- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #236966 przez madziaska
Witam kobietki moje kochane 
Mam juz internet, cuda sie zdarzaja
I nawet WAS nadrobila. Przeprzaszam, ze kazdej nie odpisze, ale duuuuzo tego bylo 
Malinka gratuluje Michaski, jesy slodka
Iva Nadia jest cudna, ten nosek....
Luska jeszcze raz dziekuje za troske :*
Ochhhh jak fajnie do WAS wrocic
U mnie cisza, jem tylko jak opetana
Ale to ostatnia szansa, aby zjesc to na co ma sie ochote 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam juz internet, cuda sie zdarzaja
Malinka gratuluje Michaski, jesy slodka
Iva Nadia jest cudna, ten nosek....
Luska jeszcze raz dziekuje za troske :*
Ochhhh jak fajnie do WAS wrocic
U mnie cisza, jem tylko jak opetana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 7 miesiąc temu #236976 przez kima
Hej Laseczki, Kubuś już wykąpany, nakarmiony i mam nadzieję, że chwilkę pośpi 
Madzia, wyglądasz kwitnąco
Kupiłam koperek włoski i mam nadzieję, że będą piękne, głośne bączki szły aż miło
Mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzidziusie - po wypraqniu pieluszek tetrowych do podkładania do ulania, itd gotujecie je za każdym razem?
Ok lece się kąpać póki mały śpi
Madzia, wyglądasz kwitnąco
Kupiłam koperek włoski i mam nadzieję, że będą piękne, głośne bączki szły aż miło
Mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzidziusie - po wypraqniu pieluszek tetrowych do podkładania do ulania, itd gotujecie je za każdym razem?
Ok lece się kąpać póki mały śpi
- Aleksandra
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237002 przez Aleksandra
Kima ja je tylko piorę w 60 stopniach i prasuję. Koper powinien wam pomóc bo i ty na tym skorzystasz
....gorzej z twoim mężem
- @nulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237122 przez [email protected]
Lusia-to rzeczywiscie cwaniak mały z tymi latarkami. Moj Domiś to taki troche boi-dupa wiec moge czasem cos tym wskorac:P hehe pętelka z włosów na palcu tez moze wystraszyc:D w sumie jak puchnie to lipa-ale babcie kochają wnukow bardziej jak swoje dzieci(ponoć) wiec się nie martw...moze ja tez powinnam zrobic probe mlodemu przed porodówką? Ma spac u tesciowej ale ona jest dla niego jak mega wielka zabawka i robi wszysciutko co on chce wiec on u nich jest najszczesliwszy na swiecie:)
Emka-tylko sie ciesz ze niunia zaczyna tak spac-a co do mleka to niezle to jest co? Mi tryskało samo na odleglosc haha super ze udał Wam sie pierwszy spacerek-tez juz sie nie moge doczekac!!! No i super ze waga Ci tak szybko leci:D a maleńka wydaje mi się do Ciebie podobna:)
Malinka ale masz cudaśna córcię!!! I jaką ma czuprynkę!!
Ania-masakra co piszesz! Trzba bylo to gdzies zglosic ja pierdziele co lekarz! Jak on by mial porod prowadzic?!?
A skurczami sie nie przejmuj, same przyjda nagle, nie wiadomo kiedy!
RÓŻA-no bidulka z tym zębem jestes, alemozemy tylko cie pocieszac i trzymac kciuki ze zejdzie ropien:( strasznie mi Ciebie szkoda-
Oluś-super ze macie taka doktorke, juz kiedys pisalam ze grunt to ludzki lekarz a Wasza widze jest do tegokompetentna i kochana-ma kobiecina podejscie:) no imnie dzisiaj mam prasowanko zrobiła eh ale super! A ja w ten czas pierniczki pieklam:P Olo i moj Domis to chyba budas był, jemu nic nie przeszkadzało:P moze troche sie wiercił jak miał kupę, ale nigdy nie płakał!
Iva-no to super macie pieszczoszke małą
chcialabym zobaczyc jak robi ten dziubek:) powiedz mi prosze w jakim miescie mieszkasz?
Batmanik-kurcze mozna sie zdenerwowac, bony to jednakniezly dodatek przed swietami zawsze jest
Moj spi od 20,10 wiec mam luz
a w szpitalu od razu przeciez wywołania nie zrobią, zawszze sprawdzają najpierw więc się nie boj-zycze Ci zeby po teście oxytocynowym sam Cie poród dopadł-tak jest najfajniej chyba:)
Madziaska-wspaniale ze znowu jestes z nami! Sliczną foteczkę dodałaś-wyglądasz tak słodko i kobieco:)]
Kima-nigdy nie gotowałam! Mysle ze mega gorące zelazko wystarczy-ale sprawdz, daj małemu bez gotowania i jak nie wyskoczy mu nic to nie bedziesz musiała gotowaniem sie męczyć
ja dzisiaj miałam od rana zaganiany dzień-jak zawsze z resztą
pojechałąm do zgorzelca szukać ładnego wiaderka zeby zdjecie dziecku w wiaderku zrobic-taka moda teraz a ja foografuje noworodki a wiaderka niemam jeszcze:P u nas nic sie dostac nie da-dziura taka, koniec swiata!! wiec kupilam zwykle zelazne wiadra i spreje:) Adam pomalowal ja wycielam gwiazdki i mam ladne wiaderka hehehe potem dokończylam czapusie na drutach i upieklam pierniczi-wlasciwie przed chwila skonczylam!
obiecalam fotki wiec zaraz dodam-ale pierniczki dopiero jutro bede ozdabiac wiec sie nie przestraszcie:P
Emka-tylko sie ciesz ze niunia zaczyna tak spac-a co do mleka to niezle to jest co? Mi tryskało samo na odleglosc haha super ze udał Wam sie pierwszy spacerek-tez juz sie nie moge doczekac!!! No i super ze waga Ci tak szybko leci:D a maleńka wydaje mi się do Ciebie podobna:)
Malinka ale masz cudaśna córcię!!! I jaką ma czuprynkę!!
Ania-masakra co piszesz! Trzba bylo to gdzies zglosic ja pierdziele co lekarz! Jak on by mial porod prowadzic?!?
A skurczami sie nie przejmuj, same przyjda nagle, nie wiadomo kiedy!
RÓŻA-no bidulka z tym zębem jestes, alemozemy tylko cie pocieszac i trzymac kciuki ze zejdzie ropien:( strasznie mi Ciebie szkoda-
Oluś-super ze macie taka doktorke, juz kiedys pisalam ze grunt to ludzki lekarz a Wasza widze jest do tegokompetentna i kochana-ma kobiecina podejscie:) no imnie dzisiaj mam prasowanko zrobiła eh ale super! A ja w ten czas pierniczki pieklam:P Olo i moj Domis to chyba budas był, jemu nic nie przeszkadzało:P moze troche sie wiercił jak miał kupę, ale nigdy nie płakał!
Iva-no to super macie pieszczoszke małą
Batmanik-kurcze mozna sie zdenerwowac, bony to jednakniezly dodatek przed swietami zawsze jest
Moj spi od 20,10 wiec mam luz
Madziaska-wspaniale ze znowu jestes z nami! Sliczną foteczkę dodałaś-wyglądasz tak słodko i kobieco:)]
Kima-nigdy nie gotowałam! Mysle ze mega gorące zelazko wystarczy-ale sprawdz, daj małemu bez gotowania i jak nie wyskoczy mu nic to nie bedziesz musiała gotowaniem sie męczyć
ja dzisiaj miałam od rana zaganiany dzień-jak zawsze z resztą
pojechałąm do zgorzelca szukać ładnego wiaderka zeby zdjecie dziecku w wiaderku zrobic-taka moda teraz a ja foografuje noworodki a wiaderka niemam jeszcze:P u nas nic sie dostac nie da-dziura taka, koniec swiata!! wiec kupilam zwykle zelazne wiadra i spreje:) Adam pomalowal ja wycielam gwiazdki i mam ladne wiaderka hehehe potem dokończylam czapusie na drutach i upieklam pierniczi-wlasciwie przed chwila skonczylam!
obiecalam fotki wiec zaraz dodam-ale pierniczki dopiero jutro bede ozdabiac wiec sie nie przestraszcie:P
- Aleksandra
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237123 przez Aleksandra
Sarna robisz takie artystyczne zdjęcia dzieciaczkom??? Ale super !! Strasznie mi się podobają takie zdjęcia. Ja kiedyś robiłam na drutach, ale takie proste rzeczy jak szalik czy kocyk ale to było ze 14 lat temu i teraz to musiałby mi ktoś pokazać dla przypomnienia, chyba pojadę z tym kiedyś do mojej babci. Na szydełku też umiałam robić....ech...dobrze by było sobie to przypomnieć
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237131 przez [email protected]
super! mnie nie ma kto nauczyc, tzn na drutach mama z babcią mnie uczyly bo sie uparłam ale ciezko mi szlo, juz zalapalam-ale hobby moje to nie bedzie:P robie teraz zeby miec do zdjec.
ale szydelka ni jak zalapac nie moge-no i wkurzam sie ze ze mi ne wychodzi-wiec nie ucze sie wiecej bojeszcze druty by mi zbrzydły na amen!
co do zdjeci-to ja sie rozkrecam, nie mam jeszcze zamowien, robie znajomym za darmo w ramach nauli ale chce tak zarabiac-wiec kupuje teraz duzo rzeczy zeby synkowi porobic zdjecia i sie miec jakk reklamowac:)
ale szydelka ni jak zalapac nie moge-no i wkurzam sie ze ze mi ne wychodzi-wiec nie ucze sie wiecej bojeszcze druty by mi zbrzydły na amen!
co do zdjeci-to ja sie rozkrecam, nie mam jeszcze zamowien, robie znajomym za darmo w ramach nauli ale chce tak zarabiac-wiec kupuje teraz duzo rzeczy zeby synkowi porobic zdjecia i sie miec jakk reklamowac:)
- Aleksandra
-
Autor - Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237151 przez Aleksandra
Szkoda, że tak daleko ode mnie mieszkasz to byśmy się spotkały na sesję
Kurczę fajnie by było mieć takie zdjęcie 
Zmykam spac
Do juterka
Zmykam spac
Do juterka
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
Mniej Więcej
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #237157 przez Kredka
Ja właśnie wyszłam z mega długiej kąpieli...1,5 godziny z gazetą w ręku
+ capuccino
Tego potrzebowałam
porządnie się wymoczyć 
Sarna ja kiedys robiłam na drutach i na szydełku. To było dawno temu a teraz to nie wiem czy bym umiała..
Mam kolezanke co amatorsko robi zdjecia. Mozna sie uczyc metod ujmowania kadru ale tego wyczucia artysty zaden kurs nie nauczy. Fajnie miec swoją pasję
@nulka (nie-) dzieki za zyczenia

Kima ja wyprałam w 60 stopniach i wyprasowałam w bardzo wys temp i mysle ze wystarczy. Przeciez chodzi tu o zabicie bakterii a od tego jest zelasko
Madziaska wyglądasz kwitnąco
Sarna pierniczki rewelacyjne
Czapusia super
Sarna ja kiedys robiłam na drutach i na szydełku. To było dawno temu a teraz to nie wiem czy bym umiała..
Mam kolezanke co amatorsko robi zdjecia. Mozna sie uczyc metod ujmowania kadru ale tego wyczucia artysty zaden kurs nie nauczy. Fajnie miec swoją pasję
@nulka (nie-) dzieki za zyczenia
Kima ja wyprałam w 60 stopniach i wyprasowałam w bardzo wys temp i mysle ze wystarczy. Przeciez chodzi tu o zabicie bakterii a od tego jest zelasko
Madziaska wyglądasz kwitnąco
Sarna pierniczki rewelacyjne
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez Kredka.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237168 przez emkapl84
Hejka!!!
Moje malenstwo znowu dzis bylo bardzo laskawe dla mamy
bo obudzila sie w nocy tylko raz na karmienie
to chyba dlatego, ze wczoraj odwiedzili nas goscie i pewnie troszke ja wymeczyli 
Sarna jestes pierwsza osobą, ktora uwaza, ze natalka jest do mnie podobna
strasznie sie ciesze, bo jak ktos przychodzi to zawsze tylko jeden komentarz, ze caly tatus z Natalki...ale mnie sie wydaje, ze z dnia na dzien coraz bardziej jest podobna do mnie
i dobrze 
dzis wybieramy sie na kolejny spacerek a po poludniu wpadna kolezanki z pracy na kawke i ciasteczka..
milej niedzieli dla wszystkich!!!
a zapomnialabym sie pochwalic..odpadl dzis pepuszek!!!!a tak sie balam bo tak brzydko pachnial i myslalalm, ze cos jest nie tak..a tu zrana taka mila niespodzianka...wiecie moze jak go teraz pielegnowac bo do tej pory to praktycznie nie ruszalam okolicy pepka...
Moje malenstwo znowu dzis bylo bardzo laskawe dla mamy
Sarna jestes pierwsza osobą, ktora uwaza, ze natalka jest do mnie podobna
dzis wybieramy sie na kolejny spacerek a po poludniu wpadna kolezanki z pracy na kawke i ciasteczka..
milej niedzieli dla wszystkich!!!
a zapomnialabym sie pochwalic..odpadl dzis pepuszek!!!!a tak sie balam bo tak brzydko pachnial i myslalalm, ze cos jest nie tak..a tu zrana taka mila niespodzianka...wiecie moze jak go teraz pielegnowac bo do tej pory to praktycznie nie ruszalam okolicy pepka...
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #237177 przez aniaa_
Dzien dobry bardzo mamusie 
Sarna ale z ciebie zdolniacha,
cudne pierniczki i czapeczki, jestem pod wrażeniem.
A juz nie moge sie doczekać az zrobisz sesje i wrzucisz zdjęcia.
Emka to cudownie, żw pepuszek juz odpadł
Kurde a ja myślałam, że w piątek cały czop juz ze mnie wyleciał, a dzisiaj znowu, kurde skad mam wiedzieć czy to wszytko??
Sarna ale z ciebie zdolniacha,
A juz nie moge sie doczekać az zrobisz sesje i wrzucisz zdjęcia.
Emka to cudownie, żw pepuszek juz odpadł
Kurde a ja myślałam, że w piątek cały czop juz ze mnie wyleciał, a dzisiaj znowu, kurde skad mam wiedzieć czy to wszytko??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez aniaa_.
- Róża
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #237209 przez Róża
Dzien dobry 
Sarna - pierniczki cudo, artystka z Ciebie prawdziwa
zrobie takie na swięta, nie ma co ! jak znajde czas, hi hi hi
Widze, ze masz pasję jak mój mąż, on z aparatem najchetniej by sie nie rozstawał, też amatorsko, ale cały czas mamy nadzieję, ze z czasem to bedzie jego źródło zarobku, bo to cudnie połączyć pracę z pasją
Jak jedziemy gdzies nawet nie na wakacje, tylko na jeden dzien, to rzadko kto da rade przejrzec wszystkie fotki które zrobil,a jak człowieka dorwie, ojjj ... 
Ania- chyba dopiero jak się zacznie, będziesz miała pewność, ze to już koniec, ostatnio sie zastanawiaąłm, ze jak zacznie mi odchodzić, to czy tak raz i z głowy, ale widze, ze to w takim razie taka studnia bez dna
Ja te pieluszki tetrowe które mam naszykowane, to tez wyprałam w 60stopniach i wyprasowalam i już, mma nadzieje, ze starczy
Oj, mnie czeka prasowanie, może dziś się zabiore, bo troche mi lepiej, widze że moja bulwa zaczyna miec biały czubek, więc może to dziadostwo zacznie powoli sobie schodzić z dziąsła, a i tak caly dzien sama siedzę, to chociaz cos pożytecznego zrobię ... nie wiem, gdzie chowac te ubranka, kupiliśmy kilka pudeł duzych plastikowych, zamykam i bede gdzies ustawiać, bo ostatnio nas tez koleżanka obdarowała, takimi fajnymi juz na roczek połtora, komoda, a to juz dawno zapchana
Miłej niedzieli dziewczynki, u mnie to szaro i ponuro
Sarna - pierniczki cudo, artystka z Ciebie prawdziwa
Ania- chyba dopiero jak się zacznie, będziesz miała pewność, ze to już koniec, ostatnio sie zastanawiaąłm, ze jak zacznie mi odchodzić, to czy tak raz i z głowy, ale widze, ze to w takim razie taka studnia bez dna
Ja te pieluszki tetrowe które mam naszykowane, to tez wyprałam w 60stopniach i wyprasowalam i już, mma nadzieje, ze starczy
Oj, mnie czeka prasowanie, może dziś się zabiore, bo troche mi lepiej, widze że moja bulwa zaczyna miec biały czubek, więc może to dziadostwo zacznie powoli sobie schodzić z dziąsła, a i tak caly dzien sama siedzę, to chociaz cos pożytecznego zrobię ... nie wiem, gdzie chowac te ubranka, kupiliśmy kilka pudeł duzych plastikowych, zamykam i bede gdzies ustawiać, bo ostatnio nas tez koleżanka obdarowała, takimi fajnymi juz na roczek połtora, komoda, a to juz dawno zapchana
Miłej niedzieli dziewczynki, u mnie to szaro i ponuro
Moderatorzy: ilona