BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2012

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #324242 przez labelo
My rodzimy na inflanckiej w Warszawie, ZZO jest bezpłatne, zatem, jak już nie będę mogla wytrzymać, to wezmę,ale szczerze tez się boje tego wkłucia w kręgosłup:(
U Nas jak narazie 7 kg na plusie, to chyba nie dużo :P, hehe, pocieszam się:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #324256 przez ewel7
akciak te wanienki są też osobno, ja akurat wybrałam ten zestaw bo bardzo mi się spodobał :)

Znalazłam wczoraj piękny cytat ze ślicznym zdjątkiem :)

"I czuła, że żyje łodyżka w niej maleńka,
listeczkami dwoma obejmując miłość całą,
jaką ona i on zamknęli w sobie". ♥
Krzysztof Kamil Baczyński
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #324257 przez ewel7
wszystkiego najlepszego dla Was Kochane z okazji Dnia Kobiet ;) pociechy z brzuszków i dużo miłości :)

13 lata 1 miesiąc temu #324263 przez agata250885
Brzuszki życzę wam pięknego, radosnego dnia dzisiaj. A na przyszłość pięknych, zdrowych i szczęśliwych dzidziusiów kochane!

13 lata 1 miesiąc temu #324275 przez MartiO
Wszystkiego najlepszego Dziewczynki :kiss: no i duuuuużoooo kopniaczków od Waszych Słoneczek w dniu dzisiejszym :silly:

KOCHANY ADMINISTRATORZE!!!! CZY NIE DA SIĘ TAK Z OKAZJI DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA ZROBIĆ CZEGOŚ Z TYM TROJANEM? ŻEBY NIE TRZEBA BYŁO PO 20 RAZY KLIKAĆ ZANIM OTWORZY SIĘ KTÓRAKOLWIEK STRONA FORUM???? DZIĘKUJĘ!!!! :kiss:

marzenieeee biorę pod uwagę 2 szpitale... z tego co wiem to właśnie na Skargi na pewno nie ma zzo na żądanie bo nie ma na stałe na porodówce anestezjologa :( za kilka dni powinnam mieć "świeże" informacje co do tego szpitala bo koleżanka zamierza tam rodzić... wiem, że Zdroje są mocno oblegane... w Policach mam dwie znajome wśród studentek położnictwa... ale i tak jakoś nie biorę go pod uwagę... :silly:

a co do różnych szpitali to na głównej stronie forum jest wątek z "rankingiem szpitali" może to jakoś pomoże?

13 lata 1 miesiąc temu #324334 przez marzenieeee
MartiO a możesz wrzucić ten link z rankingiem

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #324437 przez MartiO
Marzenieeee link www.zapytajpolozna.pl/62-ranking-szpital...ych-miastach/?page=4 Szczecin jest chyba na 3 stronie, ale postów od nas jest niewiele i ostatni z ponad 9 miesięcy temu...

a tak wygląda każda próba wejścia na którąkolwiek stronę forum :( okienko z przerwij połączenie wyskakuje chyba z 15 razy....
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #324520 przez marzenieeee
ło a mi nic nie wyskakuje

mama 3 aniołków 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 Lenka 21tc [*],

13 lata 1 miesiąc temu #324522 przez aga2+1
mi też nie

13 lata 1 miesiąc temu #324560 przez misia88
ewel Fajna ta Wasza wanienka. :) My jeszcze nie kupiliśmy... :P

Wczoraj odebrałam wyniki glukozy i jest du*pa :( 148mg... Na czczo wynik mniejszy niż miałam, ale po obciążeniu większy, mimo że trzymałam dietę. Nie wiem o co chodzi. Jutro mam wizytę i zobaczymy co powie lekarz.
Wczoraj też zamówiliśmy wózek i fotelik. Wózek Jedo Fyn, a fotelik Cybex Aton.

UWAGA, dziewczyny z Wawy. W Świecie Dziecka na Malborskiej (nie wiem jak w innych) jest promocja na wózki i foteliki -20%. :)

13 lata 1 miesiąc temu #324573 przez Ingrid29
Witam i życze Wam drogie Kobietki wszytkiego najlepszego z okazji Naszego Święta, życzę Wam szybkich porodów i zdrowiutkich bobasków :woohoo:

Ja dziś zamówiłam komodę z przewijakiem. Na kwiecień pozostanie mi do zakupienia wózek.

A tak to pierdółki będę dokupować. A ja sobie podliczyłam,że już 3 tyś poszło na zakupy dla syneczka i dla mnie na poród- normalnie szok.

A jeszcze podejrzewam z 3 tyś pójdzie spokojnie. I co mi z tego becikowego 1 tyś zł. nawet na zakup wózka by nie starczyło. Pewnie na pieluchy będzie to becikowe.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia dla wszystkich mamuś :)

13 lata 1 miesiąc temu #324617 przez misia88
Ingrid A nie za późno będzie na kupno wózka? Jak w Wawie się dowiadywałam to na wózek średnio czeka się 2 do 5 tygodni. Poza tym bez fotelika albo gondoli nie wypuszczą ze szpitala. Co wtedy jak (nie daj Boże) dojdzie do wcześniejszego porodu?

13 lata 1 miesiąc temu #324640 przez Ingrid29
Fotelik już mam. U mnie nie czeka się tak długo na wózek-model który wybrałam dostarczają w ciągu tygodnia.

A tak poza tym,to podejrzewam że będę mieć cesarkę- bo mały za nic nie chce sie obrócić. Główkę ma pod moją piersią, a nóżki na dole.

13 lata 1 miesiąc temu #324667 przez misia88
No może się jeszcze obróci. :) Ale skoro fotelik masz to problem z głowy. My na nasz wózek czekamy ok 2-3 tygodnie...

13 lata 1 miesiąc temu #324807 przez Brzuszek
Ingrid29 napisał:

Fotelik już mam. U mnie nie czeka się tak długo na wózek-model który wybrałam dostarczają w ciągu tygodnia.

A tak poza tym,to podejrzewam że będę mieć cesarkę- bo mały za nic nie chce sie obrócić. Główkę ma pod moją piersią, a nóżki na dole.

Dzidziuś może się obrócić do 36 tygodnia, więc jeszcze ma sporo czasu :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka