BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 1 miesiąc temu #862509 przez KaRoLkA
A gdzie jest Hania ja się pytam ????

u nas na spiocha sie nie dało bo sie budziła :/

musze pochwalić moje dziecię bo zjadła ładnie obiadek bez marudzenia dziubek otwierala :lol: oby to nie było jednorazowe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #862623 przez Hania84
Hania jest dopiero teraz :lol:

Dziś mój ma wolne więc pojechaliśmy rano oddać w końcu PIT...pan coś tam poprawiał, ale przyjął bez problemu :) potem pojechaliśmy do OBI pooglądać tuje bo chcemy zasadzić i ogrodzić trawnik...kupiłam krzaczek bukszpanu i jeszcze jakieś 2 inne...przed chwilą mój wkopał...potem obiad...a w międzyczasie Lenka z jedzeniem i spanko...także ufff dopiero jestem :) ale o 17 znów wychodzę :P :lol:

Lenie kupilismy juz niespodziankę na zająca (tradycja musi być)...mały zestaw kinder z maskotką w środku (baranek :lol: ) także rodzice zadowolą się słodyczami a Lenka zabawką :lol: wilk syty i owca cała :D haha

Malutka no to mieliście przygody :S ale najważniejsze że niedziela w Międzyzdrojach udana :) zazdraszczam :blush:

Marta zdrówka dla Bartka !!! Zięciu łapaj buziale od teściówki :kiss: :lol: Orsalit na odwodnienie jest the best i ma super smak (malinowy) dzieci go chętnie piją :)

Pawełek smaczny śpioszek :)

A Zosia i Gabi z papierami tojletowymi mnie rozbawiły że głowa mała :D :lol: :D no tak taka zabawa super najlepsza :)

Kurka Ika gdzieś Ty ??? Jak tam mieszkanko? ;) Co u Zosi słychować? :lol:

SOPHIE a Ciebie zostawiłam na koniec :lol:
to dla Ciebie baranku :kiss:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #862633 przez Sophie25
Jak milo zyczenia takie fajne czytac

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #862636 przez Sophie25
Ucielo mi posta :(

dziekuje kochane bardzo super zyczenia Gabi i Pawelek ciotka by wyprzytulala :lol:

Hania fajny ten wierszyk :laugh:

dostalam od męża apaszkę i dzminke uwaga szmina czerwona :lol:

lece cos zjesc bd pozniej :kiss: bo dopiero z miasta wracam bluzka ladna po przeróbce krawcowa sie spisala :laugh:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #862660 przez malutkamilka
Moja niunia drugą drzemkę sobie ucina, a mi zostalo wywiesić pranie, przesadzic dwa kwiatki i zmyć podłogę w kuchni i przedpokoju. więc zabieram się za robotę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #862678 przez aleksiaa88
Na dwóch pierwszych zdjęciach wygląda tak inteligentnie jakby naprawdę coś tam robiła boskie

11 lata 1 miesiąc temu #862737 przez Gochens
Dzień Dobry Wieczór :blink:

Jestem dopiero z wieczora bom dziś miała dłuższy dzień w pracy a później skoczyłam na zakupki do Rossmana :)

Gabrysiu sto latek :kiss: :kiss:

Bartuś fajnie że rodzice z Tobą pojechali do lekarza no i że już Ci lepiej chłopaku :woohoo:
Widze że papier to najlepsza zabawa, Alan się nie bawi, on go zjada :lol:
Cordis nie mam patentu na obcinke pazurów i do tego mam takie chusteczkowe nożyczki że lepiej nie mówić.. Te Canpol Babies a nie moge obciac sa takie dupne :huh: ja próbuje go czymś zająć i wtedy ciacham
Jeśli o zymby chodzi to kiedyś lubił a teraz za cholere nie chce tak mnie wczoraj skubaniec ugryzł że cały palec czerwony miałam :cheer:
Haniu to fajnie że pit z głowy :blink: ja też planuje kupić jakieś krzaczki na balkon w fajnych donicach dać ale póki co odkładam kase bo takie fajowe donice to koło 200 zł jedna więc narazie mi szkoda :blush: a do zajęca to jeszcze troche chyba nie? A właśnie jak tam Twoja dietka idzie? Nie znudziło się??
Wika -komputerowcem chyba zostanie, widze fach w oku :silly:

A teraz Soooophie kochana!!! a przede wszystkim DWÓCH KRECH :laugh: :) :P :lol: :silly: :blink: :side: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #862769 przez Milady
Hejoooo mamusie wiec i ja do zyczen sie dolaczam!!! Sophie wszystkiego naj! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dla solenizantów 100 latek i duzooo duzooo zdrówka! :kiss:

Srenka jaki bąbel piekny,zdj maluchów urocze Gabrysie,Pawełek Lenka jak drzemie cudnie Wiktoria jaka ładniutka cos mi z profilu tatusiem zalatuje mamuska prawda to ? :laugh:

Dziewczyny z moimi szkrabami duzo duzo lepiej,Nastka usmiechnieta co mnie cieszy ogromnie Iwo kochany jest i orzutula sioztrzyczkę bawi sie jak aniołej wogole grzeczne mam te dzieci ale Nastka nadrobi jak gips sciagna :lol: :lol: :lol:

A tak pozatym to definitiwnie rozstałam sie z M głupia łudziłam sie ze coś sie zmieni w tej kwestii ale zaufania nie da sie juz odbudować :( :( :( Zmarnowałam i czas i pieniadze na remont ale to nic straconego bo brat i siostra tez beda mieszkac we Wrocku brat z zona zjezdza a siostra bedzie ze mna mieszkać bo niechce sie gniesc z 2 siora w pokoju i chce sie usamodzielnić z fartuszka mamusi dla mnie to raj bo mi pomoze ja jej i bede miec wsparcie i prace! :laugh: :)
Z Marcinem ustale alimenty i spotkania z dziecmi ...
Jemu sie to oczywiscie nie podoba ale taka juz moja ostateczna decyzja ....
Nie dojrzał jak dla mnie ... chodz dla dzieci jest wyjatkowy i zawsze pozwole im widywac sie ze swoim tata było to dla mnie ciezkie przepłakałam noc ale coz zaczne NOWY ROZDZIAŁ W SWOIM ZYCIU! :)
Wesprzecie prawda? :kiss:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #862804 przez KaRoLkA
Gabi Dziękuję jeszcze raz za życzenia :kiss:

Milady jak tak podpowiada Ci rozum i serce to oczywiście że wesprzemy :kiss: ważne żebyście byli szczęśliwi , a Ty napewno jeszcze znajdziesz odpowiedniego mężczyznę bo śliczna kobietka z Ciebie :) fajnie że siostra zamieszka z Wami zawsze to pomoc :) Biedny Iwo :kiss: długo jeszcze musi to nosić? ?? A i Ty masz podwojne wstawianie zdjęć :silly: pokaż Nastke :)

No Haniu myślałam że to jakiś strajk że Cie niema, dobrze że spedziliscie ten dzień we trójkę no i że PIT zalatwiony :) super prezent na zająca a wiecie że u Nas w rejonie wbPL nie bylo takich okazji jak Zając i nie dawało sie prezentow ;)

Gochens nie przemeczaj sie tak :) i nie zazdroszcze pogryzionego palucha :) Gabryska też próbowała jesc papier

Wikula Ty komputerowcu mały hihi faktycznie wyglada jakby cos tam robiła i dokładnie wiedziała co :)

Sophie krwista czerwień to pewnie tez coś chce skorzystać hihi :silly:

Ja dzisiaj znowu byłam po pieczatki i z pracą lipa dalej siedzę w domu. Byl tez kuzyn sie ostrzyc :)
Malutka już śpi od 20 także relaks :)

Miłego wieczorku :)

11 lata 1 miesiąc temu - 11 lata 1 miesiąc temu #862857 przez Milady
No i wykurzyło Wac babeczki :(

A ja tu siedze i smutam .... Chciałam popisać a tu nulll no ale dobra wybaczam :D :)

Ile bym dała by lezec koło wymarzonego mężulka ...

KaROlka dodam dodam jutro jej cykne moze ale widok jej w gipsie straszny :(

Tego mi brakowało w Marcinie tej odpoweidzialnosci i poczucia bezpieczenstwa ...
Załączniki:

11 lata 1 miesiąc temu #862868 przez srenka_918
Cos tu dzis spokojnie... Haniu super ze dzien udany :-)
Milady oczywiscie ze Cie wesprzemy, przeciez to Twoje zycie wiec musisz byc za nie odpowiedzialna a my chetnie dodamy Ci w nim otuchy :-) Iwo biedaczek w tej ciezkiej glowie....

Jak ja obcinam paznokcie to musze ciagle dmuchac malemu na palce jakby go bolaly, wtedy sie smieje i nadstawia a inaczej wyrywa krzyczy i mnie kopie...

Sophie mezu cos od Ciebie chce za ta szminke :-)

Gochens a Ty wypoczywaj wiecej :-) kiedy masz wizyte u gin ????

Jesli chodzi o nieodpowiedzialne i szpanerskie nastolatki to mi sie wydaje ze jest ich naprawde malo... ale wiadomo jak to jeden przy drugim, nakrecaja sie chociazby slownie... pod tym wzgledem ciesze sie ze mieszkam i bede mieszkac na wsi, to szkoly mniejsze i pomyslow glupich mniej :-)

Dobranoc :-)

11 lata 1 miesiąc temu #862916 przez Sophie25
Negatywnyyyy ,......
Niestety...

Musze jechac jutro do gin skontrolowac brak miesiaczki.
Maz mowi ze musimy wyluzowac i chyba tak bedxie lepiej wierze ze los mnie ozloci :-)

Gochens zyczenia cudne :-)
Milady nie martw sie jeszcze sie ulozy i pewnie ze wesprzemy,biedny Iwo :-(

Ja dzis pojade kupic czapke Zosi jakas ciensza :p

11 lata 1 miesiąc temu #862925 przez malutkamilka
Sophie główka do góry w końcu musi się udać. Długo cze

11 lata 1 miesiąc temu #862929 przez malutkamilka
Kurcze urwało mi poeta i nie chce się z edytować :ohmy:

Sophie chciałam napisać czy dlugo czekaliście na Zosię? Może na kolejnego babelka też będziecie musieli poczekać ale Bóg na pewno Was wynagrodzi za cierpliwość. Może zakup na allegro komplet pasków owulacyjnych i przy nastepnym cyklu sprawdzaj, tam są też w komplecie testy ciążowe. Mogłabyś byś mniej wiecej sprawdzić sobie mierzeniem temperatury ciała co się dzieje w Twoim organiźmie. Krotka druga faza= problemem w zagnieżdżeniu zarodka. Gorzasta i doliniasta pierwsza faza problem z hormonami itp. Proste zasady i ja i na pewno Aleksia pomożemy Co w interpretacji.

Milady skoro zadecydowałaś że rozstajesz się definitywnie z M. to na pewno nie pochodnie i przemyślałaś to dobrze. I my szanujemy Twoją decyzję i będziemy wspierać. Może kiedyś za niedługi czas M. dorośnie do rodziny i ojcostwa.

kurcze juz ósma. Trzeba sie zbierać bo jadę dziś ubezpieczyć auto i do fryzjera podciąć wlosy bo ostatni raz podcinałam w październiku i to na początku.

Do wieczora.

11 lata 1 miesiąc temu #862967 przez Milady
Sophie przykro mi bardzo ale NAPEWNO Ci sie uda,tak jak Malutka mowi widoznie trzeba czasu tak jak z Zosia a bedzie upragnione 2 dzieciatko i radosc jeszcze wieksza! :)

Iwo sie bawi a NASTKA jeszcze ŚPI! :o !

mama wyszła do pracy siostra dzis w domu i ma mi pokazac swojego chłopaka :D
Mowie jej zeby nie trafiła na takiego co ja bo zostanie sama z 2 dzieci , mama mnie wspiera,Jagoda siostra co ma mała Pole mnie poparła ale mi chrzesnica rosnie straaasznie sie steskniłam za nią, tylko wczoraj miałam bardzo nieprzyjemna rozmowe z matką Marcina a niech mnie ta ropucha nie wkurza bo powiem jej parwe słow do słuchu !

Pogoda ładna i u mnie :)

Iwo bedzie nosił kask ochronny jeszczetydzień i pozniej sciagniemy :)

100 lat Zosia i Wiktoria :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka