BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #649875 przez km
AiF- te owocki to są pomieszane z manna, bardziej mu wtedy smakuje. To dużo mleczka wypija filipek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649876 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649877 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #649909 przez Daria23
Hej Kochane witam się w weekend:)U nas noc oki choć w nocy trzeba było małego wziąść do siebie bo obudził sie i był lament.Pobudka 6;30 jak zwykle.
Mój mąż jak zwykle w pracy :(ale obiecał że popołudniu jedziemy na zakupy do Poznania:)Musze sobie strzelić sukienke bo 1 czerwca idziemy na wesele-ehh zostawimy nasze dziecko w jego pierwszy dzień dziecka:(ale co zrobić....

U nas już chłodno i szaro buro a jutro sesja:(pecha mamy z tą pogodą coś:(

Kamyczka-czym ty sie martwisz wogóle?Tymek nie siada sam i nawet nie próbuje .Wciąż sie czołga i nie ma zamiaru raczkować ale jakoś sie tym nie martwie bo widze że jest zdrowy i uśmiechnięty.Nie ma co się martwić jakbym miała porównywać Tymka i Ignasia który jest nawet młodszy o pare dni to bym musiała się załamać:) także sie nie martw.

Mały zasnął więc trzeba to wykorzystać i posprzątać co nie co.
Buziaki i miłego weekendu:*

11 lata 11 miesiąc temu #649913 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #649935 przez Majowka
AiF, wiesz on niby sie przesuwal w sposob podobny do raczkowania, ale do tylu. Z dnia na dzien ruszyl do przodu i kolankami zaczal poruszac (prawa/lewa)...oczywscie Antonio go jakos zmobilizowal...no i teraz skonczylo sie zostawianie go na chwile w salonie i robienie zupy, kolacji w kuchni, prania, etc :dry:

A z tymi posilkami, to pediatra mi zawsze mowi, ze mam owoc razem z obiadem...niby myslalm, ze to za duzo, ale zjada ostatnio i ma to sens bo niektore witaminy, zeby sie wchlonic musze miec jakis skladniki mineralne...

u nas noc bezadziena, 2 butle mleka do wylania... :dry:

11 lata 11 miesiąc temu #649969 przez km
hej dziewczyny u nas noc ok o po 5 maly wypil 100 ml mleka i jak zwykle o 8 180 ml kaszki.Zobaczymy jak dzisiaj bedzie z kolacja. Tylko ze wychodzimy popoludniu do znajomych i przez ta kolacje nie bedziemy mogli dlugo posiedziec tylko 19 :30 do domu, bo pozniej bedzie za bardzo padniety i nie zje nic lyzeczka. Ja chyba bede dawac kolacje przed kapiela, bo pozniej w pizamie bedzie caly brudny , buzia rece. Mleko pil przed snem po kapieli.

majowka-moj by nie dal rady po zupie jeszcze zjesc owoce. Tym bardziej ze duzo je zupki.

mm- oj to niefajnie macie z tymi nocami. Probowalam osttanio zn alezc to mleko smakowe, oblecialam wszystkie polki dla dzieci i nic takiego nie znalazlam. Jest tylko na lodowkach takie mleko bananowe , truskawkowe, waniliowe i czekoladowe , ale to takie co ja je pije, normalne krowie tylko ze smakowe, nie modyfikowane dla dzieci.

Daria- pogoda sie nie przejmuj, tylko zeby nie lalo. My tez pamietam mielismy fatalna pogode z 12 stopni bylo, mielismy juz odwolywac po ja bylam w 7 miesiacu ciazy i balam sie przeziebic, ale ubralam kortke skorzana bezowa zamiast bolerka od slubu i nawet fajnie to wyszlo. Na zdjeciach tak pogody nie widac, fotograf poprawi wszystko w fotoszopie :silly:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649970 przez Olga
Hej mamusie-ja wyspana jak zwykle,nie było w nocy pobudki :silly: U nas dzisiaj deszczowo :( :( :(

km mamy podobny jadłospis :lol:

8.00 - kaszka 240ml zawsze wypita
10-11 - kaszka na wodzie też ok 200,ale łyżeczką
13-14 - zależy o której wstanie obiad,cały duży słoiczek,albo normalna zupka itp.
17-17.30 -owoc,jogurt lub danonki,co kilka dni jajecznica.
20 - po kapaniu 240 kaszki
W między czasie zjada ze 2-3 wafelki od lodów,herbatka lub woda,chrupki czasami,ale rzadko.

słoneczko u was dzisiaj otwarcie galerii,czy jutro :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #650222 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #650252 przez Kamykowa84

11 lata 11 miesiąc temu #650291 przez słoneczko
Olga otwarcie bylo 8 maja, w week ten ma byc Magda Gessler i Malgorzata Rozenek

11 lata 11 miesiąc temu #650292 przez słoneczko
Majowka gratulacje dla Lucaska z okazji raczkowania.

mloda_mamuska wspolczuje Ci kochana, to Ci Olinus daje popalic:( ja tez szukalam mleka smakowego i niema nigdzie

Olga jak robisz jajecznice dla Ignasia? moglabys mi napisac?

11 lata 11 miesiąc temu #650297 przez słoneczko
Olga buziaki dla slicznego Ignasia od ciotki i Pawelka:*

Kamyczka mnie tez glowa boli dzis od pogody pewnie:( co tam u was?

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #650305 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

11 lata 11 miesiąc temu #650307 przez Kamykowa84
słoneczko napisał:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka