- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- krecik
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- z moim Stasiem super jest!!
mam nadzieje, że się nie obrazicie ,ale przedewszystkim interesowały mnie fotki Darii ze ślubu- naprawdę pięknbie wyglądałaś
niestety nie miałąm czasu doczytać dokładnie
słoneczko, mam nadzieje, że po wizycie będzie lepiej, tymczasem wytrwałości:)
bidol, wypoczełaś troszkę w rabce i teraz odnowa masz zmartwienie, kurcze nigdy nie ma w życiu tqak, żeby byla głowa spokojna:(
no i.... no i co mialam komu napisać- zapomniałam!!
jak już pisałąm kiedyś, wszystkie dzieciaczki są naprawde super
my niestety dołączamy do grona marudników, mój mały po szpitalu stał się istnym cycoholikiem, jeszcze z miesiąc temu w dzień piersi nie tknął, a teraz strasznie dużo mi je np. obiadek poprawia piersią... juz sama nie wiem
teraz jesteśmu u teściów- tylko jedna nocka- jupi, cały dzień na polku:D
a tak jeszcze do czwartku u rodziców, jestem mega zadowolona, kiedy mi się podoba wyskakujemy na podwórko, bez ubierania, malowania, szykowania, tak jak stoimy tylko czapulke na słoneczko zakładamy, ja to mojego też rozbieram( tzn, tak jak siebie), jedynie co mnie powstrzymuje, żeby bardziej go nie rozbierać to moja Mama:" zobaczysz, będziecie w nocy jechać do lekarza"
super , ze już jestem:D
milego, tymrazem wieczoru, idę kąpać gówniarzyka!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
- słoneczko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Szczęśliwa mamusia :)
Maksiu,Chlopek wszystko ok ?
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

słoneczko jak robię tylko dla małego,to na parze i na masełku,już z dwóch jajek.Mały garnek,trochę wody,a na garnek talerzyk i jajeczko się ścina podczas gotowania wody

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
No mama juz sie rozgoscila i Filipek po jakiejś 1-2 godz juz babcia oczarowany na nowo

U mas zimno jakies 10-12 st ale w domu chodzimy na krótki rękawek bo cieplo mamy a moja mama juz chciała Filipa usypial w kocu polarowym

Nie wiem jak u was ale tutaj zimno i silny wiatr wiał plus deszcz na przemian ze słońcem mimo to wybraliśmy sie z mama na plac zabaw i juz przed sama furtka Filipek zdecydował ze bedzie spal i zasol

No cóż trzeba bedzie powrorzyc

Pochwale sie ze juz kolejny dzien Filipek jadl obiadek z dwóch dan. Robię tak ze najpierw daje danie właściwe a zupke na dojedzenie bo on tak jeszcze duzo nie zjada. Dzis zjadł jednak troszeczke marcheweczki w kostkę, ziemniaczka, rozyczke kalafiorka i zoltko- wszystko oddzielnie ułożone na talerzyku i zgniecione widelcem oprócz marchwki i zjadl, szok

Od jutra gotuje zupe czysta plus makaron lub ryż moze taka zasmakuje.
A wy mamusie co podjecie na obiadki?
I jeszcze jak wy ściąganie katarek maluszkom? Ja nie daje rady w dwie osoby to robimy i jest straszna histeria, boje sie ze mu krzywdę zrobię kiedyś.a katar ma nadal straszny!!
Przypomniało mi sie ze jajecznicę mozna w mokrofalowce zrobic. Ja mam w pracy o silnej mocy i nastawiony na 40 sek jest do połowy sciete wyjmujemy mieszamy o znów na 40 sek i gotowe

Kamykowa- Powodzenia w znalezieniu pracy ma pewno sie uda.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

AiF to teraz masz mamę przy sobie

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nie mam w ogole czasu nawet do was zajrzec. Pogode mamy bardzo ladna, wiec w domu nawet sie nie chce siedziec. Poza tym szykujemy sie na mega wydatki za 3 dni (wyplata

Poza tym u nas wielki balagan, Miro wreszcie zaczal interesowac sie zabawkami i wszystko porozwalane po podlodze.
U nas jutro dzien matki, maz ma chyba wolne i pewnie bedzie chcial do tesciowej jechac

Ja przechodze istne pieko, nie dosc, ze ostatnimi dniami nie moge poradzic sobie z usypianiem juniora (wczoraj usypialam go prawie 3 godziny), to jeszcze mam @ od 2 tygodni

No i Miro ma juz 6. zebola. I chyba dolne dwojki mu ida jeszcze. Cwaniak potrafi wszedzie wejsc, kiedys wszedl pod krzeselko do karmienia i zachaczyl ubraniem o taka srubke i nie mogl sie wydostac, a w kuchni to juz w ogole go trzeba pilnowac, lapie za szuflady, lodowke, piekarnik i wszystko otwiera. Nawet na balkon kiedys mu sie udalo przecisnac, mimo ze zastawilam krzeslami, zeby nie wyszedl. Oczy w tylku trzeba miec.
Moze uda mi sie was podczytac teraz, poki Miro spi. To zmykam do lektury.
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
AiF u nas tez jest codziennie po 13 stopni

Olga- chyba i ja skorzystam z twojego przepisu, zobaczymy czy kacpra bialko nie uczuli. Niestety odpadly nam jogurty z menu, bo maly ma po nich biegunke

- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kamykowa84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- km
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- mloda_mamuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1