BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 9 miesiąc temu #172807 przez Suari
No ja już po zakupach, teraz czeka mnie tylko sprzątanko :)

kredka- śliczny maluch :)

luska- fajny kącik dla malucha, a ten gościu z tego filmiku to pewnie Paweł Zawitkowski :) często jest on w tv, a wczoraj w księgarni oglądałam jego książkę www.empik.com/mamo-tato-co-ty-na-to-zawi...od59024630,ksiazka-p ,może się nawet na nią skuszę :)
i powiedz mi- jako doświadczona mama :) czy rożek usztywniany wystarczy czy taki miękki też może się przydać ?

vestusia- ostatnio śniło mi się, że jednak dziewczynka była, ale mam dowody, że to synek :laugh: co do łóżeczka- to też podoba mi się takie z żyrafką, pewnie to samo co tobie :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #172828 przez luska
Witam laseczki:)
Vestusia jak się przyjrzysz to tam masz taka biała rurke na niej własnie jest baldachim(a dokładnie ja mam moskitierę różnią się wymiarami)Tyle , ze teraz będzie inaczej zamontowana bo i inaczej będzie łóżeczko.a skoro chcesz to proszę już wklejam foty :lol:
Ale sen wrrr aż mnie dreszcz przeszedł po plerach.Kochana głowa do gory sny sie na odwrot spełniaja.Wiec z Zuzanka bedzie wszytko oki.

Sauri dokładnie, ten gości jak go lubię bo mi się bardzo spodobał w "Mamo to ja"Z Kurzajewska a ten film super no i Luis hehe takie dziecko bym chciała :laugh: A co do rozkow ja mam 4 B) W tym jeden nadal nówka w opakowaniu.Ale nie usztywniane one sa na tyle grobe i sztywne , ze starczy.Widomo , ze po praniach zrobia sie miekkie i mniej wypchane ale te usztywniane to mi sie malo praktyczne wydaja.W każdym razie nie miałam nie mam porównania a te miękkie mi wystarczyły i dobrze służyły tyle mogę napisać

Kredka no nie bobasek cudy.Zdjęcia super.Pozazdrościć tylko takich ujęć :)
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #172834 przez luska
miał miesiac
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #172850 przez vestusia
Luska :D :D :D Olo cudowny! Jejor, jaki słodziak :D :D :D Normalnie nie mogę się napatrzeć :D Cudaśny! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Ja chyba nie będę się bawiła w żadne baldachimy czy moskitiery he, he :D

Jak dobrze Luska, że masz już wprawę i na pewno nie wszystko jest dla Ciebie takie "obce" jak dla nas :D Te, które rodzą pierwszy raz same nie wiedzą, co jest potrzebne i mają więcej takich obaw.

Kurka, Olo cudaśny, taki mały Groszek :D

O, i Zuzia się w końcu rozbudza he, he :D Już jestem spokojniejsza :)
13 lata 9 miesiąc temu #172851 przez vestusia
Suari, pewnie chodzi nam o to samo łóżeczko. Mam rację? :D

13 lata 9 miesiąc temu #172853 przez Suari
dokładnie vestusia :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #172856 przez vestusia
Ja tylko czekam do września, jak wrócę z Mamcią do .pl i wtedy jak zacznę zamawiać pozostałe rzeczy z allegro, to kurier chyba odmówi mi pomocy we wniesieniu tego na to 4 piętro ha, ha, ha :D Ale kurka, nie zamówiłam wcześniej takiej pościeli w owieczki, bo nie miałam zbytnio kasy a teraz już jej nie ma :( A taka słodka była. Pozostają mi więc żyrafki he, he :D

13 lata 9 miesiąc temu #172860 przez vestusia
Tak patrzę Suari, że jesteś dokładnie jeden tydzień przede mną i Dorcią :) Ciekawe, kiedy u Ciebie wskoczy 7 miesiąc. Chyba jak 27 się skończy. To może jakoś za tydzień?

I pomyśleć, że już 3 trymestr przed nami :D
13 lata 9 miesiąc temu #172951 przez luska
Vestusia , teraz jest jeszce bardziej rozkoszny ;) Ale poczekaj jak Zuzie zobaczysz wtedy dopiero będzie ci huczało w głowie" jaka słodka" bo wiadomo swoje najsłodsze i najpiękniejsze :P A racja , ze baldachim nie potrzebny.Ja bardzo szybko zdjęłam bo mnie wkurzało a potem dopiero zamontowałam w inny sposób i było oki.Ale urok nadaje ogromny :lol:
Własnie ja wam zazdroszczę tech zakupow .Ale z drugiej strony sporo kasy mam w kieszeni mogę wydać na coś innego, albo po prostu tak jak zamierzam z macierzyńskim np odłożyć już na wakacje.Tyle , ze w zupełnie inny sposób kasę dostaje niż wy.Bo na rękę dają mi 3000zł od razu :lol:i do tego becikowe i teraz własnie sobie uswiadomiłam czy na 4 osoby nam się nie będzie należało jeszcze jeden tysiak :unsure: . Musze luknac jak to sie w naszym przypadku wylicza
Łozeczko śliczne.Właśnie ja miałam wziasc albo te albo te nasze ale przemowiły do mnie te płozy i funkcja kołyski :laugh:

Vestusia ty z tymi żyrafkami to szalona jesteś :lol:

My juz po obiadku były gołabki :lol: Od razu się przyznaje nie robiłam.Miałam kupne pudliszek :silly: Ale tez dobre.Za to od rana babcia zrobiła po raz kolejny ciasto drożdżowe(pysznosci) a ja bezy.Z teściowa wymianę robimy i dostane trochę jabłecznika :lol: Także dziś na słodko.Po południu przyjedzie moja mamitka z bratem , szwagierka ze swoja sunia przesłodka sindi :laugh: Wiec pełna chata gości i dobrze :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #173069 przez aniaa_
Hej mamuśki

Ja dzisiaj dopiero odpaliłam kompa :), pogoda nad morzem przecudowna, a mówili, że będzie ładnie tylko do piątku, a dzisiaj wstaje a tutaj taka niespodzianka :), chociaż jak dla mnie to ciut za gorąco :)

Rano z mężem byliśmy w Słupsku pozałatwiać kilka spraw i zrobic zakupy na obiad, a jak już wróciliśmy do Ustki to trzeba było skorzystać z tak pieknej pogody i poszliśmy na lody na poromenade i muszę Wam powiedzieć, że nie moge sie doczekać przyszłego lata i chodzenia na plażę, opalania sie i kąpania w morzu, jak byli u mnie goście to chodziłam z nimi ale za długo też nie siedziałam bo jednak sie męczyłam tam tylko, za gorąco :( i nie wygodnie :(

Luska śliczny kącik dla malucha i cudnaśna pościel, nie mówiąc już o tym jaki słodziak z Twojego "Małego Smerfa" :)

Kredka cudna Dzidzia :)

Miłej soboty dziewczynki, ja dzisiaj uciekam wieczorem na pogaduchy do koleżanki :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #173089 przez iva 20
hej :)
Luska masz taka sama posciel jak ja z tym baldachimem :D tylko ja mam zolta w sloniki :)
Mi to kolezanka dala bo wymienila posciel na inna wiec mi sie przyda :)
Ja obiadek na miescie bo bylam na zakupkach i kupilam niuni kilka rzeczy :)
Pozniej pojedziemy na spacerek nad morze :)
no juz przed nami 3 trysemestr i bedziemy siedziec z naszymi bobaskami niedlugo :):) ja tez sie tak ciesze a dzidzius przeslodki :silly:
Ja tez was podczytuje i mowie ze trzeba wkoncu cos do was napisac laseczki :)
tez tak macie ze kazdy sie na was patrzy a przedewszystkim na brzuch bo gdzie bym nie poszla to sie na mnie patrza jak w obrazek :lol: :lol:
moja mala wlasnie mnie kopie hehe cieszy sie pewnie :) wiec milego dzionka dziewczynki ja uciekam napisze podwieczorek jak juz bede w domku buziulki :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #173242 przez Batmanik
Witam!!!
w ta niedziele pochmurna:(
ja zaszylam sie na weekend u rodzicow...w piatek biegusiem zbieralam sie bo kochana babcia rozpalala w piecu i caly dom zakopcila :angry:

co do zakupow to ja mam sporo tego odlozonego jeszcze tylko zostalo mi posortowac ale tylko sukieneczki jakies dokupic :laugh:
a z urzadzaniem mieszkanka dla malenstwa ja Wam zazdroszcze bo ja musze czekac :( a moja kruszynka mniej kopie ale chyba malo miejsca juz czuje kopniaczki w okolicach mostka...ach jak ten czas leci a ja w proszku jestem...
Luska hehe Olo swietny!!! ja tez mam gdzies zdjecie mojego smyka w stroju mikolaja :laugh: teraz taka sesja czeka moja kruszynke :laugh: no i Igora bo dostalam wiekszy stroj i mam nadzieje ze wcisne go choc do zdjecia;)
milej niedzieli!!!
13 lata 9 miesiąc temu #173258 przez luska
hej laseczki ale cisza jak makiem zasiał.
W piecu rozpalała w sierpniu B) ??Ach masz z ta kobitka przeboje
My tez mam gdzieś większy strój .Ale na razie znalazłam czapek i spodnie .Tyle , ze mój tego na pewno nie ubierze .Raz , ze za grube do domu to chyba jednak za duże jeszcze :laugh:

U nas pogoda jak na razie niezła ale duszno i pewnie zacznie padc.Dobrz , bo jak zacznie to Łukasz będzie miał przerwę i w końcu sie będziemy widzieli bo jak wychodzi o 8 tak wraca o 24 :(
a ja dziś mega nie wyspana był grili .Potem z mam siedziałam i plotkowałam chyba do 2 w nocy i zanim sie jeszcze położyłam to chyba z 3 był ale za to młodzież spała ładnie .Skutek tego , ze z mamą w jednym łóżku.Dobrze , ze dziś każdy mi pomaga .Szwagierka wzięła Ola(na tabena on ja cigle podrywa a ja sie pytam czy mu sie podoba to zaciesza kiwa głowa i sie zawstydza)Babcia robi rosołek a ja z mamą drugie danie.Wiec luz jest całe szczęście :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #173270 przez iva 20
Czesc laseczki :)
hmmm zaczniemy od pogody bo sie chwalicie to ja nie bede gorsza u mnie tez pochmurno i zbiera sie na deszcz :( wstalam juz jajecznice z mezulkiem zjadlam bo moj maly glodomorek glodny byl :lol: :lol: my wczoraj tak samo balowali o 1 w nocy w domku :) bylismy u znajomych posiedziec ... :)
Batmanik a ty sie nie smuc ja mam pokoik wolny a narazie nic w nim nie robimy wiec nie jestes sama szykowaniem pokoju :)
ja zamierzam zrobic jak mala sie juz urodzi i bedzie wieksza bo teraz ten maluch bedzie z nami dzielil sypialkie :) co bardzo sie z tego ciesze :blink:

oooo wlasnie sie obudzila chyba je teraz to jajeczko co mamusia zjadla . za chwilke wam wstawie wozek ten co mam juz zamowiony z polski tylko czekac az przyjdzie :)
pokaze wam z allegro ze strony
13 lata 9 miesiąc temu #173272 przez iva 20
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby