BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #216898 przez aniaa_
Ale Wam normalnie zazdroszcze tych barszczyków :silly:

Kima bardzo ładnie :laugh:
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #216900 przez Dorciaition
Też bym chciała, ale nie umiem :(

Kima wierzę, że bez Mamci to cieżko by było. To są jednak kochane kobiety :lol:

Jednak Kubuś? Też ładnie :)

Mu drugiego raczej nie dajemy. Ewentualnie jeśli się urodzi 16.11- w mojej mamci urodziny. Wtedy bedzie Lena Joanna (po babci) :)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #216902 przez kima
Oj zjadłam gołąbka i pare kostek czekolady mlecznej z truskawką i idę leżeć - najlepszy sposób żeby troszkę przybrać ;)

Miłego wieczorku Laseczki :) :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #216903 przez Dorciaition
Dokładnie Kima ;)

A ja wziełam prysznic i zmykam na seriale ;)

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #216918 przez luska
Madzia tez sie zdziaiłam z tym goleniem.Myslałam , że to raczej jest wskazane.Musze luknąc na stronke mojego szpitala może też cos takiego jest , a zawsze to jakas podpowiedz co i jak.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mi to się obiad ostatnio barszczyki i pierogi.........za mną wiecie co chodzie hehehe pizza składniki mam i chyba jutro na kolacje zrobię :P
13 lata 6 miesiąc temu #216920 przez luska
Bez mamusi to jak bez reki ;) Chociaż niestety moja tak daleko a tak to pewnie by codziennie była na kolacyjkę :(
13 lata 6 miesiąc temu #216922 przez luska
U nas będzie Cecylia bo Łukasza babci Aurelia Cecylia no pięknie to nie brzmi ale babcia będzie szczęśliwa , no a jak chłopczyk to jednak Jan , po Łukasza dziadku
13 lata 6 miesiąc temu #216960 przez anyanka
Hej!
A ja sie zaraziłam od siostrzenic i dostałam kataru :( Zła jestem jak nie wiem bo zaraz będę bardziej chora a nie wiem co mam brać :( Od rana piję mleko z miodem, na obiad zjadłam czosnek od którego mi niedobrze jest :( Głowa boli... Ech :( :( :(
13 lata 6 miesiąc temu #216961 przez vestusia
Oj, ale robicie smaka. Też bym zjadła barszczyk. Mniam, mniam.

Macie rację - pomoc naszych Mam jest nieoceniona. To są najukochańsze kobiety w naszym życiu :)

Ja byłam padnięta, ale nie umiałam się zdrzemnąć. Za to jak leżę i chcę potem wstać, to nie wiem, jak mam to zrobić, bo mnie tak napitala tam na dole, że masakra...

Ja w przeciwieństwie do Was apetytu nie mam. Może dlatego, że przejęłam się wagą i w zasadzie nawet nie chcę sobie pozwolić na jakieś obżarstwo. Zjadłam w przeciągu ostatnich kilku dni coś "niedozwolonego", np. batoniki chyba ze dwa i cheeseburgera. Ale generalnie waga i tak ładnie spada, więc chyba mam wybaczone... :)
13 lata 6 miesiąc temu #217013 przez luska
Anynka kup sobie syropek dla cieżarnych na przeziebienia:)
Ale coś sezon grypowy daje w kość , ja jak na razie (odpukać) zdrowa, mimo , ze wszyscy na około dychają..........

Eh no to Vestusia pogratulować samozaparcia, ja dziś jadę na samych słodyczach , zapas zrobiony wiec wiadomo czym się żywię :dry: Ostatni raz kiedy zrobiłam zapas na "tydzień" bo jutro już nie będzie.Przez to sie chyba źle czuje głowa mnie , boli i taka jestem :S nie dobrze mi i brzuch mnie boli.Za dużo ciastek i batoników.No i mega spać mi się chce wiec uciekam już zuiu
13 lata 6 miesiąc temu #217027 przez madziaska
Anyanka kuruj sie kobietko :)
Ja tez jem ;) Dzisiaj sobie frytek nasmazylam,chyba podchodze do tego jak Kima, ze niedlugo to wiele rzeczy bedziemy musialy sobie odmowic. Ja juz mysle co bede w Boze Narodzenie jadla ;) Mama zrobi mi barszcz bez octu ;) No i chyba ruskie sobie ulepie ;) jakas rybe na parze i bedzie ok :)
13 lata 6 miesiąc temu #217137 przez Batmanik
ja mam barszczyk tez moge wyslac - ktora chetna:)
co do jedzenia to ja teraz cala ciaze nadrabiam :) i ze slodyczami i z jedzeniem:) ostatnio wciaglam 4 porcje frytek z kfc :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #217143 przez Batmanik
widze ze juz lulkacie i chyba ja tez rozwiesze pranie pojde pod prysznic i ide lulki...
a na str mojego szpitala nic nie jest napisane co zabrac a co nie- o goleniu tym bardziej- ale tam gdzie rodzilam to tam gola...
to do juterka mamuski!!!
13 lata 6 miesiąc temu #217150 przez Milla
Dobry wieczór! A my dziś niespodziewanie byliśmy na pizzy.I teraz mam za swoje :laugh:
Od rąk paznokcie to wiedziałam że nie mogą być pomalowane ale od nog też? :dry: No trudno, w listopadzie pójdę do kosmetyczki i zrobi mi chociaż french :)
Z tym goleniem to też już zaczynam mieć problem :laugh: dobrze, że naprzeciwko wanny mam lustro to widzę co i jak :lol:
Rozstępów nowych niet ale za to są stare,po poprzednch ciążach.
Dziś się trochę zdołowałam.Nie wiem już co mam na siebie zakładać :( Jak już coś pasuje to mnie gryzie. A stanik to zakładam na wyścia. Najwyżej za rok będę zarzucać cycki na plecy :lol:
Anyanka, a próbowałaś syrop Prenalen? Kosztuje koło 20zł i trzeba go zużyć w ciągu tygodnia bo nie zawiera konserwantów. Ja dzięki niemu się podleczyłam.
13 lata 6 miesiąc temu #217158 przez madziaska
Milla fajnie masz z tym lustrem ;) ja ostatnio bralam lusterko i kladlam je w wannie, ale kurcze ciagle parowalo ;)
Ja tam w listopadzie paznokci u stop nie maluje, wogole zima nie maluje ;) Rozstepow nie mam, ale pojawila mi sie ta kreska na brzuchu pod pepkiem i nad pepkiem taz.... :/ Ona znika????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia