BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

10 lata 10 miesiąc temu #889696 przez kakaszka
witam moje panie :-*

na szybko przejrzalam zdjecia, sa mega super :)

troszke was zaniednuje, bo cos ciezko mi sie wkrecic w codzienne wchodzenie na forum, a pozniej jestem nie w temacie.

u nas powoli do przodu. wszystkie plany urlopu mojego poszly prawie w dupe. bo akurat w tym czasie bede miec egzaminy na prawko, wiec 2 tygodnie na wsi odpadaja. narazie nie wiem jak to wszystko bedzie, ale najwazniejsze by moj przyjechal, co tez nie jest pewne w 100%, bo roznie bywa w jego idiotycznej firmie.
eliza jeszcze nie chodzi, a juz bym wolala zeby biegala :) za raczki nie lubi sie trzymac, tylko przy meblach sama sama.
chrzciny musze dzis przeniesc na 28. kompletnie jeszcze nie jestem przygotowana. w przyszlym tygodniu jade do polski po jakas kiecke, bo tu wszystko jest mega drogie. sukienke elizie przyszla chrzesna zafunduje, takze latwiej :)
takze delikatny misz masz jest, a jeszcze musze sie uczyc, a juz nie mowiac o jazdach, bo stresuje sie ze nie zdam.

dzieciaczki komu nie skladalam zyczen wszystkim zycze zdrowka, w zyciu samych szczesliwych momentow, milosci rodziny, zeby wam sie wszystko w zyciu udawalo :-*

sprobuje za chwile was poczytac, jak eliza zasnie :-*
milego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu #889733 przez Hania84
Witam i ja :)

ALBERCIK WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO Z OKAZJI ROCZKU !!!!! DUŻO ZDRÓWKA, UŚMIECHU I MNÓSTWA WSPANIAŁYCH PREZENTÓW !!! :)

Oski ale jesteś boski :) to zdjęcie z Gabrysią urocze :)

Zosia też fajnie w kiecce wygląda :) Ikunia jak sesja dojdzie do skutku to później poprosimy o zdjęcia :) Powodzenia na szczepieniu :) my idziemy 17-ego :)

kakaszka a to nowość :D haha w PL tańsze sukienki są niż tam? o kurcze to się zdziwiłam i to bardzo :woohoo: :blink: hehe
odzywaj się częściej :)

ja już zupkę mam zrobioną na dziś :) warzywna z dużą ilością kalarepki :)
mój dziś pierwszy dzień po urlopie w pracy
...a ja przeżywam UP...bo kompletnie nie wiem jak i gdzie mam szukac pracy...tym bardziej że muszę w godzinach od 8-16 od pn do pt. bo Lena od września do żłobka i tylko w takich mogę pracować a tu prawie wszystko albo od 7 albo do 18/19 godziny. Bo o biurach nawet nie myślę bo nie znam aż tak niemieckiego i nie mam znajomości...bo wiadomo jak lepsza praca to zaraz plecy też potrzebne. Ech przytłacza mnie to trochę wszystko. Muszę pogadać z tłumaczem co i jak w tej sprawie bo on tu bardziej obeznany i niech mi podpowie cos w tej kwestii. No i musze moje dyplomy dac do tłumaczenia też bo przywiozłam. Dziś musze do niego zadzwonic i się umówić na któryś dzień.

a tym czasem miłego dnia :)

10 lata 10 miesiąc temu #889740 przez KaRoLkA
My juz po spacerku, Gabi spi wiec mogę coś skrobnac :)

Haniu powodzenia w uzeraniu z UP , dasz rade ja ide na wizyte w pt i az sie boje co to babsko znowu wymysli :/

Kakaszka nic sie nie martw zdasz egzamin :)

Zapomnialam i Gochens slicznie wygladasz i brzuszka w ogóle nie widac dawaj profilem zebysmy brzusio zobaczyly plisss :)

Srenka Ty tez fotkę wklej z brzuszkiem :)

Ikunia powodzenia na castingu , bedziemy mialy modeleczke czerwcowa :)

My idziemy sie szczepic 23 :)

10 lata 10 miesiąc temu #889752 przez Gochens
Dzień dobry

Albercik wszystkiego najlepszego dla Ciebie chłopaku, rosnij duży i zdrowy sto lat!!

Zosia modeleczką będziesz?? tylko nie za chuda żeby Alan miał za co złapać hehe

Ika zazdroszczę Ci tej wagi ja ostatnio żarłam jak głupia i o wadze lepiej nie mówić :blush:

Haniu nie zazdroszczę uzerania się w Up trzymam kciuki żeby praca się pojawiła!

Karolka za ciebie tak samo ;) dacie rade dziewczyny!

Kakaszka wpadaj częściej! egzamin na bank zdasz nie martw się a co do sukienki to nie Sądziłam ze macie tam takie drogie a może z allegro coś??

Dziękuję za komplementy kochane jesteście fotę z boku wstawię jak zrobię bo mam jedną ale dupsko widać hehe

Miłego dzionka

10 lata 10 miesiąc temu #889755 przez Hania84
Karolka to powodzenia w UP ;/ mi jeszcze terminu nie przysłali kiedy mam się wstawić...i dobrze bo muszę najpierw popytać jak i co z tym szukaniem pracy. Tutaj jak wysyłają wezwanie to z co najmniej tygodniowym wyprzedzeniem...więc choć to dobre.
Karolka a powiedz mi Ty musisz stawiać się co miesiąc czy to różnie jest? i za każdym razem musisz przynosić tę kartkę co szukasz po firmach co nie?

właśnie kakaszka powodzenia na egzaminie :) zdasz na bank :)

Lena właśnie zasnęła :) teraz w te upały je dużo mniej. Połowę z tego co zawsze. Ale za to dużo pije więc spoko oko :)

10 lata 10 miesiąc temu #889766 przez KaRoLkA
Haniu ja mam spotkania jak mi wyznaczy co miesiac czasami co dwa a tak to co miesiac musze im kartke dostarczyc bo inaczej kady mi nie dadza , a jak mam mniej niz 12 ofert ( pieczatek) lub nie stawid sie na wizyte to ucinaja kase ostatnio sud spóźniłam 20 minut i musiałam sie nieźle o tlumaczyc zeby uznala i kasy żeby mi nid zabrali :/

Gochens dawaj fotke a tylkiem się nie przejmuj mężu lubi prawda ??? To najważniejsze :)

Ugotowalam Malej kompot z jabluszka malinek i truskawek bo soczku sie nie tknie żadnego :/

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889767 przez aleksiaa88
Marta ale wypas tort kopara opadła.

Co do tortu to chyba będzie zmiana planów nie zobaczycie go 15-tego tylko pod koniec czerwca. Chrzestna dzwoniła pytała kiedy tort będzie to mówię w niedziele, a ona czyli będzie po urodzinach i czy nie może być pod koniec jak wróci a to za jakieś 12 tyg.

Hania byś zrobiła sobie lewusa na fb w końcu filmiki byś pooglądała

Jest godz 12:40 a ja w piżamie hahah nie chce mi się ubrać

10 lata 10 miesiąc temu #889770 przez Marta1985
Aleksia twój tort i tak będzie ładniejszy :) bo mamusiny :)

10 lata 10 miesiąc temu #889779 przez Gochens
Aleksia pobiegalabym w piżamie a raczej sukience podomce :)

Karolka zrobię fotkę jak wrócę na dom to wrzucę brzuch juz naprawdę duży jest. A mąż fakt lubi większe ale mnie juz tak dobija ta ciąża ciesze się oczywiście ale już chce koniec nie mogę na siebie patrzeć dosłownie :dry:
U nas kompot juz od dawna ale z samych jabłek bo coś truskawki go uczulaly spróbuję jeszcze za jakiś czas ;) nawet wodę pije także jest fajnie :)

Hania załóż fb ;)

10 lata 10 miesiąc temu #889783 przez Marta1985
Gochens już z górki :) dasz radę :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889786 przez Hania84
Karolka aha to tak u Was jest. A u mnie nie wiem ...musze się dowiedzieć od tego tłumacza bo on chodzi z polakami do UP jako tłumacz więc wie co i jak. Ona wtedy mi tylko dała tę kartkę (na 10 miejsc) i nic nie powiedziała ile mam uzbierać , tylko powiedziała że na nastepne spotkanie mam przynieść...a kiedy zapytałam kiedy będzie to spotkanie to powiedziała że nie wie. Wszystkiego musze się dowiedziec. Ale ogólnie przeraża mnie to bo ja miasta za bardzo nie znam i nie wiem gdzie co jest. Jedynie swoją okolicę ale wiadomo na początek mogę tu pochodzić ale z czasem mi się skończą możliwości. Ech masakra ;/

dziewczyny ja mam fb lewe ale nie dodaję znajomych bo chcę być typowo tajemnicza. Musze się zastanowić nad Waszą propozycją to chociaż Was bym dodała...bo rozumiecie jak dodam moich typowo znajomych z okolicy to się zaraz wszyscy skapną że to ja :P

Gochens weź mi tu nie gadaj...nawet w ciąży ekstra wyglądasz...więc mi tu nie picuj maleńka :P

10 lata 10 miesiąc temu #889790 przez Marta1985
No to kochana czekam na zaproszenie na fb :)

10 lata 10 miesiąc temu #889803 przez Hania84
Marta - poszło :P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to ja :laugh: :P

10 lata 10 miesiąc temu #889807 przez Marta1985
wysłałam zaproszenie do naszej tajnej grupy rozśnież :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #889808 przez Hania84
Widziałam :) dzięki :kiss:

Powysyłałam zaproszenia do reszty dziewczyn :) także nie zdziwic się na inne imię i nazwisko haha :laugh:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka