bo po prostu muszę... a do tego dzisiaj piątek...

13 lata 10 miesiąc temu #140095 przez hoborr
Mi moja teściowa zafundowała wczoraj pościel z lalką barbie - ale rozmiar 140x100 i jeszcze twierdzi że to standard do łóżeczka :angry: :dry: I nic nie mówię jak się chłopczyk urodzi to bidulek może spać w różu ale z barbi??? łi

Ej dziewczyny nic się nie ruszacie z tymi porodami! Działać, działać.

13 lata 10 miesiąc temu #140109 przez masuska
Dać mi jakiegoś faceta to zadziałam:P

Mam ogromną potrzebę zjeść coś słodkiego. W domu tylko powidła, ale i jajka, mąka, cukier, mleko. Macie jakiś pomysł? Nie chce mi się za bardzo nic robić, ale potrzeba silniejsza. Może omlet? Bo gofry odpadają, chyba że naleśniki.

13 lata 10 miesiąc temu #140137 przez Lucy
masuska Ty tez bez faceta? A gdzie Twoj sie podzial? Ja nie w temacie...

13 lata 10 miesiąc temu #140159 przez masuska
Lucy, mój to w pracy, ktoś musi przecież zarabiać:) A co do przyjemności to już ze 2 miesiące nic nie teges. Nawet nie pamiętam od kiedy mam zakaz. A jak już można to on się boi.

Zjadłam naleśniki, a wolałabym ryż ze śmietaną, cukrem i cynamonem:( Ech nie mam już miejsca:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka