- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- Macierzyństwa pierwszy tom ;)
Macierzyństwa pierwszy tom ;)
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Teraz powinien wstawać do 14-stej a on jeszcze nie spał zbytnio zmęczony nie jest siedzi na dywanie i dej dej dej gada.
A u mnie wczoraj był armagedon mały o taki
Akurat wracałam z miasteczka i świata nie było widać jak zaczęło gradem rzucać to zwiałam na cpn kto jechał to wszyscy się pchali pod dach heheheh
A mąż do mnie dzwoni i pyta gdzie jestem bo auto mu zniszczy nosz kurdę wracam do domu i pytam żartowałeś z tym autem co nie? On: nie. Przecież tobie nic się nie stanie to co mam się martwić i tak w aucie siedziałaś zzzzzzzzzzzzzzzzzzz udany jest.
A u mnie na wiosce to więcej wlało niż tam gdzie mnie złapało
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ikunia1910
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś Jest pierwszy dzień reszty Mojego życia
- Otrzymane podziękowania: 0
Z mama ok aczkolwiek nt ciazy cisza...

Zośka zjadla rosołek z ryzem i spi. A muszę isc do rossmana bo na ta karte rossne jest do odebrania prezent na roczek

Zjemy obiad i sio z domu choć troche sie pochmurno zrobiło:/
A wlasnie ciocia ika miala przypomniec i zapytac czy wszystkie dzieci juz maja wprowadzone całe jajco? Bo ta szczepionka na roczek co bedzie to na bazie bialka jaja kurzego jest więc zeby pozniej nie bylo zdziwionych min ze jakies krostki wyskakują

Pozniej jak nadrobie to jeszcze poodpisuje :*
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka nasze małe - wielkie szczęście :* ur.29.05
Rano byłam w tym nieszczęsnym UP. Kasę załatwiłam będę miała płacone 60 euro więcej niż teraz...więc okej (a Karolka pytałaś jak długo mi ten zasiłek przysługuje więc odpowiadam że na rok

Potem miałam drugie spotkanie z pośrednikiem i tu już nie było tak miło...znaczy było ale nie do końca

Głowa mnie dziś tak napierdziela że aż mi niedobrze

Spałam z Lenką 2h od przed 12 do przed 14

U nas słonecznie ale idzie zmiana pogody i od wieczora ma być deszczowo przez cały weekend.
Co do jajka to ja nawet zapominam o żółtku...ale swoje już zjadła i nic jej nie jest...bedzie trza zacząć i białko wprowadzać.
Kupiłam Lenie kubek niekapek z twardym dzióbkiem

aleksiaa ale Albert boskii

a gradu nie zazdroszczę

miłego dnia

- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5

Ikunia ja melduje że my już jajeczniczke z calego jajca jemy

Haniu niechce Cie martwic ale to spotkanie co tlumacza jak szukac pracy jest obowiazkowe i ja nie stawilambsie w pierwszym terminie i mi z kasy scieli :/ tak samo u Nas jest tak że trzeba po firmach latac od momentu zapisaniasie w UP :/ i ja teraz na 100% mam minimum 12 pieczatek w miesiacu a co gorsze to musza byc przez caly miesiac czli po 2-3 w tygodniu a nie np w jednym tygodniu 5 , porabani są ale cóż poradzic dobrze że kase dają

Gabi dziekuje za zyczenia :*
Zrobiłam jej kisielek i szamala ze smakiem

Ja robie ciacho o takie
kuchnia.wp.pl/id,8129,title,CYTRYNOWO-KO...s.html?ticaid=1129ce
bo zaprosilam znajomych na obiad jutro , przeciez nie będą gotowac po takiej podróży długiej

wiec kurak pieczony z ziemniaczkami i sałata w menu

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co do pieczątek to ja mam tą kartkę na 10 miejsc i powiedziała mi tylko tyle, że na następne spotkanie mam ją przynieść. Nic więcej nie mówiła...więc pewnie nie ma tu takiego wyznacznika że muszę na tydzień 2-3 firmy obejść. I ciekawi mnie czy muszę wszystko bo o tym też nie wspomniała. Na pierwszy raz udam głupią i zaniosę ze 3-4 firmy tylko

A mnie te podpisy obowiązują od momentu skończenia się mojego elterngeld czyli od 29 maja...ale mnie do 9 czerwca nie ma więc dlatego ciekawi mnie czy babka domyślna i mi termin spotkania da np. pod koniec czerwca żebym zdążyła pochodzić. Od momentu zapisania się to na pewno nie obowiązuje bo ja zapisywałam sie 20 lutego a kartkę dostałam dziś...i pani mi powiedziała że życzy mi jeszcze miesiąca dobrego wypoczynku

Aha i na tej kartce ma tak że wpisuje się datę, firme, osobę z którą się rozmawiało, adres, tel i wynik rozmowy

Lolka

a ja Lence dałam przed chwilą kilka malinek

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Wiem ze gardło ja boli ale ja sie strasznie matwie dobrze ze chociaz pije coś ...
Albercik cudny przytulasek

KaROlka zajebiste ciacho

Hania mnie tak samo łeb odpada jeszcze ospała taka jestem ze masakra ;/ a Zosia dzis spała tylko 30 minut budzi sie i chrypi

Udało mi sie zrobić kompozycje kwiatowe dzis demonstruje wiec :
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Królewicz poszedł spać o 14:20 i wstał o 17 teraz to tylko już na noc
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A Zosi może spróbuj dać mleko z kaszką...takie płynne do picia a przy okazji zapełni brzuszek

U nas grzmi

- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

Własnie o to chodzi Aleksia ze ja mu powodów zadnych nie dałam a on taki ;/
Kurde ale ja nie bede zawsze go słuchała pokorniutko bo dobrze Hania mowisz malzenstwo to nie wiezenie a jak ja zaczynam ten temat to on odrazu coś typu " Masz mnie dość" ?
Probuje mu tlumaczyc to on swoje ze kogos spotkam ze dawnych znajomych on ma jakas manie ale nie moja wina ze pochodze z tamtad i mam tam swoich znajomych raz widział jak dawny kolega przytulił mnie na powitanie ale to był tylko gest bo niewidzielismy sie 4 lata a on oczywiscie pozniej dodał swoje "moze pocałujcie sie na powitanie" ;/
A pozniej milutki jak sie na niego wydarłam masakra z nim ;/
Zosia zjadła troche kaszki naszczescie

- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Hania84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- KaRoLkA
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje sie cały świat !!
- Otrzymane podziękowania: 5
Haniu ja tak przyniosłam na pierwsze kilkabi wiekszosc wysłana poczta to mnie opiepszyla :/ a wlasnie dostalam list z wizyta na 2 maja ;] ciekawe co znowu wymyslila ta baba :/ moglaby mi jakis kurs lub staż znalezc
Sophie
Dobrze że Zosia zjadła troszke

Ciacho już w lodowce

Mój już poszedł , Gabi sie bawi a wiecie że Ona teraz chce jeść sama jak daje łyżeczka to jest blee ale dzisiaj rybke i ziemniaczka dałam jej w kawałkach to wcinala aż jej sie uszy trzesly i chlebek też jej tak w kawaleczkach daje dziecko mi dorasta

- malutkamilka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 + 1
- Otrzymane podziękowania: 4
Sory ze tak z nienacka wyrwalam ale jestem w trakcie nadrabiania a widze ze duzo stron urwalo....
Zdjecia beda po weekendzie

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-