- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- Milady
-
- Gość
-

i okres zanikł ...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Uważałam na siebie w pólku

U nas zwyczaj lania się wodą w Poniedziałek przyszedł razem z zabawkami na wodę (jajeczka pistoleciki) dopóki tego w sklepach nie było dzieciaki nie wiedziały że można się wodą lać, u nas ten dzień to Śmingus-Dyngus. Smyra się wszystkich po nogach brzozowymi witkami, lub gałązkami jałowca, a jaka panna miała całe nogi pokłute ta cieszyła się największym powodzeniem na wiosce

Kaszuby zawsze były dziwne

coś jeszcze miałam napisać... Ale ni chu chu nie pamiętam....
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
a u nas zajac w niedziele. A najbardziej podobał mi sie zajac u kuzynki, jak w ogrodzie dzieci szukały prezentow!
Staram sie was czytac regularnie ale z odpisywaniem jest gorzej bo już sie trzeba skupić.
Zaleglym i obecnym solenizantom malym

Sophie a Tobie 2 kreseczek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milady wiem ze to moze nie zabrzmi za dobrze ale wiesz.... teraz povierpisz a potem nabierzesz do niego dystansu, a tak moze cale zycie mialabys takie pelne rozterek, wahań. Postarmy Ci pomoc przezyc te ciezkie chwile

- Milady
-
- Gość
-

Jeszcze raz mi to napisz

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05

Gochens wiem że konsekwentnie powinnam z dietą...i ogólnie się trzymam z tym...to co mój je to nie jest zbytnio odmienne od mojego...no chyba ze dzisiejszy obiad którego nie jadłam. Są dni w których nie jem w ogóle obiadu...bo nie chce mi się gotować...a waga i tak stoi już od 3 tyg.
Egal...zobaczymy czy się ruszy...i jak moje wyniki.
uciekam bo Lena marudzi...ewidentnie dziś jej się nudzi wszędzie...na dworze chwilę...potem do domu...pobawiła się...i znów maruder...więc znów poleciałyśmy do taty...no i znów teraz do domu bo już było jej tam nudno...i widzę że zaczyna się znowu nudzić

miłego wieczoru
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥
- Otrzymane podziękowania: 9

Srenka no to rzeczywiście pies musi uważać bardziej, moja suka tez nie patrzy na nic najważniejszy patyk jest!
Kasiu oj taki wydatek napewno zabolał

Dziewczyny czy to Możliwe ze czuje ruchy Dziecka?????? kurka mam kilka razy dziennie takie delikatusne pulsowanie czasem z prawej strony czasem z lewej, no kurde to chyba za Wcześnie zdecydowanie co?!
Byliśmy na zakupach w końcu lodówka zapelniona bo ostatnio tylko światło i stary ser biały

Mój malz stwierdził dziś że nie chce robić świąt w tym roku bo nie chce mu się tego wszystkiego Poniżej sprzątać

Haniu cyknij foty!!
- Milady
-
- Gość
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Uciekam na film buziaczki
- srenka_918
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciało jedno, serca dwa :-)

Co do Swiąt w większym gronie, to rzeczywiście są fajniejsze, ale ja w tym roku też nikogo nie zapraszam

Za to obawiam się jak to będzie wyprawić roczek małemu z brzuchem... Chyba będę musiała mamę o pomoc prosić... i teściową też

Milady, wydaje mi się że Kasia miała na myśli, że teraz pocierpisz z tęsknoty i rozterek czy dobrze zrobilaś, a po jakimś czasie emocje ustaną i będziesz "trzeźwo" patrzeć na Wasz "związek"
Haniu pochwal się ogrodem

Moje dziecko się pluska a ja mam czas dla siebie

- violcia00
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tak tylko na chwile zagladam.
u mnie pracowicie

wczoraj bylismy na urodzinach synka kolezanki,fajnie dosc bylo,dzieciaki sie pobawily,oprocz chlopakow byla jeszcze dziewczynka( 7 miesiecy),prezent trafiony,mlody zadowolony,tylko ode mnie dostal tak drogie i duze autko

U mnie nie ma czegos takiego jak zajac,zadnych prezentow sie nie daje na Wielkanoc,moze i lepiej bo ilez mozna

Sophie przykro mi ze sie nie udalo tym razem,ale badz dobrej mysli,nadzieje umiera ostatnia

Buziaki dla Gabi,Wiki,Zosi

Mam do nadrobienia 4 strony,wiec ciezko bedzie.
milego wieczoru

- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
Kasiu wow 4 tys to bardzo duzo jak za naprawe ... Dobrze ze kupiliscie nowy przynajmniej z gwarancyjka.
Haniu a oprocz dietki steperkujesz jeszcze? Moze za malo ruchu? A i to ze sie nie je wcale to nie jest dobre wrecz przeciwnie, bo pozniej zaladek sie rozleniwia z trawieniem. Wiec jedz chociaz troszke ale zawsze:*
Gochens ja zoske poczulam w 17tyg i 4 d
Kochane dobrej nocki :*
- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Włoski przycięte, od razu lepiej się układają. Maleństwu kupiłam spacerówkę do auta, bratki na balkon...
Pranie poprasowane, jutro tylko porozkładam i pójdziemy wypróbować nowy wózek.
Haniu, Ika ma rację ale moim zdaniem też jest tak że jest czas jak waga spada, później na jakiś czas stanie by znów zacząć spadać- wszystko powoli, organizm sam sobie krzywdy nie zrobi.
Gochens na ruchy to chyba za wcześnie. Mogą to być powiedzmy jelita które powoli ustępują miejsca powiększającej się macicy albo faktycznie intensywnie ruszająca się dzidzia przez co przelewają się wody płodowe. Nie wiem może to odczuwasz. Ale głupoty napisałam

A i Wikusia dziekuje za życzenia.
- Kasiasia
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
pisze jakies glupoty na jutrzejsze praktyki

Milady chodziło mi o to że może dobrze ze go w d.... kopnęłas teraz. Niestety pocierpisz teraz, ale gdyby został i co chwile ci jakiś numer wykręcał miałabys takie niespokojne zycie i ciagle jakies rozterki....
Kobitki moj mały głowa wali o podłoge albo o drzwi. Jakies mi to podejrzane.
Wasze tez tak robią??
Ide bo ledwo siedze juz
- Gochens
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem mamą ♥

Noc spoko ale pobudka po 6 i koniec spania niestety.
Jesli chodzi o ruchy to z Alkiem czułam kolo 17 jakoś no ale teraz wiem jak to czuć i dlatego wydaje mi sie ze to jest TO.

Violcia super ze imprezka sie udała pewnie Oskarek sie cieszyl ze w kolo tyle bobaskow

Srenka tez sie zastanawiam jak będzie na roczek ?? Chcislabym u teściów zrobić zawsze fajniejna powietrzu no ale musze z nimi zagadać jak oni to widzą, poza tym wiem ze maja jakos w czerwcu wyjechać do znajomych a wolalabym jednak zeby byli heheh
Milego dnia chłopcy i dziewczęta♥♥
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
Violcia dobrze ze imprrzka udana :-D
Nooo w czerwcu to bedze imprez po kolei bd zdj dodawac z urodzin heh :-D
Pietwszy bedzie Bartus swieczke dmuchal :-D