BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 4 tygodni temu #875487 przez aleksiaa88
Jeszcze wpadłam na chwile miałam pytać dzieciaczki Wasze mają pociąg do papci?
Mój jak zobaczy to od razu gryzie i liże mi nawet potrafi z nogi ściągnąć. :S

Memu dziecku coś się dzieje siedzi na podłodze zaczepia i się uśmiecha pieron mały.

Gochens ostatnio siedzimy z mężem na podłodze mały jest w drugim pokoju wchodzi ja wyciągam do niego ręce mówię choć a on skręcił i do męża.
Dziś też to zrobiliśmy i znów mnie pominął jakby mnie nie było

Ostatnimi czasy naszło go na : de, te , dzie- to czasem brzmi jak gdzie oprócz baba, mamaaaa

A słowo :nie doskonale rozumie jak to słyszy to jest ryk od razu, jak mu zabiorę i mówię nie to spuszcza głowę i łeeeeeeeee

Dobra idem namówić męża na masaż bo mnie w krzyżach łupie

Szósteczka ja nigdy nie wiem po zdjęciu jakie dziecko wstawiasz czy Pati czy Łucja hmmm dla mnie zagadka jeszcze nie rozpoznaje ich.

Jogurt :cheer: zdjecie z pilotem jak patrzy na tv super

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 tygodni temu #875491 przez Hania84
aleksiaa moja ma pociąg do bluzek swoich i rączki od spacerówki :cheer: te dwie rzeczy gryzie namiętnie :P
I jak mówię Lenie "nie wolno" to też zaczyna pokazywać niezadowolenie że coś jej zabraniam...ale na razie się słucha jeszcze :P :lol:

11 lata 4 tygodni temu #875492 przez szósteczka
To Patrycja z Pawelkiem jest.
Dziekuje bardzo za komplement jeszcze jakies rajstopy fajne kupie, makijaz fryz i bedzie super.
Sophie tez o tych grafikach mialam napomknac super sa

11 lata 4 tygodni temu #875496 przez szósteczka
A nasze klapy to tez super zabawka zaraz po pilotach i telefonach najlepsze.

11 lata 4 tygodni temu #875497 przez srenka_918
Ja podaję Pawełkowi tran w kapsułkach (przynajmniej mi pediatra mówiła że to tran) Bioaron, nie wiem czy cos daje, do tego wit c, 7 kropli ;) jakoś na 8 nie mogę się doczekać ;)

Jeśli chodzi o fajnego jeepka to może pomoge? ;) Toyota rav 4 ;) Super si e ni a jeździ i zimą po polach dawała radę, oponki fakt drogie są, bo duże i szerokie... Ale za to frajda z jazdy jest niezła ;) troszkę wyżej stoi niż kia Szósteczki i dla mnie to wielki atut. Ma trochę słaby silnik bo 2.0 i 116 koni i nie ma szału do wyprzedzania, dupy nie urywa... Ale do 150 km/h (wiecej nie wyciagnie) pali max 9l/100km (też ropniak) a jak ja jeżdżę to mieszczę się w 7l ;)

Pawełek jeszcze nie śpi i marudzi bo jego pora a spać nie chce, chyba że na rękach...

11 lata 4 tygodni temu #875504 przez Sophie25
A moja to wogole nie raguje na nie wolno niewiem czemy tyle razy mowie a ona niv chyba ze sie smieje po chwilii takze Hania.zazdroszcze ze Lenka ladnie slucha :-D

A grafitti to meza sprawka ten by wszedzie malowal, ale mysle w maju przemalowac ta czerwien i rozjasnic pokoj moze taka kawe z mlekiem zrobimy ....

11 lata 4 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #875510 przez KaRoLkA
Hehehe padłam z Zosi i jogurta :laugh: wyobrazilam sobie Jej minę jak sprzatalas typu "mamo nooooo" hihi a z pilotem to jakbym Gabi widziała ona jak dorwie jakis pilot to na tv patrzy czy sie zmienia i sie cieszy

Aleksia u Nas buty każdego rodzaju wygrywaja nawet z pilotem i telefonem :)

Gochens nie smutaj , tak jak Hania mówi że to przez to że wiecej czasu spędza z babcia i zapewne Go nosi :/ u Mnie podobnie jak u Hani jak jest tata to mnie niewidzi jakbym widmem była :cheer: Mojego głos jak usłyszy to aż się trzesie ze szczęścia a do mnie nigdy tak nawet jak wracałam po kilku godzinach :( a to ja wszystko koło niej robię :( buuu nie docenia matki

Srenka mój chce benzyniaka i mysli o Hiundaju ix35 lub Kia lub mazda cx5 zastanawiał sie też nad bmw x6 ale już mu cos przeszło :) ogolnie to tez na Opla Insignie sie na palił, nam nie trzeba na tereny górzyste bo tu tylko autoruty:)

Co tam jeszcze ...

a szosteczka mała czarna super do tego czarne rajtki z jakims wzorkiem i bedzie sexi :) a Pawełek z siostra śliczni , chyba dużo Ci pomagaja córy co ?,

Haniu co to za sasiedzi ??? Przecież niema jeszcze ciszy nocnej :cheer:

Gabi śpi od 20.30 ale pół godziny musiałam ją usypiac bo ten cwaniaczek mały oczy zamkniete wiec odkładam ją do łóżeczka a w nią boska energia wstępuje i wstaje piszczy i cieszy się :cheer:
zrobilam sobie na kolavje bagietke ziołowa z szyneczka podpueczona na chrupko w piekarniku i bylo pyszne tylko mało :silly:
Gabi słowa NIE nie toleruje ja jej niecwolno a ona mnie wysmiewa i dalej robi to samo nawet musze sie przyznac ze ja kleplam w raczke nie mocno tylko ze slowem nie wolno jak mi eetny raz dvd zwalala i nawet na niej wrazenia nie zrobiło bo jak posadzilam ja na dywan to zaraz poszła robic to samo :angry:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #875515 przez Hania84
Patrzyłam na ceny mleka Humana w PL i mam takie oczy :cheer: w PL jest droższe niż w DE :cheer: tam 800g kosztuje około 60zł a tutaj 40zł :cheer: ale nic to przecież mleka stąd nie bede targać...mam nadzieję że dostanę je gdzieś bo czytałam też że trochę trudniej dostępne jest.

a ja bym szósteczce poleciła jakiś kolor opalony rajstop żeby nie za ciemne i nie za jasne były..bo jak za dużo czarnego to też źle...hmmm...jak sądzisz Karolka? bo może źle to widzę...sama nie wiem...

No Lenka na razie się słucha musze przyznać...co prawda po swojemu protestuje ale odejdzie jak usłyszy "nie wolno" ...ale zobaczę jak długo :lol:

karolka a nic mi nawet nie mów na ich temat :angry: sieroty życiowe...a to pukanie zaczęło się jak ten facet się do niej wprowadził i się panoszy skubany :angry: wtedy przecież ten mój steper jej/jemu przeszkadzał tez i musze kocem wygłuszać :angry: porąbani...a jak raz się darł i wygłupiał po pijaki o 1 w nocy to okej było?! Aż Lenę obudził dupek żołędny :angry: co za ludzie mówię Ci :huh:

lecę spać bo jutro na 8.30 musze być w UP a potem drugie spotkanie mam o 9.30. trzymajcie kciuki by sprawnie i szybko poszło i bym wszystko załatwiła :)

dobranoc :)

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #875518 przez KaRoLkA
Haniu to zależy co na wierzch bo jeśli cos jasnego to masz racje cialowe badz lekko bezowe beda lepsze ale ja jak ubieram np ramoneske to rajty czarne cienkie z wzorkiem :)

to sasiedzi jak Ci moi bez wyobraźni kompletnie , wyobraź sobie że ostatnio o 3 w nocy po korytarzu konfeti sypali i spiewali na full a co gorsze to ja musiałam odkurzyc bo gości miałam a korytarz zasyfiony :angry: i drzwiami trzaskaja o 6 rano i w nocy ,nie umieja zamykac , za ścianą odgłosy uf i eh o 4 nad ranem, no szalu można dostać a jak baba wchodzi do siebie do mieszkania to drze buzie Bonziurrrr takim piskliwym głosem aaaa jak mi to na unerwienie działa :angry:

a dupek zoledny rozwalił mnie na łopatki :lol:

11 lata 3 tygodni temu #875521 przez Sophie25
Hania noo masakra te sasiedzi ;/ Ja mam 2 starych kawalerów wszystkich było 4 i tylko jeden sie ozenił masakryczni sa :D
Ooo nerwy bym niezłe miała jakby mi dziecko obudził jakis pijak brrr ;/

KaROlka to nasze pociechy jakies kinomaniaczki :D

Gochens no teraz nie powiesz ze forum zamrze jak bedziemy mało pisac ja to sie dzisiaj rozkreciłam po nieobecnosci hah :D :D :D

Mała obudziła sie raz wypieła fupke do gory i spi dalej a;le słysze jak harczy ...

11 lata 3 tygodni temu #875529 przez KaRoLkA
Sophie ja to musze jej tv wyłączać bo jak są reklamy lub muzyka to siedzi jak w hipnozie normalnie i żadne wołanie jej nie odwróci :cheer:

kończę oglądać Geslerke i ide spać :)

Haniu powodzenia jutro :)

11 lata 3 tygodni temu #875533 przez violcia00
SLiczny Pawełek z siostra,a Ty szósteczka laska jak sie patrzy :silly: ...ja bym załozyła rajstopy kolor cielisty i do tego jakis jasniejszy kolor zakietu i bedziesz laseczka pierwsza klasa,a wloski masz fajne,jaki to kolorek. :unsure:

Karolka u Ciebie tez widze jakis niwy kolor prawda?? :P i poprosze to zdjecie z awatarku w przyblizeniu :silly:

Srenka to gratuluje córeczki :blink:

Aleksia Oskarito tez uwielbia pantofle ,nawet ojca smierdzace :laugh: ,gryzie,ale ja je wyrzucam jak tylko widze jak ma w buzi inne buty tez go interesuja ale pantofle jakos bardziej.

Bartolini 100 latek :kiss: ,Martus ladna rodzinke tworzycie :blush:

Zosia fajna z tym jogurtem i pilotem,spryciara mala :blink:

Kasia co do oczet Oskarka to nie po rodzicach bo ja mam brazowe,mezu zielone,moja mama i tesc maja niebieskie,wiec pewnie po nich odziedziczyl i dzieki za komplementy Wam wszystkim :blush:

Ja sie dopiero wykapalam,posprzatalam dom wczesniej bo dzisiaj tylko 3 h w pracy tak ze luzik,pozniej zabawa z synkiem,zasnal dopiero o 21,ale dosc szybko mu poszlo :lol:

A mnie cos znow plecy napierdzielaja,musze sie zapisac do osteopaty jak w PL bede,ale watpie czy cos pomoze,wydaje mi sie ze bede sie meczyc juz z tym bolem do konca,jak tablety nie pomagaja zadne to troche kiepskawo,przykleje sobie plastra ale jest mocno wygrzewajacy,no ale pomaga.

no to dobrej nocki :kiss:

11 lata 3 tygodni temu #875535 przez KaRoLkA
Szosteczka śliczny awatarek :)

Violcia to braz jest w słońcu wyglada jasniej niż normalnie :)
Na te plecy to moze masaże by cos pomogły ??? Zapisz sie jak bedziesz w PL na dobry masaż a ta bursztynowa masc probowalas ??

proszę foto :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dobrej nocy :)

11 lata 3 tygodni temu #875536 przez aleksiaa88
No pięknie poszłam po 21 wchodzę prawie 23 dobija, a Wy piszecie i piszecie o matko spania nie macie czy co?

Miał być masaż i syn od 22 w łóżku ale cały czas gada smyra ręką po zagłowku wstaje przewraca się w końcu jak zaczął zasypiać to chłop ma wyjazd i co i dupaaa pewnie wróci koło 1 lub później.
To już nie pierwszy raz kiedy ja mam ochotę na niego to on jedzie zzzzzzzzzzzzzzzz

I teraz sobie siedzę i się zajadam

11 lata 3 tygodni temu #875537 przez violcia00
Dzieki Karola,ślicznota z Ciebie :silly: ,a Gabi jaka modeleczka,wiadomo po mamusi :silly: ..

Ta masc bursztynowa mi pomagala,ale to mala tubka byla,mialam 2 ale juz sie skonczyly,niektore masci wygrzewajace tez pomagaja,ale musza wygrzewac,dziwne tylko ze prochy nie dzialaja,a na te masaze pewno sie zapisze,zobacze czy cos pomoga

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka