BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 dzień temu #648330 przez lusiamamanikosia
huśtawka na spacerku obowiązkowo :)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #648331 przez lusiamamanikosia
na kręciołku :) Nikuś go uwielbia :)
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #648332 przez lusiamamanikosia
Załączniki:

12 lata 1 dzień temu #648336 przez Kamykowa84
Lusia super wygladacie a co jest nie tak z twoimi wlosami?Masz fajny naturalny kolorek i wloski wygladaja na 'grube' :blink:
Daria za rok 30tka :ohmy:

12 lata 1 dzień temu #648348 przez lusiamamanikosia
Kamyczka - one są farbowane :P a no muszę je jakoś wycieniować trochę coś zrobić by się jakoś fajnie układały bo już dawno ''tak długich'' nie miałam :P a prostować mi się ich nie chce a jak nie wyprostuje to nie ładnie wyglądają :D

12 lata 18 godzin temu #648631 przez Anna77
Czy ja dobrze widzę :ohmy: Od 6 godzin nikt się nie odezwał :unsure: No nieźle :P

Lusia przepięknie razem wyglądacie.

A ja wreszcie usiadłam. Ciągle w biegu dzisiaj. Padam. Nie lubię tych czwartków, bo jestem sama. Do tego jeszcze Kamil pojechał z dziewczyną na obiadek do teściów (prawie 170km pociągiem :ohmy: eh ta młodość :laugh: ), więc musiałam zapakować Matiego i na 18 zasuwałam z nimi na trening Kuby. Tam zjedliśmy kolację, a po powrocie kąpanie i do spania.
Kuba wsuwa kolację i też zaraz idzie spać.

Daria bo przypomniało mi się, że pytałaś. Mateusz wieczorem przed 19 dostaje kaszkę na 150 ml wody i idzie spać. Mleko dostaje od kilku dni tylko rano, jak się obudzi. Już od kilku nocek się nie budzi. Chyba będę musiała mu wprowadzić jakieś mleko do picia na śniadanka, na które nie będzie kaszki.

12 lata 15 godzin temu #648793 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #648812 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 6 godzin temu #648872 przez Majowka
czesc dziewczyny,

U nas tragiczna nocka, wyglada na to ze ma jakis mlekowstret, nie pil nic przed spaniem, cala noc i teraz tez nie chce, nn stop pobudki z niewiadomo jakiego powodu....

AiF, fajany obiadek mieliscie

Olga, super fotki! takie wakacyjne

Daria, piekny Tymus!

Lusia, super Nikus, pieknie razem wygladacie. Ale masz dobrze z ta hojna babcia..

Anna, wczorajsza nocka nawet w miare, bo poszedl pozno spac i o 3h wypil mleko, wiec rewelacyjna w porownaniu do dzisiejszej :dry:

M-M, fajnie, ze Oli sie nauczul spac w lozeczku

12 lata 5 godzin temu #648920 przez Daria23
Hej Kochane i ja się witam z rańca.U nas nocka wmiare oki pobudka dwa razy ale za drugim razem musiałam go zabrać do naszego łóżka.Kurcze Tymek ostatnio na noc tylko zasypia w naszym łóżku ze mną bo jak go odłoże do łóżeczka to tak krzyczy i aż sie cały trzesie z tego płaczu:(ale co ciekawe w dzień zasypia bez problemu w łóżeczku tylko na noc robi takie jazdy.Jak już zaśnie ze mną na łóżku to go odkładam do łóżeczka ale w nocy czy nad ranem się obudzi to znowu musimy go wziąść do siebie bo nie zaśnie...jak myślicie dlaczego tak robi?i co mam robić żeby znowu go nauczyć spania w łóżeczku na noc?boje się że przyzwyczai się do naszego łóżka.Dziwi mnie to bo on od małego zawsze zasypiał sam bez noszenia itp w łóżeczku a co teraz mu się stało????

Lusia-super focie ale ty też laska jesteś i chyba młodziutka jesteś co?
Kamyczka-no i co z tego że 30??kobieto my tu gadamy o 30stce a nie 60siątce:)
Majówka-może to zęby ?Tymek jak mu wtedy wychodziły też nie chciał mleka..

U nas dziś pochmurno i strasznie parno -czyżby jakaś burza się kroiła?

W niedziele mamy sesje zdjęciową oby tym razem pogoda dopisała.

12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #649061 przez km
hej dziewczyny dzisiaj mam wolne wiec moge w koncu do Was zajrzec. Widze ze pogoda w Polsce jest superowa :) u nas tez bylo ladnie w poniedzialek i wtorek , 20stopni w cieniu :lol: , wiec Kacper tez juz biegal w krotkich spodenkach i bez bucikow. Oczom nie moglam uwierzyc jak pisalyscie jak dzieci poubierane w polsce, te matki jakby przyjechaly tutaj to chyba w kombinezon by ubraly te dzieci. U nas znowu wrocila angielska pogoda czyli standardowo 13 stopni i deszcz, my sie juz przyzwyczailismy, i tylko w bluzie kacper smiga bez czapki. Nie wiem dlaczego w Pl jest mania nakladania dzieciom czapek na kazda pogode, moze niech sobie te matki tez ubiora czapke i zobacza czy im nie jest cieplo, jak dla mnie takie dzieci jak nasze ubiera sie juz tak jak siebie, w koncu to nei sa juz noworodki i skoro ja mam krotki rekaw to Kacper tez, czapka idzie w ruch jak temp jest poznizej 10 stopni.
Widze ze niektore maluchy daja w kosc, u nas tez nieciekawie, zwlaszcza na taty zmianie, moj to nie ma cierpliwosci i Kacper potrafi go wyprowadzic z rownowagi w 2 minuty, zwlaszcza podczas jedzenia :lol: . Czy wasze dzieci siedza ladnie w krzeselkach ? bo Kacper go nienawidzi, wysiedzi minute i pozniej juz w nim stoi i karmienie jest na stojaco, ja tam jeszcze daje rade ale maz to godzine karmi malego :lol: . Juz oznajmil zebym zapomniala o drugim dziecku, bo nie wyobraza sobie siedzenia z dwojka, bo przy drugim nie zamierzam zostac w domu.

majowka- super lucasek chodzi :) . Kacper tez osttanio ma mlekowstret i nic na noc nie wypija, takze chodiz spac glodny, nie wiem co mu sie stalo.

mm-jakiej firmy jest to mleko smakowe i gdzie je znalazlas? to jest tez mleko dla niemowlat sypane do wody ?

Daria chyba ci jeszcze nie gratulowalam, wszystkiego naj na nowej drodze zycie :) pieknie wygladalas , jak ksiezniczka :)

bidol- jak zwykle super zdjecie kamilki

a to moj lobuz
Załączniki:

12 lata 3 godzin temu - 12 lata 3 godzin temu #649099 przez Olga
Witam mamusie.

Myślałam,że u nas po burzy się ochłodzi,a tu znów upał :silly: Mały m wczoraj spadł z łózka przy zasypianiu w południe,na szczęście nic mu się nie stało,ale z placzem zaraz zasnął,a jak wstał,to pokazywał wszystkim gdzie bam zrobił i jak płakał ha ha.Takie małe,a na swój sposób jakie mądre są dzieciaczki.I dzisiaj jak go usypiałam,to jak się zbliżał do krawędzi łożka,to patrzył się na mnie i mówił "bam"-cwaniak jeden :silly: Zaliczył też dzisiaj szafkę nocną,więc upadki się zaczynają i chyba będą nieuniknione :( ale guza nie mamy żadnego :lol:

słoneczko pytałaś o te buciki,czy moga być jako pierwsz :unsure: Pewnie,że tak,z befado są dobre buciki,ze znaczkiem zdrowej stopy,więc jak najbardziej wskazane :silly: a kupiłaś już małemu :unsure:

km jakie sliczne fotki-uwielbiam jak tak dzieci fajnie klęczą jak na ostatnim zdjęciu :blink: Nie wszystkie tak potrafią :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 godzin temu #649182 przez lusiamamanikosia
Daria - mam 25 lat :)

Majówka - babcia oszalała na punkcie swojego wnuczka :D

KM - śliczny maluszek :D zdjęcie na huśtawce super !!!

Olga - no niestety trzeba jakoś przeżyć ich upadki , mój to chce wszędzie wchodzić a ostanio próbował na taboret wejść :P

A tu Mój łobuziak wcina arbuza :)
Załączniki:

12 lata 1 godzinę temu #649213 przez słoneczko
czesc dziewczyny ja tak na szybko bo maly jest dzis mega marudny:@

Majowka wspolczuje ci tych nocek :( moze to od zebow bo dzieci niechca pic jak ich zabki bola buziaki

OLga dzieki,tak kupilam ale jeszcze nie przyszly,a Ignas to niezle guzow sie nabawil;)

Daria pytalas jak sie czuje ide w przyszlym tyg do lekarza bo mam silne bole niedowytrzymania :( nawet czasem ruszyc z bolu sie niemoge,a Tymus sliczny chlopczyk a jaka fajna minka;)

12 lata 1 godzinę temu #649216 przez słoneczko
Lusia slicznie Nikosiowi w tych ogrodniczkach ale ma super ten swoj plac zabaw;) siedzi Nikos w nim i sie bawi dlugo? a Ty piekna kobietka jestes;) mlodsza odemnie ;)

Km no to niezle Kacperek wykonczyl tatusia no no no ;) faceci niemaja cierpliwosci;) a lobuziak Twoj jest do schrupania:D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka