- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nad nicka super - pobudka o 8

I takim sposobem z Kamka jestesmy juz po sniadanku

Olga - nie zalamuj mnie

Dzis chce ja zdjac z krzeselka a ona do mnie
- czekaj

Wzięła smoczka i mowi
- już

A dziadka tak ustawia ze az mi go troche szkoda

Ciekawa jestem jak tam nocka u Darii???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja już nie mam sił na niego aż ryczeć się chce czasem.
Powiedzcie mi co ja mam robić?
Bidol- Tymi ostatnio też tak ciężko przechodzi jakiś okres nie chce się sam bawić wciąż moim lub męża za rękę i trzeba z nim siedzieć w pokoju oczywiście nie można się bawić tymi zabawkami co on bo jest złość a jak widzi że czymś się bawisz to on też chce. Mówię ci cztery światy z tym Tymkiem. A co do pisków oj on też potrafi masakra jak się wydrze. Ja go tak kocham bo on jest naprawdę przesłodki i kochany ale tę noce mnie dobijaja:-(
- Daria23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
O to się imprezka szykuje:-)fajnie 18? Kkiedy to było:-)
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Mam Swojego Bąbelka :*

No też właśnie słyszałam że jak rodzeństwo już ze sobą nie mieszka to naglę stają się kochającym rodzeństwem, widziałam po znajomych

Bidol- dobrze na spokojnie to zrobisz jak będziesz mieć czas

A jak się Kamilka czuje ??

U nas Niki ma chwile jak cały dzień nie widzi Taty to podejdzie do niego i chce być ciągle z nim , wczoraj wieczorem chyba 3 mu dały trochę o sobie znać , dałam mu syropek przeciwbólowy i tylko u Taty chciał siedzieć na kolanach i ja podejść nie mogłam

Daria - no nie wiem co mogę Ci powiedzieć , jedynie chyba tylko żeby Tymkowi to szybko przeszło ... Niki zaczyna coraz częściej po troszku sam się bawić w swoim pokoju albo przynosi wszystkie swoje zabawki do nas do pokoju ... ale i są takie chwile że trzeba na niego zwracać uwagę i się z nim bawić bo inaczej ma swoje jakieś jazdy i szatan w niego wstępuje...
A tak z innej beczki ... myślicie że takie małe dzieci mogą zaczynać już lunatykować ?? Bo słyszałam że jest to dziedziczne , a ja bardzo lunatykowałam za dzieciństwa i wieku młodzieńczego ... Niki ma czasem wieczory ... śpi sobie ładnie i ma głęboki sen i nagle staje w łóżeczku powie swoje yyy...yyy... idę do niego kładę go a on śpi jak aniołek dalej ...
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja dzisiaj późno,bo od 10 na basenie z Ignasiem i babcią byliśmy-Olga miała zawody

Kibicowanie Ignasia chyba bardzo pomaga,bo zawsze z medalem wracamy

Marika na studniówkę się szykuje-teraz siedzi u fryzjera ha ha

daria nie wiem,jak Ci pomóc,nie miałam tak nigdy,ale są takie dzieci i chyba trzeba to przeczekać

lusia ja myślę,że już w tym wieku dzieci mogą lunatykować-tym bardziej,że może u was to być dziedziczne

bidol o mówię Ci,u nas to masakra,taka nienawiść jest.Marika to by naprawdę chciała,żeby było dobrze między nimi,ale Olga ma bardzo trudny charakter i zawsze coś odwali i ciągle są kłótnie-mam nadzieję,że to kiedyś minie

Ignaś z kolegą

I moja mistrzyni

- AniaiFilip
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Jestem jestem bidolku.
Nie moglam sie ogarnąć po powrocie i tak jak myslalam Tesc skacze wokół Filipka a ja wokół niego

Dzis mialam wolne od pracy a i tak nie było chwili zeby wejść na forum.
Bardzo sie za Wami stesknilam

Olga- Super fotki
Majowka- Mialam takie przeczucie ze cos z tym zapaleniem cewkii nie tak, dobrze ze nie musiał Lukasek brać antybiotyku. A filmik przezabawny tak fajnie sie Lukasek rusza

Filipek cos tam próbuje tańczyć ale dretwy jest

A jak dzidzia sie czuje kiedy masz teraz nast usg?
Bidol- Kamilka pewnie bunt 2 latka przechodzi ona taka dorosła ze pewnie szybciej ja dopadlo. Wytrwałości kochana. Moj Filfi daje czadu az dziadek w szoku jest

Daria- Wiesz jak tak piszesz o Tymku to jakbym Filipka widziała. On sie budzi w nocy ale zaraz zasypia. Potrafi tak kilka razy w nocy i ogólnie mało śpiący jest dzis znow nie spal w dzien ale za to usnol juz po 7 wiec sie relaksujemy. Tak samo jak u Was nie ma czasu na NIC!!!!
Wczoraj jak usnol o 4 to poszedł spac po 11!!!! I w nocy tez sie budzil! U nas zeby deginitywnie, jeden jest na wierzchu i jeszcze trzy...
Mi az wstyd do ludzi , oczy czerwone przekrwione i taka zaniedbana sie czuje ogólnie....
Lusia- Z bucikami i ciuszkami to warto spróbować.
Ok ide troche zadbać o siebie

Miłej nocki
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Gratulację dla Olgi że takie dobre miejsce zajęła

A zdjęcia Ignasia super :)te loczki ah

AiF - my też tęsknimy !!! Fajnie że Fifi ma tak dobrze z dziadkiem

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

AiF ciesz się,że dziadek tak fajnie zajmuje się wnusiem-to jest miłość,nie wszyscy posiadają taki instynkt

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Ja dopiero teraz, Bo goscie poszli, Lucas zasnal, troche juz sprzatnelam...
Dzis bylismy na duzych zakupach w tesco. Kupilismy tez druga podstawe isofix do fotelika dla braciszka i krzeselko nowe do karmienia la Lucaska. Bo to co mamy z chicco, jest super ale stoi w kuchni, a my jemy z Antonio kolacje w salonie I bez sensu z tym klocem tak chodzic.
Ostatnio po swojej kolacji (mielonej zupie) Lucas je nasza na rekach Antonio....
Takie cos kupilismy!
www.google.com/search?q=cadeira+stokke&c...%7CSQ_GR7mSspeFTM%3A
Z meblami sie zgra, Bo ciemny braz wybralismy I na troche wystarczy. Jedno krzeslo wyniesiemy I to bedzie na stale stalo.
AiF, dzieki Ze pytasz. Teraz mam wizyty co tydz, wiec co tydz Usg, lekarz tylko przekroj brzucha mierzy, tak obilcza wage dziecka, ale ogolnie to te wizyty sluza badaniu skurczy, ktg? Tak to sie w pl nazywa??
Wszystko dobrze! Maluszek sie duzo rusza! ...mi juz ciezko, brzuch duzy, plecy zaczely bolec, ciezej chodze.....czuc ze koniec blisko

Olga, gratulacje dla Olgi!!!! Brawo! A Ignas jak powaznie rozmawia z tym doroslym kolega hihi, sliczny jest!
Jak tam studniowka?
- lusiamamanikosia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

To teraz czekamy na jakieś foto jak brzuszek wygląda

Olga - przykre to jak się bliscy zachowują ... nawet z Nami ojciec Maksa nie ma już kontaktu jak kiedyś - nas już odwiedza od 4 miesięcy jak tu mieszkamy już sami wcześniej były wymówki że mama jest w domu i tak nie bardzo by chciał a teraz eh szkoda gadać ...
- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Lusia No, wlasnie tak jak u nas wlasnie!
Dzieki! Mam nadzieje, ze bedzie w nim siedzial. Jak nie on to brat

Znajomi kupili tylko podstawke na krzeslo, ale to mi sie wydaje jeszcze zbyt niestabilne...
www.eurekakids.pt/bebe/babybjorn/assento...e-cadeira-cor-branco
Ja juz wstalam. Lucas jeszcze spi na sofie w salonie...wiec czekam az sie obudzi.
Nocka spokojna, tylko o 4h juz sie obudzil, wiec mu mleko zrobilam, ale nie chcial i w lozeczku tez nie chcial, wiec go w salonie polozylam I poszlam do sypialni....
No bez sensu z tym spaniem jego na sofie ale spi jak zabity, to po co mam cos zmieniac.
Zobaczymy jak to bedzie jak braciszek sie pojawi, wtedy bede go ustawiac, teraz sama musze spac, wiec wszystko mi jedno

A brzuszek to tel dzis zrobie I wstawie na mamuski na fb, moze byc?
Bo chyba juz zadnej fotki profes aparatem sie nie doczekam....zreszta odrosty mam juz, a jeszcze chce Ze 2-3 tyg poczekac z fryzjerem...wiec nawet nie w glowie mi jakies pozowania

- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mój skarb już zasypia,a ja kończę obiadek

W tyg idziemy na sesję fotograficzną,tylko ciężko się pod pasować pod Mariki plan,a chce im wszystkim razem zrobić

majóweczka to zakupy udane,to dobrze

Jejkuś już tylko miesiąc wam został i będziecie razem z maluszkiem

Lusia oj przykre to,ale teraz już rzadko zdarzają się takie babcie i dziadkowie,jak my mieliśmy ( ja bynajmniej miałam super babcię ) i moja mama też jest świetną babcią,ale to 1 na 100 się trafi

Marika wróciła o 7,teraz już się pomału szykuje na poprawiny - zadowolona jest,tylko mówi,ze trochę ciasno było

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
niejestem w stanie Was nadrobic bo dlugo mnie niebylo ;/ ale normalnie brak czasu a raczej sil...
jeszcze choroba sie do mnie przyplatala i wczoraj padlam o 19;30 spac i wstalam po 12 godz. normalnie przemeczenie mialam chyba mega ;P nigdy tyle nie spalam '\
widze pobierznie ze Bidol i Daria to macie "jazde" z maluszkami. Czybzy to jakis kolejny okres przejsciowy - tylko moje ;] zabawki mama hmmmm
Olga foty superasne. i Gratki dla córusi.
niemam sily nawet sie rozpisywac bo rece ciezko podnosic;/ ja niewiem co mi sie dzieje;/ wiec niebede tu truc i sobie ide.
Trzymajcie sie cieplusio bo na polku mrooozno ;]
P.s zawital i u nas mroz i lekkie sniezek ale malusio narazie na sanie
wpasdne wieczorem moze bedzie ktos do konwersacji ;]
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zdrówka Ci życzę-niech Ci siły wracają

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Powiedz mi, jak sprzedajesz ciuszki na tych grupach, to najpierw ci przelewaja pieniazki, a pozniej ty wysylasz?
Daners, zdrowka!