BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #220033 przez Dorciaition
Witaj Ola.
Tak sobie dziś myślałam o Tobie, że chyba czasu nie masz nawet żeby do nas zajrzeć. Ale rozumiemy. Widze w avatarku Natalkę. Jest cudowna.
Jesli bedziesz miała czas wyśli mi fotkę na maila. Umieszcze je na forum :) Ucałuj małą od nas :)

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #220041 przez luska
Kima wszytkie tak myslały ale to jest loteria , i nikt tego nie przewidzi.

Tyszanka jeszcze z nim nie ustaliłam, i mnie aż zera ciekawość co on mi powie teraz na wizycie.

kima masz na coś takiego ja subskrypcja (zaraz koło odpowiedz na temat ), kliknij na to ,to nic już ci nie będzie przychodziło :)

Tyszanka niby sie pije ta herbatkę 4-3 tygodnie przed terminem , tyle , ze ona ponuć ułatwia poród a nie go przyspiesza ,w sensie skraca czas trwania porodu .A z ta sperma to tez ponoć mit. Owszem moze coś przyspieszyć ale szanse są znikome.Osobiscie nic z tych sposobów nie próbowałam i nie sadze , żeby mi coś pomogło , moje dzieciaczki terminowe raczej są ;)

Docia sama musisz sprawę przemyśleć jak ty chcesz , na ile masz sił.Powinni lekarze się zgodzić, u mnie jak widać żaden nie robił problemu.A sytuacje poniekad podobna.ale z tego co rozumiem to dopiero sugestia Krzysia ci dała do myślenia tak??A czemu on cie namawia , z jakich względów woli , zęby jednak cc było .Rozmawialiście o tym,bo z tego co pamiętam to ty się nie nastawiałaś na żadne cc, a to raczej musi być twoja decyzja :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #220043 przez luska
Olu fajnie , ze zajrzałaś:)No mam nadzieje , ze z dnia na dzien czau będzie więcej i częściej tu zagościsz :)
13 lata 6 miesiąc temu #220050 przez aniaa_
witaj Olu, ale pusto sie niedługo zrobi na forum bo będziemy takie zabiegane przy maluszkach :) ale to same uroki macierzyństwa, no i jeszcze raz śliczna Twoja Natalka :)
13 lata 6 miesiąc temu #220063 przez aniaa_
Nie moge sie doczekać kolejnych zdjęć dzieciaczków :)
13 lata 6 miesiąc temu #220065 przez madziaska
Widze, ze WAM dzisiaj wesolo... Vestsuia aparatko, ten Twoj BOB chyba nigdy sie z Toba nie nudzi ;)
Ola avatarek cudasny....
Mi dzisiaj znowu brzuch twardnieje, z reszta jak codziennie od kilku tyg... Tak sie przejmuje tymi naszymi porodami, ze mam wrazenie, ze tez wczesniej urodze... Mowie SZ dzisiaj, ze kolejne dwa dzieciaczki na forum sie urodzily i zeby ten facet od remontu sie streszczal, on na to, ze nas to nie dotyczy :P Niby tak mowi, ale siedzi w garazu i czysci drzwi, zeby je pomalowac. Mowi, ze dzisiaj dlugo posiedzi :P
13 lata 6 miesiąc temu #220085 przez Aleksandra
Dorcia w takim razie zaraz wyślę ci maila :) Co ja bym bez ciebie kochana zrobiła :kiss:
Niby jak mała śpi to mam czas, ale a to pranie (przez ten cały pobyt w szpitalu Zbyszek prała, ale i tak sie uzbierało, że jeszcze przede mną dwa prania zanim wyjdę na zero), a to musze posprzątac (zanim poszłam do szpitala miałam plan - posprzatac wszystkie zaległe miejsca i dokumenty + szafa) no i czasami uda mi się kimnąc z godzinkę. Natalcia je co 3 godziny a ja musze sobie odciągac pokarm co 2,5-3 więc to też mi zabiera jakieś pól godziny.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #220087 przez Dorciaition
Luśka myślałam o tym już wcześniej, ale nie mówiłam nigdy głośno. Krzysiek mnie namawia, bo też mu znajomi mówią, że lepiej cc. Myśli, że to dla dziecka bezpieczniejsze. Ale ja nie wiem. Pogadam z ginką. Zobaczę co mi powie. Jakoś mi się wydaje, że przekona mnie na naturalny poród :) On mówi, że najchętniej sam by mi ten poród odebrał ;) Zastrzyki o 6.30 rano mi robi. Sanitariusz normalnie ;)

Vestusia mogę opowiedzieć mu Twoją historię? Pliss :silly:

Madziaska Sz pewnie tak mówi, że Was to nie dotyczy, ale skoro tak długo pracuje, spręża się to zapewne ma takie myśli, że może Hanka przyjdzie szybciej. Stara się chłopak :)

Ola ja taż chcę :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #220088 przez Aleksandra
Dorcia gdzieś mi zaginął twój mail, nie mogę go znaleźć w swojej poczcie, możesz mi raz jeszcze wysłac?
13 lata 6 miesiąc temu #220089 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 6 miesiąc temu #220092 przez Aleksandra
Dzięki kochana, już wysyłam ci zdjęcia :)
13 lata 6 miesiąc temu #220096 przez Dorciaition
Nie ma nic :(

13 lata 6 miesiąc temu #220099 przez Aleksandra
Dorcia juz poszło :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #220120 przez Dorciaition
NATALKA OLI

Nie wiem dlaczego niektóre są mniejsze. Zmniejszałam na ten sam rozmiar.

NIE MOGĘ SIĘ NAPATRZEĆ! JEST CUDOWNA!!!!

13 lata 6 miesiąc temu #220127 przez luska
Docia no własnie nijlepiej pogadaj ze swoim lekarzem ale jak widac babeczka wolala by sie zjaC toba to kto wie jak to sie potoczy , może jednak sie zgodzis koro ty tego bedziesz chciała:)

Ola chce wiecej , Natalka jest taka cudaśna :kiss: :kiss: Z odciąganie m cie podziwiam kobietko,ja nienawidzę odciągać pokarmu :dry: Jak miałam dla Ola od czasu do czasu ściągnąć te chociaż 50mlto wow wyczyn stulecia ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia