BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #651049 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #651073 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #651086 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #651093 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu #651164 przez MamaEmilki

11 lata 11 miesiąc temu #651188 przez Olga
ME pogody sie nie utrafi,ale masz już to z głowy,teraz jeszcze biały tydzień i po kłopocie :blink: a wiadomo,że Emilka malutka i źle się czuła.Pewnie gdyby miała ze 3-4 mies to by to lepiej zniosła,niż teraz.U was idą w 2 czy w 3 kl.do komuni :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #651218 przez Majowka
czesc dziewczyny,

u nas iscie plazowy dzien
nie wiem czy widzialyscie na fejsie, no i nie wiem czy sie wszystkim otwiera ten link:
vine.co/v/b0HUPWvijTB?fb_action_ids=1020...n_id=288381481237582

to nowa aplikacja z ktorej zczelam korzystac niedawno, nie za bardzo wiem jeszcze jak :laugh:

jutro ma byc 29st, wiec sama pojade z Lukim na plaze, zobaczymy czy dam rade z tymi tobalami, wozkiem, parasolka, etc..

Odnosnie nocek, to dramat trwa... mleka nie chce :( ...teraz spi tu obok na sofie, bo w lozeczku sie co chwile budzi z krzykiem... :(

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651277 przez Misiowa
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie cały tydzień bo opiekowałam się córeczką kuzynki i powiem wam że się trochę przeraziłam:D Wyjście na dwór z dwójką maluchów (10 miesięcy i półtora roku) to nie lada wyczyn;) Wieczorami byłam tak wykończona że nawet nie czytałam forum:( nie dam rady Was niestety nadrobić. Ale obiecuję poprawę :laugh:

U nas też była ładna pogoda ale nie takie upały jak u was:) Widziałam zdjęcia! Wszystkie maluchy super!! No i buziakiii dla wszystkich solenizantów:*:*:*:*:*:*Już niedługo stuknie roczek :ohmy:

Mamusie mam pytanko do was. Czy wasze dzieciaczki teraz jak się tak dużo ruszają to przybierają na wadze? Bo Hania znowu zrobiła nam niespodziankę i pomimo tego że ładnie je to od ostatniego ważenia (półtora miesiąca temu) schudła 100 gram. Niby nie dużo ale wystarczyło żebym się trochę zmartwiła :silly:

Majówka ale macie super pogodę:) Lato w pełni:) Nie zazdroszczę nie przespanych nocek
:( Oby jak najszybciej minęło Lucaskowi.

A tu parę zdjęć Haniuli:)

I jedno z Lenką
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #651321 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #651323 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu #651358 przez Daria23
Hej Kochane witamy si,e po weekendzie.W weekend byliśmy u znajomych na grilu-a raczej na jego końcówce-Tymek zasnął dopiero po 22.On ostatnio codziennie o 22 idzie spać,wolałal jak chiodził o 19 bo mieliśmy czas wolny tylko dla siebie teraz niestety go nie ma bo idziemy spać razem z małym.
Sesja się nie odbyła bo lało niesamowicie:(znowu przełożona na za tydzień.

Misiowa-Hancia przecudna :*

A my się też pochwalimy co tam:)Tymek zaczął chodzić za dwie rączki:)dla nas to mega sukces:)i już sie nie chwieje wiadomo czasm straci równowage ale postęp ogromny z tym co byłoz;)

11 lata 11 miesiąc temu #651362 przez bidol
hej dziewczyny.

przepraszam że się nie odzywam, ale mam strasznego doła.
Babcia od wczoraj jest w szpitalu. Ma niewydolność jelit i zatrzymanie moczu :( strasznie się męczy. Jak byłyśmy u niej w domu w z soboty na niedziele to tak cierpiała :( jelita przez skórę było widać :( no i wujek jednak nie wytrzymał i na szczęście wezwał karetkę.
Nie mam z kim Kamili zostawić bo już od świtu bym u niej siedziała tym bardziej że teraz jest na miejscu bo szpital jest w moim mieście.Ostatnio mnie nie poznała nie dała się pocałować i przytulić - :( tak mi jej żal. Dziś ma być chirurg i ma zdecydować czy przeprowadzą na Babci operację bo w przeciwnym razie się zamęczy :( Zapalenie płuc ustępuje - tyle dobrych informacji :(

Kamila ma straszny kaszel - lece z nią do lekarza na 13.00 :( już mam dość - zbyt wiele na głowie - i jeszcze ostatni tydzień z Jędrulą się strasznie kłóciłam :(

życie nie ma sensu...

Ignaś - buziakuje :kiss: :kiss: :kiss:

Misiowa - Hancia jest cudna - taka delikatna - super :kiss: jest urocza. Co do wagi to Kamila była szczepiona jakieś 1,5 miesiąca temu i ważyła 9300 później ją ważyłam i 10 kg ważyła a teraz 9,5 kg więc schudła ale ja się nie martwię bo mała sporo się rusza - raczkuje z resztą w takie upały troszkę mniej je :)
a jak wózeczek się sprawuje??

KM- nie wiem czy pisałam - słodki jest Kacperek - taki szczypiorek do schrupania. No i ja też uwielbiam jak dziecko klęczy na kolankach- tak słodko to wygląda bo te nóżki takie maleńkie są :) :)

Lusia - piękne fotki z Nikosiem. Super pamiątka będzie :)

Majówka - ale Lucaskowi dobrze :) jaki zrelaksowany :) :) współczuję nocek :kiss:

My mamy kolejnego ząbka - to już 6 :)

ME - to super że już po komunii :)
My też wczoraj byliśmy u mojego chrześniaka :lol: kasy troszkę ubyło :S ale byłam taka wściekła na księdza. Msza trwała ponad 3,5 godz. Rodzice już dzieci przystępujące do komunii na rękach wynosili a dodam że było upalnie :(

M_M - jestem jestem :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka
- powodzenia :kiss: :kiss: :kiss:

Krecik - też mam teraz taką przylepę :side:

11 lata 11 miesiąc temu #651363 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu #651369 przez bidol
Daria - gratulacje dla Tymka - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #651371 przez Kamykowa84

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka