BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu #411942 przez Olga
Ja mam za tydz.szczepienie to raczej dopiero wtedy małego zważę,chyba,że będzie mi się chciało iść w tym tyg.na szpital,bo to w środę będziemy już 6 tyg.kończyli :laugh: ale jak dwa tyg.temu było 5.5kg to teraz na bank przeszło 6kg. :) Ignaś jak cycola wyciągnie,to za żadne skarby mu na siłę szybciej jak za 2,5-3 godz nie włożę cyca do buźki.Takie ma wtedy nerwy,że szok. :angry: musi przyjść jego godzina karmienia,nic na siłę :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #411943 przez chłopek
daners i by sie Kswcio w tedy w fontnnie znalazł gdyby nie babcia.
a w biedronce od 30 body za 9.90

12 lata 8 miesiąc temu #412044 przez Olga
Co tu dzisiaj z rana taka cisza.Chyba mamusie jeszcze śpią z maluszkami :laugh:

My mamy nocki coraz ładniejsze,Ignaś zjadł o 23 i dopiero o 4 następne karmienie i później o 7.Tak to mi się podoba-pojadł i pospał do 8.30,poleżał w leżaczku i już od prawie godz.znów śpi.Moja Marika ma pretensje,że on ciągle śpi,ale widocznie tyle potrzebuje,przyjdzie czas,to będzie baraszkował,aż im się znudzi.Wczoraj już zdjęcia Marika oglądała,kiedy Olga zaczynała się czymś bardziej interesować,bo mały już po malutku zaczyna pukać w zabawki i się fajnie świadomie uśmiechać,ale do zabawy jeszcze troszkę :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 8 miesiąc temu #412049 przez Daria23
hej laseczki u mnie nocka tak sobie maly obudzil sie o 1;30 potem zasnal dopiero po 3 a po 4 znowu pobudka i znowu zasniecie po godzinie nie wiem co ten moj bombel tak malo spi jak obudzil sie o 8 to dopiero teraz probuje zasnać coraz dluzsze te przerwy w spaniu...
a u nas dzis taki skwar:(:(chyba dzis dopiero wieczorem wyjdziemy na dwor:(:(

12 lata 8 miesiąc temu #412052 przez Olga
Daria u nas pogoda podobna,też nie zamierzam wychodzić prędzej jak po 17,albo i później :) To mój śpi naprawdę dużo,oczywiście zdarzają się gorsze dni,częściej jest śpiący ale nie może usnąć i się męczy wtedy,ale teraz np.zasnął sam w łóżeczku na brzuszku :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #412094 przez chłopek
u nas tez skwar siedzimy w domku
sebus obudził sie o 3 i gaworzyl i usmiechal do mamy :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #412113 przez bidol
Hej dziewczyny :kiss:

U Nas też zaobserwowałam skok rozwojowy :) Kamilka jest bardzo ruchliwa. Non stop macha nóżkami i rączkami. |Bardzo dużo się śmieje ( oczywiście też świadomie) ciągle się rozgląda i oczekuje zabawy. Jak się ją zaczepie i np łapie za nóżki to się śmieje- pasuje Jej taka zabawa :)
Nocki przesypia różnie- znaczy ładnie śpi, ale często je- bo co 2- 2,5 godz. no i całe w swoim łóżeczku :laugh:

Jedynie co - to że trzeba się nią cały czas zajmować - nie mam chwili nawet żeby tu wejść do Was :( Uwielbia bujanie i to nie koniecznie na rękach- :( może być wózek (zwykła jazda) lub leżaczek i tu musi byc wibracja i bujanie ręką- a jak przestaje to się budzi :dry:

rodzeństwo chce się zrzucić i kupić Kamilce jakiś fajny prezęt - a ja nie mam pojęcia co :unsure:
może taką huśtawkę :unsure:
allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybryd...1kg-i2567309941.html
co o tym myślicie??????

a to moja śpiąca królewna :lol:
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #412118 przez chłopek
bidol fajna taka hustawka
a Kamilka słodziaczek

12 lata 8 miesiąc temu #412122 przez maksiu
HEj przepraszam ze tak malo tu zagladam od czasu do czasu was podczytuje jakos natchnienia nie mam na internet, wczoraj wyslalam list uprzedzajacy mlodych rodzicow przed tym lekarzem co leczyl blazeja do gazety ciekawe czy przyjma,

My mielismy bioderka na 14 ale musielismy odwolac szczepienia mamy przesuniete jak na razie o 3 miesiace w pazdzierniku mamy wizyte u zakaznego to wtedy bedzie wiadomo keidy co i jak mozemy sie szczepic, w piatek mamy chrzciny ale bez mszy ze wzgldu na to iz maly ma tak powazna chorobe a nasz kosciol jest zimny nie chce by tam marznal i moze cos zlapal a zalezy mi na ochrzczeniu tzn odnowieniu bo mielismy chrest w ilawie w szpitalu, U nas nocki tez lad ne blazej ladnie je spi

12 lata 8 miesiąc temu #412126 przez Daria23
Bidolku- fajna ta hustawka podoba mi się.Mi też się pytali co chce na chrzciny i sama nie wiem powiedziałam że chce karuzele na łóżeczko i mate edukacyjna napewno...
Nasza Królewna prześliczna:)

A my wczoraj byliśmy pół dnia na plaży a to fotka z wczoraj:)
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #412131 przez maksiu
super te wasze maluszki tylko pozazdroscic tych spacerkow

12 lata 8 miesiąc temu #412138 przez bidol
Chłopek - my chyba też pieluchę ortopedyczną będziemy nosili :( ortopeda odłożył to na okres po upałach ;) u nas za mały kąt odchylenia jest- powinien być ok 60stopni a u Nas jest ok 50 stopni :(

Maksiu
- dobrze zrobiłaś - takich konowałów powinno się na zbity pyst wyrzucać i szerokim łukiem omijać :angry:
a i proszę bardzo o zdjęcie Błażejka :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - ja miałam matę i sprzedałam - mało się przydawała :dry: a Tymcio śliczny :kiss: :unsure: :unsure: chyba lupi spac w wózeczku :lol:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #412142 przez chłopek
bidol ja to nawet nie wiem czy jest jakies odchylenie bo sie doczytac nie moge on do ksiazeczki cos wpisall i dopatrzylam sie ze jakies 80 pisze, ale o co chodzi to nie wiem.
a co do pieluchy my tylko w domu nosimy bo jak taki upał to nie chce mu zakladac jak gdzies idziemy

mój tez lubi w wózku spac na rekach sie denerwuje

12 lata 8 miesiąc temu #412152 przez maksiu
bidol zdjecia sa kilka stron wczesnieja karmi na pokarm super!:)

12 lata 8 miesiąc temu #412154 przez Kamyczka
Bidol świetna ta huśtaweczka :) a Kamilka słodka :blink: :kiss:
Daria Tymuś przesłodki :kiss:
Daners mój od wczoraj mniej spi i marudny jakiś :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka