- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale wytłumaczenie"Witam! Napisalam ze rozmiar 68 bo taki wg mnie jest ,nie sugeruje sie wylacznie tym co jest napisane na metce gdyz z doswiadczenia wiem ,ze rozmiar na metce nie zawsze odpowiada stanowi faktycznemu ,sprzedalam inne spiworku w rozmiarze 62 i byly mniejsze,zawsze mozna zapytac o wymiary.."
i taką dostałam odpowiedź od sprzedającego. I co byście zrobiły na moim miejscu???Wychodzi na to, że sierota jestem, bo nie zapytałam wcześniej o rozmiary? Że niby miałam być wróżką i przewidzieć, że według tej Pani to jest rozmiar 68 a nie 62 tak, jak na metce jest napisane....?

Tojakwgniejnie odpowiadał rozmiarowi z metki to powinna podać dokładne wymiary. Ja bym jej jeszcze coś napisała. Jak jej walniesz negatyw a ona Tobie to i tak to już nic nie zmieni

Pomysł z kombinezonami nie jest głupi tylko że mam rózne grubości

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*

Za to masz śliczne kiecuszki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zresztą tak, jak piszecie - wystawię jej negatywa a ona mnie. Nie chcę tego, bo jestem dobrym kupującym he, he, he

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
zgadza się u Was? U mnie w 100% ha, ha, ha

- aniaa_
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Vestusia sliczne sukieneczki

No a z tym kombinezonem to mogła napisać, że wg niej to reomiar 68 mimo, że na mete jest 62, a tak poza tym to sama powinna podać wymiary w opisie aukcji skoro nie zgadzała sie z metką.
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34

Dorcia ja WAS caly czas czytam

Vestusia sukienusie piekne

Dorcia, Vestusia zdjecia sliczne... Tez musze sobie zrobic ostatnia sesje, ale nawet tego mi sie nie chce, len ze mnie ostatnio straszny... Aaaa i gratuluje 9 okienka, ja za 6 dni;)
Milla 8 okienko z tego co pamietam wskoczy w 31t2d. Chyba...
batmanik nie nrwuj sie tak kobitko

Olu jesli chodzi o imie widoczne nad suwaczkiem, to ja poprostu weszlam na ta strone, wybralam rozmiar i rodzaj czcionki i potem kod wkleilam w podpisie.
A mi zepsul sie dzisiaj samochod, wyszlam z badan i poprstu nie zapalil, Sz przyjechal i chyba cos z rozrusznikiem, popukal pod maska i zapalil

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
No dziewczyny super fotki

No i gratuluje okienka ,to juz osttnie

Batmanko to nie ciekawie miałaś z tym wywoływaniem ale skoro , wiesz z, że 28 to nie ta data co trzeba

Joanka zdrowka

A przed cc z Olem to najbardziej się bałam tego jeb...... cewnika na serio .Jk mi piguła zakładała to ja z przerażenia łzy w oczach miałam , ale smarują żelem przeciwbólowym i chyba z tego stresu nawet nie zauważyłam jak mi go założyła hehehe.Teraz tez sie boje........

Vestusia to napisz do niego i zwróć towar bo na co ci kolejny kombinezon...........a w aukcji jest wyraźnie napisane , ze to 68
A sukieniusie śliczne te zary miałam na oku , bo od tego sprzedawcy mam legginsy dla malutkiej i ogólnie ma fajne rzeczy

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Vestusia i Dorcia, gratuluję 9 okienka! Coraz bliżej

Milla napisał:
Myślałam o tym, ale niestety nie mam kontaktów "na widoku", wszystkie gdzieś za meblami a koniec przedłużacza pod łóżkiem, a pasowałoby żeby to nie świeciło z podłogi tylko jakoś z wyższa...Anakol jak nie chcesz mieć ciemności w pokoju to warto zaopatrzyć się w tzw jednowatówki. Wkładasz do kontaktu i świecą dopóki ich nie wyłączysz. U nas jedna świeci w pokoju młodego, druga w przedpokoju oświetla mu drogę gdy wstaje w nocy do łazienki lub do nas.
Batmanik, fajny sen

Vestusiu, kombinezonik śliczny, ale też bym się wkurzyła na maksa za ten rozmiar. I dla zasady zjechałabym tego sprzedającego i dałabym mu negatywa, albo przynajmniej neutralny komentarz, w którym bym napisała co i jak.
A sukienusie cudne. Ale będzie elegantka z Twojej Zuzi

Aj, doczytałam teraz co Ci odpisał. No bez jaj. Rozmiar na metce to rozmiar na metce, można napisać "na metce jest 62 ale według mnie jest większy", albo coś takiego. Niech teraz nie ściemnia. 68 po prostu łatwiej sprzedać, bo wiele osób woli ubranka troszkę na wyrost.
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Kurczę od tego podjadania przy laptopie spacja mi się blokuje

Vestusia, jak nie chcesz żeby ona Ci negatywa wystawiła to daj jej neutralny i napisz tam co i jak, albo nie dawaj wcale. Ale chyba jej pozytywa nie wystawisz???
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
www.sfora.pl/Te-kobiety-rodza-dziewczynk...na-to-zmienic-a36888
zgadza się u Was? U mnie w 100% ha, ha, ha
Mnie się o tyle nie zgadza, że kobieta nic nie ma do płci dziecka, to zależy od plemnika przecież. Ale czytałam, że u mężczyzn, którzy mają stresującą pracę, jest większe prawdopodobieństwo córki niż syna i to już wydaje mi się bardziej prawdopodobne.