BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 11 miesiąc temu #649223 przez słoneczko
Anna gratuluje przespanych nocek :|

mloda_mamuska fajnie ze Olinus tyle je;) a jakie mleko i platki dajesz Olinusiowi?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #649242 przez Daria23
Słoneczko-w takim razie trzymam kciuki za badania itp bądź dzielna Kochana napewno Pawełek doda ci sił:*

Lusia-ja mam 24lata:)a Nikoś słodki na golaska:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649250 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #649256 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #649310 przez słoneczko
musze sie pochwalic :D Pawcio juz sam stoi bez zadnej trzymanki :D

11 lata 11 miesiąc temu #649343 przez Anna77
AiF tak żebym nie zapomniała. Nadal dostaje dwa razy dziennie z reguły. Ostatnio zauważyłam jednak, że coś mi marudzi przy jedzeniu i stwierdziłam że przydałoby się troszkę urozmaicić mu ten jadłospis. Na co drugie śniadanko na przykład dostanie chlebek z czymś.

Słoneczko no to gratulacje dla Pawełka :)

Olga uśmiech Ignasia polubiony, skomentowany i udostępniony :blink: Trzymamy mocno kciuki :)

A Mateusz non stop chce wstawać przy wszystkim i ma z tego niezłą radochę. Coraz częściej mam wrażenie, że podobnie jak Ignaś, nie będzie normalnie raczkował, tylko zacznie chodzić.

Nie będę miała czasu pewnie wpadać w weekend. Dzisiaj wieczorem muszę jechać do mamy, a jutro jedziemy na działkę. Najpierw popracować na swojej, a popołudniu zlot rodzinny u teściów na działce. Może w niedzielę wieczorem mi się uda, więc już teraz się usprawiedliwiam :S

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649353 przez Olga
Dziewczynki jak możecie,to prosimy o udostępnienie i komentarz,dzisiaj chyba są wyniki,a właśnie to się liczy :blink:

www.facebook.com/photo.php?fbid=65581593...98364&type=1&theater

Anna bardzo dziękujemy z Ignasiem i wszystkim,którzy zagłosowali :lol:

słoneczko zdrówka dla Ciebie :kiss: i gratulacje dla Pawełka :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 11 miesiąc temu #649432 przez lusiamamanikosia
Słoneczko - zależy od humoru Małego czasem siedzi długo bawi się piłeczkami ale najbardziej lubi swoją szczoteczką do ząbków się bawić a czasem ma dni że nie od razu wychodzi :) bo coś innego go bardziej interesuje :) a jak mogę wiedzieć ile masz lat ?? :) i gratulacje dla Pawełka :* - Mój narazie tylko trzyma się wszystkich możliwych rzeczy sam narazie jeszcze nie umie stać bo się giba :P

Daria - on to chudzinka jest jak jest na golaska :P

Kamyczka - dziękuje :*

11 lata 11 miesiąc temu #649475 przez słoneczko
Lusia mam 27 lat ale nikt niedaje mi wiecej niz 20 lat;) moj maly to jak zabawi sie sam 5 min to juz jest cos ;)

11 lata 11 miesiąc temu #649532 przez Majowka
KM, Kacperek cudowny! Super fotki!!!! Lato w pelni!

Lusia, Nikos jak wcina!!! super

Sloneczko, gratuluje! teraz czas na pierwsze samodzielne kroczki!

...pediatra mowil, ze mu zadne zabki nie ida... z drugiej strony juz od miesiaca mysle, ze to zabki...a zabkow jak nie ma, tak nie ma... taki etap pewni, krzyczy, ze bebenki pekaja...jak sie rozbudzi, jak mu chce dac mleko, ktorego nie che, jak wozek na minute stanie, etc... strach sie bac..mowie WAm...

a zapomnialam, LUCASEK OD WCZORAJ RACZKUJE!!!!!!!!!!!! wiec udalo sie! na razie wolniutko, ale przesuwa sie juz do przodu na kolankach!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649579 przez bidol
hej kochane :kiss:

ojjj - net mi nie działał od kilku dni - tylko w telefonie :dry:

Widziałam wszystknie dzieciaczki - są boooskie.

Daria - Tymcio jaką ma zadziorną minkę :lol: :lol: :lol: cudny jest :lol: :lol: :lol: :lol:

KM - no jesteś wreszcie- ale słodki Kacperek - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia
- super fotki :lol: :kiss: :kiss:

M_M - Olinek jest po prostu bajeczny :cheer: :cheer: :kiss: :kiss: :kiss: uwielbiam go :woohoo: :woohoo: :woohoo:
nr konta mi prześlij - bo aż mi wstyd :huh: :blush:

Olga- ale masz super dzieciaki - Marika chyba strasznie kocha Ignasia :unsure: :lol:

Majówka
- super - gratulacje dla Lucaska :cheer: :kiss: :kiss: :kiss:

bardzo przepraszam ale reszty nie pamiętam :(

Ojj - z moją babcią jest bardzo źle - kilka nocy z rzędu byłyśmy z siostrą u niej do 2.00 - chodzę już jak neptyk :( a ona tak strasznie się męczy. Cierpi- to widać. Potrafi całą noc nie spać tylko się kręci i błaga o śmierć :( :( :( tyle łez co ja ostatnio wylałam to się nie da opisać :( :( :( mam nadzieję że lekarka dzisiaj była i przepisała jej jakieś mocniejsze przeciwbólowe :(

a i spóźnione życzenia dla naszych solenizantów :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Słoneczko - buziaczki dla Pawełka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

poza tym u Nas lato na całego :lol: Kamilka już bardzo opalona pomimo że ją smaruję kremami z filtrem :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #649590 przez MamaEmilki
Hej dziewczyny\

U nas do przofu ,mala z dnia na dziec coraz lepiej chodzi :) co prawda jeszcze nie sama ,ale podtrzymujac sie wszystkiego dookola przejdzie po calym mieszkaniu i jak ja biore za rece zeby isc to wyrywa mi jedna -chce tylko za jedna isc :) aha i od wczoraj spodobalo sie jej jednak raczkowanie ,ahh te kobiety zmienne sa jednak :laugh:

sloneczko -wow wow to super ,to na dniach bedzie sam chodzil Pawelek :) gratulacje

olga-glosik oddany na slodziutkiego Ignasia :kiss:

daria- tymus powala tymi oczkami ,śliczny chlopczyk ,do mamusi podobny :blink:

kamykowa- jak tam Dominis ,raczkuje? chodzi? bo nic nie piszesz :)

no i mala mi juz tu ciagnie za myszke , sorki ale nie dam rady wszystkim odpiasac . :blush:

11 lata 11 miesiąc temu #649597 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #649623 przez mloda_mamuska

11 lata 11 miesiąc temu #649679 przez Olga
Mi znajoma ostatnio mówiła,że do roku powinno się wybić tylko 8 zębów,a reszta później :blink: Ja w sumie tego nie mogę sprawdzić,bo u nas jest póxno ząbkowanie,ale myslę,że coć musi zostać na później :silly:

U nas się ochłodziło,mały dwa rękawki o 18 miał :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka