BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 10 miesiąc temu #889377 przez aleksiaa88
Kuzynka podobna to takiej w czarnych włosach co w tamtym roku albo na wiosne albo na jesień na tvn był program dzień dobry po południu coś mi dzwoni tylko nie wiem gdzie
mam do tej
www.google.pl/search?q=olga+kwieci%C5%84...iecinska%3B800%3B450

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #889380 przez szósteczka
To my jeszcze sami całkiem nie chodzimy. :-)

A zdjecia są na poczcie w moje foldery w zdjęciach lub w załącznikach zresztą tam są wszystkie zdjecia. :-)

idę popykać zdjecia moim bo sie chlapią w basenie :-).

10 lata 10 miesiąc temu #889441 przez Hania84
aaaaa to o moja kuzynke chodziło , tę w czarnych włosach :) a ja myslałam, że o chrzestną Lenki haha :D to się zgadałyśmy wszystkie :) no tak troche podobna...bardziej chyba z okularów :D hehe

ale upał....no masakra...duszno jak choinka bleeee
Lena chodzi w samych bodach na ramiączkach i spocona bidulka :(

szósteczka już przywróciłam folder w odebrane :) bo był w koszu przypadkowo...

oglądaliśmy polska komedię teraz "wkręceni" nawet fajna :)

a gdzie reszta dziewczyn?
Karolka rzadko coś się teraz udzielasz ;)
Gochens to samo ;)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889463 przez Gochens
Witam wieczornie ;)

Klara wielki kom back! super Julka dostała bryke i najlepszego dla niej :kiss: wpadaj częściej!

Haniu no no ale ładnie wyglądasz kochana nie wiem czy to z okazji chrzcin czy zazwyczaj :silly: Lenka i jej oczyska jak zawsze super i gratulacje za "chodzenie" z awatar nie wiem bo ustawilam na początku q później juz nie patrzyłam

Dziś w pracy okazało się ze szefciow nie ma więc wyszłam o 11;30 i zabrałam mamę i Alana na działkę i dopiero wróciliśmy. Alan padł chyba z nadmiaru wrażeń bo był basen, huśtawka i chodzenie na golasa heh
My też jeszcze nie chodzimy sami ale za jedną rączkę jak najbardziej sam wczoraj przeszedł z 6 kroków ale chyba się zmeczyl bo zaraz był bec na podłogę :)

Cordis ja dziś i jutro mam chłodnik a w ogóle w takie dni nie chce mi się jeść nic takiego ciężkiego za to kanapki wsysam albo jakieś serki i warzywa :)
Wczoraj kupiłam sukienkę na Roczek tą którą zamówiłam z allegro chociaż bardzo mi się podoba to niestety jest zbyt opieta :( wiec musiałam odwiedzić happy mum i zostawić kilka stowek :dry:
Szosteczka nie zazdroszczę tego bólu ale mam nadzieję że szybko minie :)

Będę później bo musze się umyć.od tego słońca :lol:

A tu Alas z wczoraj
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889467 przez cordis
taaaaaaaaaaaa o to to to to!!! do tej pani kuzynka jest podobna :P
Hania bo moje radarowe oko zawsze pazury pomalowane wypatrzy :P

mój jeszcze nie chodzi ale nie mam ciśnienia w związku z tym, przyjdzie nie niego czas.

Hania a niespodzianka nie wiem czy będzie udana, spotkałam panią z innego wydziału i mi powiedziała, że od nich jedna odchodzi a nikt nie chce iść za nią bo zbyt odpowiedzialna robota a zjebki co chwilę od najważniejszych ;-) a że odchodzi w sierpniu..... tadam czuję że wygrałam casting za nią. a tak poważnie to mam nadzieję, że jakaś dziewucha z jakiegoś wydziału jest w ciązy o której jeszcze nikt nie wie i pójdzie ładnie na zwolnienie jak ja wrócę a ja wskoczę na jej miejsce.

a zupa owocowe i chłodnik bleee nie lubieć ;-)

Mało dziewczyn pewnie na spacerach są, Kasia usprawiedliwiona bo ona cały czas prace zaliczeniowe pisze.

Gochenes poka kieckę!

10 lata 10 miesiąc temu #889490 przez KaRoLkA
Jestem wieczornie :) Gabryjelka juz śpi bo tylko na spacerku do poludnia spała a wymeczona tym goracem :/ upały okrutne 34 stopnie a teraz aż czarno i grzmi takze burza bedzie jak sie patrzy :) ja sie orobilam bo mylam okna w sypialni i pokoju bo sa od strony drogi i aż czarne były a mylam przed swietami :/ musza lsnic bo przeciez tesciowa na inspekcje przyjezdza :p do tego 2 osoby do strzyżenia , prasowanie mi za Gabi trzeba biegac bo ucieka , wlasnie siadlam na dupsku :)

Klara super ze jestes , Julia śliczna , wszystkiego dobrego z okazji urodzinek :*

Haniu fiu fiu ale sie extra prezentowaliscie :) fryzurka bardzo Ci pasujen:) brawo dla Lenki jak sie wzięła tak idziebjak burza :)

Gochens pokaz sukienke :) Alas przystojniak mały bale co sie dziwic rodzice ladni to i dziecko ladne :)

Cordis ja tez gotuje zupe i wsio , jutro kalafiorowa albo ziemniaczki nowe z koperkiem i kefirek badz jogurt naturalny :D szczerze zupy owocowej ani chlodnika nigdy nie robilam :) jak macie jakis dobry przepis na chlodnik to ja chetnie po próbuje :)

Gabi jadła dzisiaj avocado i dosycbjej smakowalo połówkę zjadła :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889513 przez Gochens
Karolka ja chłodnik robie tak :
Botwina wraz z lisciami drobno siekam i gotuje nie za długo ale tak żeby były miękkie buraki, wody nie za dużo.
Scieram ogórka zielonego, rzodkiewke na tarce siekam koperek i szczypiorek.
Buraki z liscmi przekladam do jakiejś miski dorzucam pozostałe składniki a "wodę" mieszam z kefirem i jogurtem. Zalewam warzywa na koniec sól pieprz i cukier do lodówki na długo żeby się dobrze schlodzilo ;)

Alan e kąpieli bo Obudził się z Płaczem i cały czas mega marudny a ja swojego męża wysłałam po mleko bo nie ma :)
A tu ja w kiecy proszę się nie śmiać :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #889527 przez szósteczka
Haniu wiem ze znalazłaś czytałam ale tam w tym folderze są jeszcze zdjecia z roczku u inne których nie wiem czy widziałaś i tez innych dziewczyn bo wsadzałyśmy jak byłaś w Pl.
Ja powoli lepiej dochodzę do siebie powoli, a jeszcze moja spalenizna mnie boli wiec mnie Wiola nasmarowała żelem chłodzącym.
Jeszcze wstawie zdjecia z dzis z basenu i może cos z soboty. Na poczte wyśle ale nie będę narazie przerzucać do folderu.
Spokojnej nocki papa

10 lata 10 miesiąc temu #889547 przez Hania84
Gochensik ekstra sie prezentujesz mamuśka :) nawet za bardzo nie widac że w ciąży jesteś :) pewnie z profilu inaczej...ale na wprost nic, a nic ;)
a tatuś ze synkiem też ekstra :) ładnie chodzi juz Alanek :)

szósteczka ano to żem nie widziała zdjęć :) i właśnie zalukałam i cóż me oczy ujrzały? chodzącego Pawełka...Pawełka oglądającego namiot, piękny duży basen i wielki rodzinny stół :) na prawdę ekstra :)
...no i nie mogłam pominąć zdjęć mojego zięcia :cheer: Bartoszku normalnie wychodzisz na zdjęciach jak model :) tort miałeś superowy...ozdobiona imprezka bombowo...mama i tata też eleganccy...no same och i ach :) wszystko bez najmniejszej skazy :) pięknie :kiss:

Lenka już od godziny śpi...a my zabierzemy się chyba za jakis film ;)

Gochens a przepis na chłodnik super...musze go spisac i jak dostane młode buraki to go zrobię :)

dzięki dziewczyny za komplementy ;)

moja kuzynka też dziękuje za porównanie :laugh:

miłego wieczoru :)

10 lata 10 miesiąc temu #889571 przez violcia00
a mnie widze duzo ominelo jak w Pl bylam :( zdjec Pawelka jeszcze nie widzialam,przyznam szczerze,ale zaraz obejrze :)

Wogole to chyba tez niektorym solenizantom nie skladalam zyczen :dry: wiec spoznione dla Lenki,Pawełka ,Filipka-100 latek,rosnijcie zdrowo :kiss:

Klara fajnie ze nas odwiedzilas,Julcia sliczna i duza wszystkiego najlepszego Juluś :kiss:

Gabrysia gratuluje chodzenia,slicznotka mala z Ciebie ;)

Hania piekni wszyscy jestescie,Lenka ładniutka no i w koncu mamuska piekna :)

Gochens sukieneczka ładna i Ty w niej a tatus z Alim cudo ;)

Sophie dzieki za komplement,ale mnie malo na zdjeciach :P ,a kolor to czerwone wino,na moich wlosach bardziej to w rude wpada :P

Dziekuje jeszcze tym ciocia ,ktorym nie dziekowałam za zyczenia Oskarkowe :kiss:

Impreze urodzinowa raczej udana,w PL rodzinna,troche alkoholowa,duzo prezentow Oski dostal,troche kasy,tyle ze Oskarek wtedy zle sie czul przez brzuszek,mial napad placzu,przez pol godziny go uspokajalam,na meczyl sie bidulek,troche zdj.mam to poszukam jakies fajne...a wczorajsze impra tez fajna z 3 dzieci to sie troche pobawiły a ja usmialam sie z nich,takie 3 słodziaki małe ;)

jesli ktos nie widzial a ma ochote poogladac to prosze

10 lata 10 miesiąc temu #889618 przez Marta1985
Albert :)
Roczek to magiczna data,
która uchyla przed tobą rąbek świata.
Już gaworzysz, biegasz, skaczesz,
już nawet coraz mniej płaczesz.
W tym magicznym dniu,
życzę ci krasnoludków siedmiu,
życzę ci cukierków bez liku,
i słonika w kapelusiku.

Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #889619 przez Marta1985
Hania, Violcia, Klara, Gabi i Gochens super zdjęcia :) Ponawiam stwierdzenie że najpiekniejsze na swiecie mamy dzieci i same najpiękniejsze jestesśmy :)

10 lata 10 miesiąc temu #889641 przez KaRoLkA
Albercik życzymy z Gabi samych slonecznych dni , usmiechu na buzi i lobuzuj ile się da niech rodzice wiedza jaki skarb mają w domu :* :* :*

My pobudke i zabawy o 4,30 zaliczylismy akurat jak tsta wrocil ale wypila mleczko i usnela do 7.30 wiec spoczko a w nocy tylko 2 razy poplakiwala :) dzisiaj mezu ma wolne takze moze mnie nie byc :)

Miłego dnia :)

10 lata 10 miesiąc temu #889643 przez Ikunia1910
Alberto 100latek :*

My zaraz lecimy na szczepienie a o 17 na sesje na jakis casting bo kobitka do mnie wczoraj dzwonila ze niezla modelka z zoski:p zobaczymy co za warunki zaproponuja.

A wogole dzien dybry ;)

Gochensie gdzie ty masz brzuchol????? :woohoo:

A i wogole dla Goskow dzis wszystkiego dobrego ;)

nie mialam ostatnio czasu skomentowac fotek. Lena sliczna W sadzie z dziadkiem extra, no i z chrzcin tez krolewsko;) bartus gdzies tam sie przewijał widzialam ;) Julka piekna sie znalazla razem z mama uciekinierka, witamy spowrotem. Gabi cudna widzialam tez na fb i oskarkowa impreza kinderbalowa tez super zazdroszcze ze macie tyle dzieciakow w podobnym wieku blisko mozna sie usmiac wierze ;)

Ja zdjecia nie wiem kiedy wstawie bo okazuje sie ze nikt nie ma zdjec. Tylko z aparatu tesciowej ale jeszcze.nie patrzylam bo jestesmy u mamy. Narazie moze wstawie filmik na emaila jak mi sie uda bo mam ;)

Dobra uciekam narazie.

Ps. A u lekarza wszystko ok oprocz tego ze w miesiac znow mi polecial 1 kg w dol :( jak tak dalej pojdzie to znikne chyba a wpierdalam calyczas bo inaczej nie da sie tego nazwac jem poprostu wszystko i co i kaszana:(

A jak wasze brzuszki ? Hihi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #889688 przez Sophie25
hej :)

Albercik 100 lat! Ile słoników jest na pierzynce,
ile samochodzików w drewnianej skrzynce,
ile gwiazdek jest na niebie,
tyle wiary miej wciąż w siebie.
Takie oto me życzenia
w pierwszą rocznicę twego urodzenia. :*

Zdjecia przepiękne! Odkarek Gabi cudni na wspolnym zdj! :*
Zosia,Alanek jak łądnie chodzą moja nawet niechce za reke isc tylko sama a jak jej cos nie pasuje jak ja wezme to furia i na dupkę ze złosci :P
Szosteczka super ten wasz basen zazdroszcze ja niemam miejsca na niego bo bym kupiła taki :P
Gochens sexi mamuska z Cb ! :*
Dobra zabieram sie za robotę bo duzo jej miłego dzionka a ja okres wczoraj dostałam i czuje sie fatalnie a czeka mnie podróz autem masakra ;/

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka