- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #172807 przez Suari
No ja już po zakupach, teraz czeka mnie tylko sprzątanko 
kredka- śliczny maluch
luska- fajny kącik dla malucha, a ten gościu z tego filmiku to pewnie Paweł Zawitkowski
często jest on w tv, a wczoraj w księgarni oglądałam jego książkę www.empik.com/mamo-tato-co-ty-na-to-zawi...od59024630,ksiazka-p
,może się nawet na nią skuszę 
i powiedz mi- jako doświadczona mama
czy rożek usztywniany wystarczy czy taki miękki też może się przydać ?
vestusia- ostatnio śniło mi się, że jednak dziewczynka była, ale mam dowody, że to synek
co do łóżeczka- to też podoba mi się takie z żyrafką, pewnie to samo co tobie

kredka- śliczny maluch

luska- fajny kącik dla malucha, a ten gościu z tego filmiku to pewnie Paweł Zawitkowski

i powiedz mi- jako doświadczona mama

vestusia- ostatnio śniło mi się, że jednak dziewczynka była, ale mam dowody, że to synek

Temat został zablokowany.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #172828 przez luska
Witam laseczki:)
Vestusia jak się przyjrzysz to tam masz taka biała rurke na niej własnie jest baldachim(a dokładnie ja mam moskitierę różnią się wymiarami)Tyle , ze teraz będzie inaczej zamontowana bo i inaczej będzie łóżeczko.a skoro chcesz to proszę już wklejam foty
Ale sen wrrr aż mnie dreszcz przeszedł po plerach.Kochana głowa do gory sny sie na odwrot spełniaja.Wiec z Zuzanka bedzie wszytko oki.
Sauri dokładnie, ten gości jak go lubię bo mi się bardzo spodobał w "Mamo to ja"Z Kurzajewska a ten film super no i Luis hehe takie dziecko bym chciała
A co do rozkow ja mam 4
W tym jeden nadal nówka w opakowaniu.Ale nie usztywniane one sa na tyle grobe i sztywne , ze starczy.Widomo , ze po praniach zrobia sie miekkie i mniej wypchane ale te usztywniane to mi sie malo praktyczne wydaja.W każdym razie nie miałam nie mam porównania a te miękkie mi wystarczyły i dobrze służyły tyle mogę napisać
Kredka no nie bobasek cudy.Zdjęcia super.Pozazdrościć tylko takich ujęć
Vestusia jak się przyjrzysz to tam masz taka biała rurke na niej własnie jest baldachim(a dokładnie ja mam moskitierę różnią się wymiarami)Tyle , ze teraz będzie inaczej zamontowana bo i inaczej będzie łóżeczko.a skoro chcesz to proszę już wklejam foty

Ale sen wrrr aż mnie dreszcz przeszedł po plerach.Kochana głowa do gory sny sie na odwrot spełniaja.Wiec z Zuzanka bedzie wszytko oki.
Sauri dokładnie, ten gości jak go lubię bo mi się bardzo spodobał w "Mamo to ja"Z Kurzajewska a ten film super no i Luis hehe takie dziecko bym chciała

Kredka no nie bobasek cudy.Zdjęcia super.Pozazdrościć tylko takich ujęć

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez luska.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #172850 przez vestusia
Luska
Olo cudowny! Jejor, jaki słodziak
Normalnie nie mogę się napatrzeć
Cudaśny!

Ja chyba nie będę się bawiła w żadne baldachimy czy moskitiery he, he
Jak dobrze Luska, że masz już wprawę i na pewno nie wszystko jest dla Ciebie takie "obce" jak dla nas
Te, które rodzą pierwszy raz same nie wiedzą, co jest potrzebne i mają więcej takich obaw.
Kurka, Olo cudaśny, taki mały Groszek
O, i Zuzia się w końcu rozbudza he, he
Już jestem spokojniejsza

Ja chyba nie będę się bawiła w żadne baldachimy czy moskitiery he, he

Jak dobrze Luska, że masz już wprawę i na pewno nie wszystko jest dla Ciebie takie "obce" jak dla nas

Kurka, Olo cudaśny, taki mały Groszek

O, i Zuzia się w końcu rozbudza he, he

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez vestusia.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #172856 przez vestusia
Ja tylko czekam do września, jak wrócę z Mamcią do .pl i wtedy jak zacznę zamawiać pozostałe rzeczy z allegro, to kurier chyba odmówi mi pomocy we wniesieniu tego na to 4 piętro ha, ha, ha
Ale kurka, nie zamówiłam wcześniej takiej pościeli w owieczki, bo nie miałam zbytnio kasy a teraz już jej nie ma
A taka słodka była. Pozostają mi więc żyrafki he, he 

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #172951 przez luska
Vestusia , teraz jest jeszce bardziej rozkoszny
Ale poczekaj jak Zuzie zobaczysz wtedy dopiero będzie ci huczało w głowie" jaka słodka" bo wiadomo swoje najsłodsze i najpiękniejsze
A racja , ze baldachim nie potrzebny.Ja bardzo szybko zdjęłam bo mnie wkurzało a potem dopiero zamontowałam w inny sposób i było oki.Ale urok nadaje ogromny 
Własnie ja wam zazdroszczę tech zakupow .Ale z drugiej strony sporo kasy mam w kieszeni mogę wydać na coś innego, albo po prostu tak jak zamierzam z macierzyńskim np odłożyć już na wakacje.Tyle , ze w zupełnie inny sposób kasę dostaje niż wy.Bo na rękę dają mi 3000zł od razu :lol:i do tego becikowe i teraz własnie sobie uswiadomiłam czy na 4 osoby nam się nie będzie należało jeszcze jeden tysiak
. Musze luknac jak to sie w naszym przypadku wylicza
Łozeczko śliczne.Właśnie ja miałam wziasc albo te albo te nasze ale przemowiły do mnie te płozy i funkcja kołyski
Vestusia ty z tymi żyrafkami to szalona jesteś
My juz po obiadku były gołabki
Od razu się przyznaje nie robiłam.Miałam kupne pudliszek
Ale tez dobre.Za to od rana babcia zrobiła po raz kolejny ciasto drożdżowe(pysznosci) a ja bezy.Z teściowa wymianę robimy i dostane trochę jabłecznika
Także dziś na słodko.Po południu przyjedzie moja mamitka z bratem , szwagierka ze swoja sunia przesłodka sindi
Wiec pełna chata gości i dobrze

Własnie ja wam zazdroszczę tech zakupow .Ale z drugiej strony sporo kasy mam w kieszeni mogę wydać na coś innego, albo po prostu tak jak zamierzam z macierzyńskim np odłożyć już na wakacje.Tyle , ze w zupełnie inny sposób kasę dostaje niż wy.Bo na rękę dają mi 3000zł od razu :lol:i do tego becikowe i teraz własnie sobie uswiadomiłam czy na 4 osoby nam się nie będzie należało jeszcze jeden tysiak

Łozeczko śliczne.Właśnie ja miałam wziasc albo te albo te nasze ale przemowiły do mnie te płozy i funkcja kołyski

Vestusia ty z tymi żyrafkami to szalona jesteś

My juz po obiadku były gołabki

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #173069 przez aniaa_
Hej mamuśki
Ja dzisiaj dopiero odpaliłam kompa
, pogoda nad morzem przecudowna, a mówili, że będzie ładnie tylko do piątku, a dzisiaj wstaje a tutaj taka niespodzianka
, chociaż jak dla mnie to ciut za gorąco 
Rano z mężem byliśmy w Słupsku pozałatwiać kilka spraw i zrobic zakupy na obiad, a jak już wróciliśmy do Ustki to trzeba było skorzystać z tak pieknej pogody i poszliśmy na lody na poromenade i muszę Wam powiedzieć, że nie moge sie doczekać przyszłego lata i chodzenia na plażę, opalania sie i kąpania w morzu, jak byli u mnie goście to chodziłam z nimi ale za długo też nie siedziałam bo jednak sie męczyłam tam tylko, za gorąco
i nie wygodnie 
Luska śliczny kącik dla malucha i cudnaśna pościel, nie mówiąc już o tym jaki słodziak z Twojego "Małego Smerfa"
Kredka cudna Dzidzia
Miłej soboty dziewczynki, ja dzisiaj uciekam wieczorem na pogaduchy do koleżanki
Ja dzisiaj dopiero odpaliłam kompa

Rano z mężem byliśmy w Słupsku pozałatwiać kilka spraw i zrobic zakupy na obiad, a jak już wróciliśmy do Ustki to trzeba było skorzystać z tak pieknej pogody i poszliśmy na lody na poromenade i muszę Wam powiedzieć, że nie moge sie doczekać przyszłego lata i chodzenia na plażę, opalania sie i kąpania w morzu, jak byli u mnie goście to chodziłam z nimi ale za długo też nie siedziałam bo jednak sie męczyłam tam tylko, za gorąco

Luska śliczny kącik dla malucha i cudnaśna pościel, nie mówiąc już o tym jaki słodziak z Twojego "Małego Smerfa"

Kredka cudna Dzidzia

Miłej soboty dziewczynki, ja dzisiaj uciekam wieczorem na pogaduchy do koleżanki

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez aniaa_.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #173089 przez iva 20
hej 
Luska masz taka sama posciel jak ja z tym baldachimem
tylko ja mam zolta w sloniki 
Mi to kolezanka dala bo wymienila posciel na inna wiec mi sie przyda
Ja obiadek na miescie bo bylam na zakupkach i kupilam niuni kilka rzeczy
Pozniej pojedziemy na spacerek nad morze
no juz przed nami 3 trysemestr i bedziemy siedziec z naszymi bobaskami niedlugo
ja tez sie tak ciesze a dzidzius przeslodki 
Ja tez was podczytuje i mowie ze trzeba wkoncu cos do was napisac laseczki
tez tak macie ze kazdy sie na was patrzy a przedewszystkim na brzuch bo gdzie bym nie poszla to sie na mnie patrza jak w obrazek

moja mala wlasnie mnie kopie hehe cieszy sie pewnie
wiec milego dzionka dziewczynki ja uciekam napisze podwieczorek jak juz bede w domku buziulki

Luska masz taka sama posciel jak ja z tym baldachimem

Mi to kolezanka dala bo wymienila posciel na inna wiec mi sie przyda

Ja obiadek na miescie bo bylam na zakupkach i kupilam niuni kilka rzeczy

Pozniej pojedziemy na spacerek nad morze

no juz przed nami 3 trysemestr i bedziemy siedziec z naszymi bobaskami niedlugo

Ja tez was podczytuje i mowie ze trzeba wkoncu cos do was napisac laseczki

tez tak macie ze kazdy sie na was patrzy a przedewszystkim na brzuch bo gdzie bym nie poszla to sie na mnie patrza jak w obrazek

moja mala wlasnie mnie kopie hehe cieszy sie pewnie

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #173242 przez Batmanik
Witam!!!
w ta niedziele pochmurna:(
ja zaszylam sie na weekend u rodzicow...w piatek biegusiem zbieralam sie bo kochana babcia rozpalala w piecu i caly dom zakopcila
co do zakupow to ja mam sporo tego odlozonego jeszcze tylko zostalo mi posortowac ale tylko sukieneczki jakies dokupic
a z urzadzaniem mieszkanka dla malenstwa ja Wam zazdroszcze bo ja musze czekac
a moja kruszynka mniej kopie ale chyba malo miejsca juz czuje kopniaczki w okolicach mostka...ach jak ten czas leci a ja w proszku jestem...
Luska hehe Olo swietny!!! ja tez mam gdzies zdjecie mojego smyka w stroju mikolaja
teraz taka sesja czeka moja kruszynke
no i Igora bo dostalam wiekszy stroj i mam nadzieje ze wcisne go choc do zdjecia;)
milej niedzieli!!!
w ta niedziele pochmurna:(
ja zaszylam sie na weekend u rodzicow...w piatek biegusiem zbieralam sie bo kochana babcia rozpalala w piecu i caly dom zakopcila

co do zakupow to ja mam sporo tego odlozonego jeszcze tylko zostalo mi posortowac ale tylko sukieneczki jakies dokupic

a z urzadzaniem mieszkanka dla malenstwa ja Wam zazdroszcze bo ja musze czekac

Luska hehe Olo swietny!!! ja tez mam gdzies zdjecie mojego smyka w stroju mikolaja

milej niedzieli!!!
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #173258 przez luska
hej laseczki ale cisza jak makiem zasiał.
W piecu rozpalała w sierpniu
??Ach masz z ta kobitka przeboje
My tez mam gdzieś większy strój .Ale na razie znalazłam czapek i spodnie .Tyle , ze mój tego na pewno nie ubierze .Raz , ze za grube do domu to chyba jednak za duże jeszcze
U nas pogoda jak na razie niezła ale duszno i pewnie zacznie padc.Dobrz , bo jak zacznie to Łukasz będzie miał przerwę i w końcu sie będziemy widzieli bo jak wychodzi o 8 tak wraca o 24
a ja dziś mega nie wyspana był grili .Potem z mam siedziałam i plotkowałam chyba do 2 w nocy i zanim sie jeszcze położyłam to chyba z 3 był ale za to młodzież spała ładnie .Skutek tego , ze z mamą w jednym łóżku.Dobrze , ze dziś każdy mi pomaga .Szwagierka wzięła Ola(na tabena on ja cigle podrywa a ja sie pytam czy mu sie podoba to zaciesza kiwa głowa i sie zawstydza)Babcia robi rosołek a ja z mamą drugie danie.Wiec luz jest całe szczęście
W piecu rozpalała w sierpniu

My tez mam gdzieś większy strój .Ale na razie znalazłam czapek i spodnie .Tyle , ze mój tego na pewno nie ubierze .Raz , ze za grube do domu to chyba jednak za duże jeszcze

U nas pogoda jak na razie niezła ale duszno i pewnie zacznie padc.Dobrz , bo jak zacznie to Łukasz będzie miał przerwę i w końcu sie będziemy widzieli bo jak wychodzi o 8 tak wraca o 24

a ja dziś mega nie wyspana był grili .Potem z mam siedziałam i plotkowałam chyba do 2 w nocy i zanim sie jeszcze położyłam to chyba z 3 był ale za to młodzież spała ładnie .Skutek tego , ze z mamą w jednym łóżku.Dobrze , ze dziś każdy mi pomaga .Szwagierka wzięła Ola(na tabena on ja cigle podrywa a ja sie pytam czy mu sie podoba to zaciesza kiwa głowa i sie zawstydza)Babcia robi rosołek a ja z mamą drugie danie.Wiec luz jest całe szczęście

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #173270 przez iva 20
Czesc laseczki 
hmmm zaczniemy od pogody bo sie chwalicie to ja nie bede gorsza u mnie tez pochmurno i zbiera sie na deszcz
wstalam juz jajecznice z mezulkiem zjadlam bo moj maly glodomorek glodny byl
my wczoraj tak samo balowali o 1 w nocy w domku
bylismy u znajomych posiedziec ... 
Batmanik a ty sie nie smuc ja mam pokoik wolny a narazie nic w nim nie robimy wiec nie jestes sama szykowaniem pokoju
ja zamierzam zrobic jak mala sie juz urodzi i bedzie wieksza bo teraz ten maluch bedzie z nami dzielil sypialkie
co bardzo sie z tego ciesze 
oooo wlasnie sie obudzila chyba je teraz to jajeczko co mamusia zjadla . za chwilke wam wstawie wozek ten co mam juz zamowiony z polski tylko czekac az przyjdzie
pokaze wam z allegro ze strony

hmmm zaczniemy od pogody bo sie chwalicie to ja nie bede gorsza u mnie tez pochmurno i zbiera sie na deszcz

Batmanik a ty sie nie smuc ja mam pokoik wolny a narazie nic w nim nie robimy wiec nie jestes sama szykowaniem pokoju

ja zamierzam zrobic jak mala sie juz urodzi i bedzie wieksza bo teraz ten maluch bedzie z nami dzielil sypialkie

oooo wlasnie sie obudzila chyba je teraz to jajeczko co mamusia zjadla . za chwilke wam wstawie wozek ten co mam juz zamowiony z polski tylko czekac az przyjdzie

pokaze wam z allegro ze strony
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #173272 przez iva 20
allegro.pl/coneco-wozek-2w1-barracuda-no...tis-i1736207453.html