- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246534 przez Aleksandra
Oj Emka wspólczuję ci z całego serca 
Natalka dopiero skończyła jeśc. Taka nienajedzona byłą, że na 3 razy jadła...
Dorcia a nie ma problemu z zasypianiem? Natalka nie zawsze uśnie bez rożka
a chciałabym, żeby usypiała pod kołderką...

Natalka dopiero skończyła jeśc. Taka nienajedzona byłą, że na 3 razy jadła...
Dorcia a nie ma problemu z zasypianiem? Natalka nie zawsze uśnie bez rożka

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #246564 przez luska
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusiu i czasem się ogarniesz ze wszystkimi obowiązkami i znajdziesz czas na wszytko.....no prawie wszystko ;)No co do ulewania to my dostaliśmy debridat to jest syropek bo młody tez był mistrzem w ulewaniu
A z tymi zagęszczaczami to jakaś pomyłka miałam Nutriton, bo ściągasz swoje mleczko i na każde 15ml(jak dobrze pamiętam) była miarka .Ja należąca do leniwych powiedziałam , ze ściągać nie będę a ulewanie to nie powód na przejście na butelkę , wiec dostaliśmy syropek i bardzo pomógł.Tyle , ze chyba na receptę.A sztuczne mleczko to tak jak piszesz Bebilon AR, tez zakupiliśmy w razie W.Kiedyś moja mam próbowała mu dać to pluł dalej jak widział hehe
Docia lenka jest przeurocza:)Fajnie , ze masz trochę rak do pomocy bo na początku to zawsze łatwiej
Eh Emka to masz nie ciekawie , trzymam kciuki za nocke:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusiu i czasem się ogarniesz ze wszystkimi obowiązkami i znajdziesz czas na wszytko.....no prawie wszystko ;)No co do ulewania to my dostaliśmy debridat to jest syropek bo młody tez był mistrzem w ulewaniu

Docia lenka jest przeurocza:)Fajnie , ze masz trochę rak do pomocy bo na początku to zawsze łatwiej

Eh Emka to masz nie ciekawie , trzymam kciuki za nocke:)
- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246566 przez aniaa_
Emka to może Natalka całą nocke prześpi,jak daje w dzien popalić
Maż dzisiaj był u mojego gina po zaświadczenie do becikowego i przy okazji podziękować, no i zapytał o to karmienie, to lekarz powiedział, żeby butle odstawić, a mały sam bedzie sobie regulował ilośc pokarmu jaką chce zjeść, na początku może być cieżko bo bedzie chciał ciągle przy cycu siedzieć, ale to sie unormuje, dlatego moge mieć dzisiaj ciężką noc, zzobaczy,y bardzo mi zależy na tym żeby karmić piersią. Powalczę
Dorcia śliczne zdjęcia Lenki.
Do mnie mamcia przyjeżdża w sobotę
tak sie cieszę
Maż dzisiaj był u mojego gina po zaświadczenie do becikowego i przy okazji podziękować, no i zapytał o to karmienie, to lekarz powiedział, żeby butle odstawić, a mały sam bedzie sobie regulował ilośc pokarmu jaką chce zjeść, na początku może być cieżko bo bedzie chciał ciągle przy cycu siedzieć, ale to sie unormuje, dlatego moge mieć dzisiaj ciężką noc, zzobaczy,y bardzo mi zależy na tym żeby karmić piersią. Powalczę
Dorcia śliczne zdjęcia Lenki.
Do mnie mamcia przyjeżdża w sobotę

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 5 miesiąc temu #246567 przez luska
Zazdroszczę wam już dziewuszki:)Macie już maleństwa przy sobie a ja czekam .Dzis miałam łóżeczko ubrać i pięknie poprasowałam przygotowałam wszytko poszłam na gore spojrzałam na łóżeczko i myślałam , ze zejdę na zawał
Nie wiem czemu ale tak się wystraszyłam , ze pochowałam wszytko , nie wiem nawet jak wam opisać to uczucie ale się wystraszyłam .Łukasz tez się boi dziś jak prasowałam to widziałam , jego przerażenie , nic nie mówił .Spytał się tylko czy pewna jestem , że chce ubrać..........Zwariuje do tego 30, bo siedzę jak na szpilkach
Juz by mogło się coś rozkręcać

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- TyszAnka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Bianka jest już z nami :)
Mniej Więcej
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #246589 przez Dorciaition
Emka trzymam kciuki za dzisiejszą nockę.
Moja to na prawdę śpi ciągle, aż za dużo. Dziś prawie cały dzień, więc już też zamartwiam się o noc.
Luśka będzie wszystko dobrze. Takie rzeczy 2 razy się nie zdarzają.
Vestusia Lenkę zawsze kładę na boczku. Boję się na pleckach.
Aniaa powodzenia. Jak masz wystarczającą ilość pokarmu to na pewno się uda
TyszAnka tak, właśnie te tabletki mam, ale jeszcze ich nie zażyłam.
Zdolniacha z Ciebie.
Vestusia po cc tak sobie. Myślałam, że umrę. A potem jeszcze te bóle głowy popunkcyjne. Masakrejszyn. Ale już jest w miarę ok.
Lecę, bo mała skrzeczy
Moja to na prawdę śpi ciągle, aż za dużo. Dziś prawie cały dzień, więc już też zamartwiam się o noc.
Luśka będzie wszystko dobrze. Takie rzeczy 2 razy się nie zdarzają.

Vestusia Lenkę zawsze kładę na boczku. Boję się na pleckach.
Aniaa powodzenia. Jak masz wystarczającą ilość pokarmu to na pewno się uda

TyszAnka tak, właśnie te tabletki mam, ale jeszcze ich nie zażyłam.
Zdolniacha z Ciebie.
Vestusia po cc tak sobie. Myślałam, że umrę. A potem jeszcze te bóle głowy popunkcyjne. Masakrejszyn. Ale już jest w miarę ok.
Lecę, bo mała skrzeczy

- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246606 przez jo_anna20
Ja brałam te tabletki przez ostatni tydzień... powiem Wam, że rzeczywiście mają mnóstwo skutków ubocznych - nie mogłam jeść, źle się czułam, ospałość, zmęczenie, do tego stany depresyjne. Wczoraj je odstawiłam. Do wszystkich moich zmartwień nie potrzebuję dodatkowych powodów.
- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246615 przez emkapl84
jejku jak piszecie ze wasze malenstwa tyle godzin spia to tylko pozazdroscic!!!!!!!
ja w dodatku zauwazylam, ze z sutkow nie leci mi takie wlasciwe biale mleko tylko jest strasznie rozwodnione
moze dlatego mala sie nie najada????ale tak jak pisalam przybiera super na wadze...wiec glodna raczej nie jest...eh mętlik mam w glowie...sama nie wiem co robic...to chyba ze zmeczenia...
ja w dodatku zauwazylam, ze z sutkow nie leci mi takie wlasciwe biale mleko tylko jest strasznie rozwodnione

- Aleksandra
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Natalia 04.10.2011 Nasza kochana kruszynka :)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246631 przez Aleksandra
Emka to pokarm z czasem ci zgęstnieje. Poza tym pierwsze mleko jakie wylatuje jest rzadkie, później gęste więc don't worry 
TyszAnka twoje dzieło jak zawsze cudowne

TyszAnka twoje dzieło jak zawsze cudowne

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246657 przez Milla
jo_anna20 napisał:
Lekarza kazał uważać na ciśnienie. Pożyczyłam od mamy ciśnieniomierz i sprawdzałamkilka razy dziennie. Obniżały mi ciśnienie, więc chodziłam trochę jak naćpana, kręciłomi się w głowie, bałam się jeździć samochodem.
Też je brałam w styczniuJa brałam te tabletki przez ostatni tydzień... powiem Wam, że rzeczywiście mają mnóstwo skutków ubocznych - nie mogłam jeść, źle się czułam, ospałość, zmęczenie, do tego stany depresyjne. Wczoraj je odstawiłam. Do wszystkich moich zmartwień nie potrzebuję dodatkowych powodów.

Lekarza kazał uważać na ciśnienie. Pożyczyłam od mamy ciśnieniomierz i sprawdzałamkilka razy dziennie. Obniżały mi ciśnienie, więc chodziłam trochę jak naćpana, kręciłomi się w głowie, bałam się jeździć samochodem.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #246670 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #246681 przez Dorciaition
Brałam te tabletki po urodzeniu Alanka. Nic mi nie było, ale teraz kto wie. Trochę mam stracha.
Ciśnienie mam wysokie więc może dobrze, że by mi spadło
Niee, na razie nie mam zamiaru ich brać.
Ciśnienie mam wysokie więc może dobrze, że by mi spadło

Niee, na razie nie mam zamiaru ich brać.
Moderatorzy: ilona